vineri, 12 iulie 2013

Actriţă celebră, fotografiată în ipostaze jenante

Y

Relu Fenechiu: Daca procesul Transformatorul nu se va termina cu bine nu voi mai fi ministru, dar nu ies din viata politica, nu ma consider un om vinovat
Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, vorbeste, intr-un interviu pentru Agerpres, despre procesul Transformatorul, in care a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu si abuz in serviciu contra intereselor publice si in care sentinta este asteptata vineri: "Daca, Doamne fereste, nu se va termina cu bine pe data de 12, bineinteles ca nu voi mai fi ministru. Este un lucru c
Visul lui Lenin: Despre comunism, teroare si iluzia salvarii
Nicio alta personalitate politica nu se identifica mai spectaculos decat Lenin cu iluziile revolutionare absolutiste ale secolului douazeci. De profesie avocat, el a dispretuit total domnia legii. Pretinzand ca realizeaza umanismul marxist, el a creat prima dictatura totalitara din istorie. El insusi un intelectual, a dispretuit intelighentia drept o clasa formata din idioti moralisti si poltroni
FOTO: Tina Turner, MIREASĂ la 73 de ani. Vezi cine este viitorul SOŢ.
Tina Turner se va casatori in aceasta luna cu elvetianul Erwin Bach, anunta express.co.uk. Vedeta are 73 de ani iar viitorul sot are 57 de ani, cu doar cativa ani mai in varsta decat fiii Tinei. Cantareata are un fiu de 52 de ani, pe nume Ronald, din mariajul cu Ike si un altul de 55 de ani, pe nume Craig, cu muzicianul Raymond Hill. Tina si Erwin sunt impreuna din anul 1987, insa abia acum au hot
O femeie și-a înjunghiat copilul de ori pentru că a mușcat-o în timp ce-l alăpta
Un bebeluș de opt luni a scăpat cu viață după ce a fost înjunghiat de 90 de ori de propria mamă, doar pentru faptul că copilul o mușcase de sân în timpul alăptării. Xiao Bao a fost înjunghiat de 90 de ori cu o foarfeca de mama lui, de cele mai multe ori în față, doar pentru că bebelușul ar fi mușcat-o de sân în timp ce-l alăpta. Copilul a fost găsit într-o baltă de sânge de către unchiul său, care
A fost creat prezervativul feminin care previne sarcinile nedorite
De azi și femeile pot să facă sex protejat, purtând un prezervativ, asemeni bărbaților. Prezervativul feminin este un fel de pungă subţire de plastic care căptuşeşte vaginul şi se aşează în interiorul lui cu 8 ore înainte de a face sex. Femeile care vor să îl folosească trebuie să pună un inel flexibil de plastic în fundul săculeţului pentru a-l utiliza corect. Prezervativul feminin este la îndem
Vremuri tot mai grele pentru banii micilor întreprinderi
Ultimele modificări fiscale importante nu au îmbunătăţit situaţia IMM-urilor, deşi aceasta a fost intenţia anunţată a Executivului.
Încă o bilă neagră în bilanţul USL: Oltchim - PIERDERI şi DATORII TOTALE DUBLE în 2012
Combinatul de la Râmnicu-Vâlcea a înregistrat anul trecut o pierdere de 569 de milioane de lei, dublă faţă de cea din 2011 – 278 milioane de lei.
EDU.RO - REZULTATE BAC 2013 | Portalul Ministerului Educaţiei. Situaţia după contestaţii
EDU.RO - Siteul Ministerului Educaţiei unde sunt publicate Rezultate Bac 2013 | Portalul Ministerului Educaţiei
"E o scârbă. E un copil mic şi răzgâiat" - Suri Cruise, agresată verbal de un fotograf - VIDEO
Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, a fost agresată verbal de un fotograf, marţi, în timp ce se îndrepta spre automobilul mamei sale.
Bărbat reţinut pentru trafic de droguri, după ce a fost prins cu peste 1,6 kilograme de heroină
Un bărbat din Capitală a fost reţinut pentru trafic de droguri, după ce în locuinţa acestuia au fost găsite 1,6 kilograme de heroină, procurorii DIICOT urmând să ceară Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.
Ponta i-a fost copilot premierului francez în maşina Renault ZOE: Mă simt bine cu piloţi în care am încredere
Premierul Victor Ponta şi prim-ministrul francez Jean-MarcAyrault au testat la Titu un prototip al automobilului electric Renault ZOE, maşina fiind condusă de oficialul francez, iar Ponta ocupând locul din dreapta şoferului şi spunând că se simte bine ca şi copilot cu "piloţii în care am încredere".
MEDIAFAX ZOOM: Turul Franţei 2013, partea I - GALERIE FOTO
Pe 1 iulie 1903, la ora 15:16, starterul Georges Abran dădea semnul începerii primului Tur al Franţei. Cursa, care la vremea ei reprezenta o premiera prin distanţele lungi pe care cicliştii trebuiau sa le acopere în cele 6 etape, a căpătat rapid popularitate. După 110 ani şi 99 de ediţii, Turul Franţei rămâne în continuare cea mai urmărită competiţie ciclistă a lumii.
Liviu Dragnea, întâmpinat cu steaguri secuieşti şi afişe, în drumul spre Balvanyos
Locuitorii din patru comune din judeţul Covasna au arborat pe case steaguri secuieşti, vineri, înaintea trecerii prin zonă a vicepremierului Liviu Dragnea, care participă la Balvanyos la un forum pe tema regionalizării, în timp ce reprezentanţii PPMT au avut afişe cu mesaje despre Ţinutul Secuiesc.
Economia Coreei de Nord a avut anul trecut cea mai mare creştere din 2008, în pofida izolării pe plan internaţional
Economia nord-coreeană a înregistrat anul trecut cea mai puternică creştere din 2008, în pofida izolării pe plan internaţional pe fondul sancţiunilor economice aplicate în urma testelor cu rachete balistice şi dezvoltării de arme nucleare.
Victor Babiuc, regim de detenţie DESCHIS şi poate ieşi 8 ore pe zi din ÎNCHISOARE.
Victor Babiuc va executa pedeapsa de doi ani de inchisoare in regim deschis, putand astfel sa iasa la munca din penitenciar, intre anumite ore, a decis, definitiv, Judecatoria Sectorului 5, transmite Mediafax. Fostul ministru al Apararii va putea munci si se va putea plimba fara insotitor. Victor Babiuc a fost condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul transferurilor de terenuri in care a fost
Bolile alergice sunt în creştere şi tind să capete proporţii epidemice
Asociaţia Mondială de Alergologie atrage atenţia că bolile alergice sunt în creştere şi din ce în ce mai complexe în toată lumea.
”Dosarul schimbului de terenuri cu MApN”. Fostul ministru Victor Babiuc, 75 de ani, va avea regim deschis de închisoare
Condamnat la doi ani de închisoare, fostul ministru al Apărării va trece la un regim de detenţie deschis. Acesta va putea ieşi din pușcărie 8 ore pe zi, va putea munci şi se va putea plimba fără însoţitor.
La ce oră eşti cel mai predispus să faci infarct şi care sunt semnele care anunţă atacul de cord
Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Oxford au descoperit că există mai multe riscuri de apariţie a manifestărilor diverselor afecţiuni, precum atacul de cord, în anumite ore din cele 24 ale ritmului circadian.
Lecţia de viaţă pe care timişoreanul Costel Pîrnău le-o dă liceenilor care au picat BAC-ul: „Cu trudă şi transpiraţie, am reuşit. Poţi lua examenul şi dacă n-ai picioare”. VIDEO
REZULTATE BAC 2013. La 37 de ani, timişoreanul Costel Pîrnău, eroul campaniei Gândul din decembrie anul trecut, Ei merită România, a mai dat semenilor săi o lecţie de viaţă - a luat bacalaureatul. Cu o singură mână. Pentru că atât are bărbatul, victimă a unui accident de tramvai.
Actriţă celebră, fotografiată în ipostaze jenante
O actriţă celebră din reality-show-ul Real Housewives of Beverly Hills a fost fotografiate în ipostaze jenante.

Niciun comentariu: