sâmbătă, 13 iulie 2013


Premierul francez: Românii trebuie să primească în câteva luni semnalul de aderare la ...
Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, a declarat ca Parisul sustine acordarea Romaniei, "in cateva luni", a "semnalului" aderarii la spatiul Schengen cu punctele de frontiera de pe aeroporturi, anunta mediafax. "Franta a acordat mereu o atentie sporita intentiei Romaniei, a guvernului roman de a adera la spatiul Schengen, insa, dupa cum stiti, apartenenta la acest spatiu presupune atat drepturi, c
Simona Halep va juca finala turneului de tenis de la Budapesta
Simona Halep a învins-o sâmbătă pe Alexandra Cadanțu în semifinalele probei de simplu feminin din cadrul turneului de tenis de la Budapesta și va juca a treia finală WTA din 2013. Duelul 100% românesc din semifinala turneului maghiar din Budapesta a fost câștigat de Simona Halep, locul 30 mondial și a treia favorită a competiției de tenis. Simona Halep a reușit să câștige primul set cu compatrioat
Australia. O turistă olandeză a fost torturată şi violată de peste 60 de ori
O turistă olandeză a fost violată şi torturată de peste 60 de ori timp de şase săptămâni în Australia, au anunţat mass-media care au asistat vineri la procesul în acest caz, desfăşurat la Melbourne, relatează AFP.
Italia. Arestarea unui cap al mafiei calabreze
Poliţia italiană a anunţat sâmbătă arestarea lui Pietro Labate, un cap al mafiei din Reggio Calabria (sudul Italiei) urmărit din aprilie 2011, informează AFP şi site-ul publicaţiei italiene Il Messaggero.
Ayrault: Românii trebuie să primească în câteva luni aderarea la Schengen cu frontierele aeriene
Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, a declarat că Parisul susţine acordarea României, "în câteva luni", a "semnalului" aderării la spaţiul Schengen cu punctele de frontieră de pe aeroporturi.
Anunţul făcut de Lucian Bute, după ce a fost operat la începutul lunii mai
Pugilistul Lucian Bute a declarat, pentru postul TVA Sports, că încă mai are dureri la braţul stâng, la care a fost operat în luna mai, însă sunt minore şi dacă totul va fi în regulă va reveni în ring cât mai curând posibil, informează Le Journal de Montreal.
Doliu la Bollywood. Cel mai îndrăgit "ticălos" a murit
Pran Krishan Sikand, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Bollywood, a murit sâmbătă la vârsta de 93 de ani, informează The Indian Express.
Ambasadorul Olandei, despre condamnarea lui Fenechiu: Este încurajator că ministrul nu a scăpat de justiţie
Ambasadorul Olandei la Bucureşti, Matthijs Van Bonzel, a comentat condamnarea ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, la cinci ani de închisoare cu executare, apreciind drept „încurajator” faptul că demnitarul „nu a scăpat de...
Percheziţii la locuinţele unui chirurg din Bârlad, suspectat că ar avea legătură cu dispariţia unei minore
Poliţiştii criminalişti au efectuat sâmbătă percheziţii la mai multe proprietăţi - locuinţe, terenuri şi autoturisme - ale unui medic chirurg de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad, despre care anchetatorii cred că...
Atentatul din Vitan. Procurorii anunță încă un suspect
Încă un suspect în cazul atacului armat din cartierul Vitan, reţinut pe teritoriul Republicii Moldova
VICTOR PONTA şi-a făcut un calcul electoral greşit: 92% din români nu agreează şpaga la BAC
Examenul de Bacalaureat din acest an a fost un nou prilej pentru opinia publică să critice sistemul educaţional, competenţa şi prestaţia celor care manageriază acest sistem, dar şi să analizeze modul în care societatea se...
O bătrânică de 75 de ani, UMILITĂ la maximum de VECINII care ar fi trebuit să o protejeze
Pensionara a fost evacuată cu jandarmii din apartamentul său din Capitală, din cauza unei datorii la întreținere de 5.000 de dolari, pentru care asociația de proprietari a dat-o în judecată.
RUȘINOS! Imaginile UMILINȚEI în România! Cât îndură oamenii pentru un BULETIN | VIDEO
Un cititor Evz ne-a trimis mai multe clipuri în care arată umilința la care sunt supuși mai mulți oameni care vor să-și depună actele pentru eliberare cărții de identitate. Ceea ce ar trebui să fie o simplă formalitate într-o...
Catherine Zeta-Jones, pe covorul roșu într-o rochie creată de designerul roman Maria Lucia Hohan.
Actrița Catherine Zeta-Jones a pășit pe covorul roșu la premiera din Los Angeles a filmului RED 2, îmbrăcată într-o rochie semnată de designerul român Maria Lucia Hohan.
A murit unul dintre cei mai importanţi profesori universitari de la Cernăuţi. MAE transmite condoleanţe
Profesorul universitar Gheorghe Jernovei, şeful Catedrei de Filologie Română şi Clasică a Universităţii Naţionale “Iuri Fedkovici” din Cernăuţi, a murit vineri, la vârsta de 63 de ani.
Prinţul Paul cere în instanţă 57.370 de metri pătraţi din fosta Fermă Regală Băneasa şi despăgubiri
Prinţul Paul a dat în judecată Ministerul Transporturilor, Ministerul Sănătăţii şi alte instituţii, cerând restituirea a 57.370 de metri pătraţi din fosta Fermă Regală Băneasa şi plata unor despăgubiri pentru 25.642,96 metri pătraţi din aceeaşi proprietate.
Când ar putea reveni Lucian Bute în ring
Pugilistul Lucian Bute a declarat, pentru postul TVA Sports, că încă mai are dureri la braţul stâng, la care a fost operat în luna mai, însă sunt minore şi dacă totul va fi în regulă va reveni în ring cât mai curând posibil.
Victime la Pamplona: Zeci de persoane strivite sau împunse într-o busculadă în timpul cursei cu tauri - FOTO
Zeci de persoane au fost rănite în oraşul spaniol Pamplona, într-o busculadă produsă la intrarea în arenă, la capătul uneia dintre tradiţionalele curse cu tauri, relatează presa spaniolă.
Monede speciale, cu ocazia naşterii bebeluşului regal britanic
Apropiata naştere a bebeluşului regal britanic va fi marcată de Monetăria Marii Britanii printr-o serie specială de monede de 5 lire sterline, care vor avea imprimată pe una dintre feţe imaginea Sfântului Gheorghe în luptă cu balaurul.

Niciun comentariu: