miercuri, 10 iulie 2013

Parlamentarii muţi ai României.
Roberta Anastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a vorbit in actuala legislatura in plen doar la trei sedinte, Nini Sapunaru a vorbit in doua sedinte, iar Oana Niculescu Mizil, Ludovic Orban si Theodor Paleologu au luat cuvantul in plen doar cand au depus juramantul. Potrivit site-ului Camerei Deputa­tilor, Roberta Anastase (PDL), fost presedinte al Camerei Deputatilor, a vorbit, in aceas
Edward Snowden: Nu am dat informaţii chinezilor sau ruşilor
Fostul consultant american Edward Snowden a dezminţit ferm informaţiile apărute în presă despre o eventuală colaborare a sa cu serviciile de informaţii din Rusia şi China.
Angela Merkel: Activitatea serviciilor secrete, esenţială pentru securitate. O ţară fără servicii de informaţii ar fi prea vulnerabilă
Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a justificat activităţile serviciilor de informaţii prin necesitatea garantării securităţii, precizând că a aflat din presă de programul american de interceptare a comunicaţiilor.
Ce ALIMENTE trebuie consumate pe timp de CANICULĂ şi care NU sunt recomandate
Hidratarea este esenţială pe timp de caniculă, dar nu este suficientă sticla de apă purtată peste tot, ci şi alimentele contribuie la confortul organismului. Cele mai bogate în apă sunt fructele şi legumele, care au un conţinut...
Steaua - Petrolul 3 - 0 LIVE în Supercupa României 2013. Manasse a fost eliminat. Petrolul joacă în 10 oameni
Urmăreşte Steaua - Petrolul LIVE în Supercupa României, ediţia 2013. Partida Steaua - Petrolul se dispută pe Arena Naţională şi este transmisă LIVE la TV de ProTv.
Expert militar rus, atac dur la adresa oficialilor români: "Dacă doriţi să jucaţi rolul unor idioţi ai SUA şi credeţi că nu vă vom lua ca ţintă, aveţi aşteptări naive"
Una dintre cele mai „spinoase” probleme în relaţiile româno-ruse rămâne scutul anti-rachetă, susţine Vocea Rusiei, care a realizat un interviu cu Igor Korotcenko, un expert militar de top.
Expert militar rus, atac dur la adresa oficialilor români: "Dacă doriţi să jucaţi rolul unor idioţi ai SUA şi credeţi că nu vă vom lua ca ţintă, aveţi aşteptări naive"
Una dintre cele mai „spinoase” probleme în relaţiile româno-ruse rămâne scutul anti-rachetă, susţine Vocea Rusiei, care a realizat un interviu cu Igor Korotcenko, un expert militar de top.
EXCLUSIV PRINT. Afacerea prin care Gigi Becali face zeci de milioane de euro în puşcărie
Latifundiarul a pus la punct o afacere de proporţii prin care a reuşit să obţină 66 de milione de euro. După aceeaşi reţetă, el vrea să pună mâna pe alte 45 de milioane de euro.
INDISCREŢIE MURDARĂ. Un american a fost arestat într-o toaletă
Un american a fost arestat, după ce s-a ascuns în fosa septică a unei toalete pentru femei din Sand Springs.
Cadavrul unui român dispărut de patru ani a fost găsit în Italia
Cadavrul unui cetăţean român dispărut de patru ani a fost găsit şi identificat în Italia, anchetatorii stabilind că bărbatul a murit în 2009 pe un şantier din apropiere de Torino, fiind îngropat la o groapă de gunoi de patronul companiei la care lucra fără acte, scrie ziarul La Repubblica.
INUNDAŢIILE din CHINA: Momentul în care un bărbat este ÎNGHIŢIT de ape împreună cu propria casă - VIDEO
O înregistrare video din timpul indundaţiilor provocate de ploile torenţiale din China a surprins momentul terifiant în care un bărbat se străduieşte să scape din propria casă înainte să fie luată de viitură.
RECENSĂMÂNT. Harta absolvenţilor şi analfabeţilor din România
Bucureştiul conduce în topul absolvenţilor unei instituţii de învăţământ superior, atât din punct de vedere numeric, cât şi ca procent raportat la numărul de locuitori. De asemenea, în Capitală sunt cei mai puţini analfabeţi. La polul opus se află Giurgiu.
Ţara unde jumătate dintre şoferi conduc fără permis
Jumătate dintre şoferii din Mexic nu au permis de conducere, rezultă dintr-un sondaj difuzat marţi în această ţară şi preluat de agenţia EFE, citat de Agerpres.
Turul Frantei: Tony Martin a castigat contratimpul individual; Chris Froome s-a distantat in clasamentul general
Tony Martin (Omega) a castigat etapa cu numarul XI din Turul Frantei, desfasurata intre Avranches si Mont-Saint-Michel, pe distanta totala de 33 de kilometri (contratimp individual). Chris Froome (Sky) a incheiat pe doi, performanta care l-a ajutat sa se distanteze in ierarhia generala.
Medicina altenativa - sarlatanie sau solutie salvatoare?
Cine are dreptate: criticul care afirma ca medicina alternativa e tot una cu vrajitoria, ori mama care lasa sanatatea pruncului ei pe seama medicinei alternative?Cu toate ca au aparut deja multe carti care pretind ca va spun adevarul despre medicina alternativa, suntem convinsi ca lucrarea noastra ofera un nivel fara precedent de rigurozitate, autoritate si independenta. (Simon SINGH, Edzard ERNST

Niciun comentariu: