marți, 6 august 2013

Câştigul salarial mediu a scăzut în iunie. Care sunt domeniile cu cele mai accelerate scăderi ale veniturilor

AY

Samsung înregistrează în SUA "Galaxy Gear" - ceas de mână cu ecran flexibil, conectat la internet
Samsung Electronics a început recent în Statele Unite şi Coreea de Sud procedurile pentru a înregistra marca "Galaxy Gear" şi brevete asociate, produsul fiind schiţat drept un dispozitiv de tipul ceasului de mână cu ecran flexibil, conectat la internet, cu funcţii de telefonie mobilă şi mesagerie.
SUA le cer cetăţenilor americani să părăsească "imediat" Yemenul
Statele Unite le-au cerut, marţi, cetăţenilor americani să părăsească "imediat" Yemenul, relatează AFP.
CFR Cluj, cea mai drastică înfrângere în Liga I din 2005
Echipa CFR Cluj, învinsă luni seară cu scorul de 4-0 de formaţia FC Vaslui în etapa a III-a a Ligii I, a suferit cea mai drastică înfrângere din ultimii şapte ani în campionat şi a înregistrat primul insucces pe teren străin din toamna trecută, informează site-ul oficial al FRF.
Champions League, meciurile zilei
Marti se vor desfasura primele sapte partide din turul trei preliminar al Champions League (mansa retur). Dupa ce a pierdut cu 2-1 pe terenul lui Ludogoret Razgrad (Bulgaria), Partizan Belgrad spera sa intoarca rezultatul si sa ajunga in play-off-ul competitiei. Intra in material pentru a vedea programul complet.
Steaua - Dinamo Tbilisi (20:45)/ Reghecampf: Trebuie sa fim atenti, nu suntem calificati
Dupa ce a castigat cu 2-0 partida tur cu Dinamo Tbilisi, Steaua este favorita la calificarea in play-off-ul Champions League. "Trebuie sa ne impunem si in meciul de acasa, stim ca intalnim o echipa puternica", a declarat Laurentiu Reghecampf. Partida Steaua - Dinamo Tbilisi va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20:45.
Taxa pe nevastă vs. taxa pe imbecilitate şi minciună.
Baietii de la guvern n-au evoluat prea mult de vara trecuta, nereusind sa depaseasca faza minciunilor grosolane. Prin comparatie cu dezmatul de vara tre­cuta, e bine. E liniste. E pace si stabilitate po­litica. Natiunea poate dormi linistita la soare, guvernantii vegheaza. Bine, prost, dar vegheaza. Scrisoarea ca­tre FMI va fi facuta publica de abia la toamna, tatucul Ponta nu vrea sa strice de-a
Cele 7 păcate ale unui manager.
'Daca gasesti o persoana care este mai buna decat tine, angajeaz-o. Daca este nevoie, ofera-i un salariu mai mare decat al tau, spunea omul de afaceri, David Ogilvy. De la acest citat, cei de la Forbes s-au gandit care ar putea fi cele mai mari grseli care pot fi comise in management. Ei au ajuns la sapte astfel de greseli: 1, Sa angajezi oameni slab pregatiti 2. Sa nu iti asumi responsabilitatea/
Tăriceanu: Majorarea impozitelor pe chirii, în contextul reducerii TVA la pâine, este o gravă eroare
Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu critică măsura care au urma să fie promovată de Guvern de majorare a impozitelor pe veniturile din chirii, în contextul reducerii TVA la pâine, el declarând pentru MEDIAFAX că reducerea taxei nu va duce la reducerea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei.
Anchetă la Secţia 10 Poliţie din Capitală: Un bărbat a reclamat că a fost bătut de poliţişti
Poliţia a început o anchetă internă la Secţia 10 din Capitală, după ce un bărbat a ajuns la spital cu mai multe vânătăi pe corp, susţinând că a fost bătut de poliţişti, în sediul instituţiei.
Loredana a primit trofeul "Artistul Anului", la Romanian Top Hits Music Awards.
Loredana a primit trofeul pentru Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau. “Multumesc Romanian Top Hits si tuturor fanilor pentru premiul primit la Bacau! Sunt onorata si incantata. Tuturor, dragoste!', a spus Loredana. Romanian Top Hits Music Awards a ajuns deja la cea de-a
PERFORMANŢĂ: România, cel mai BUN rezultat din istoria participării la Olimpiada ...
Elevii romani au reusit cel mai bun rezultat din istoria participarii tarii noastre la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica: doua medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz, informeaza Ministerul Educatiei, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si Romania, prima din lume la Olimpiada Internationala de Geografie Medaliile de aur au fost cucerite de Iustina Cr
Corneliu Vadim Tudor contesta excluderea sa din PRM.
Corneliu Vadim Tudor contesta excluderea sa din PRM si a prezentat Tribunalului Bucuresti mai multe documente pentru a putea reveni in partid, informeaza b1.ro. 'I-am bagat de patru ori in Parlamentul Romaniei si o data in Parlamentul European, ce ar trebui sa mai fac eu? Nu sunt omul orchestra. Am facut cat era arhisuficient sa fac. Nu are nimeni dreptul moral sa-l acuze pe Vadim Tudor. Ce am fac
Adrian Severin, la DNA pentru prezentarea materialului de urmărire penală în dosarul de corupţie
Europarlamentarul Adrian Severin a venit, marţi, la DNA pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală în dosarul în care este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.
Câştigul salarial mediu a scăzut în iunie. Care sunt domeniile cu cele mai accelerate scăderi ale veniturilor
Câştigul salarial mediu a scăzut în iunie, faţă de luna precedentă, cu 5 lei (0,3%), la 1.606 lei net, cele mai mari câştiguri fiind înregistrate în extracţia petrolului şi a gazelor naturale (4,049 lei), iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante - 880 lei, potrivit datelor anunţate marţi de INS.
Papa Francisc îşi plăteşte cotizaţia de suporter al echipei San Lorenzo
Papa Francisc, fan declarat al echipei argentiniene San Lorenzo, îşi plăteşte regulat cotizaţia de suporter, a spus, luni, vicepreşedintele clubului din Buenos Aires, Marcelo Tinelli, care este în acelaşi timp animator şi producător de televiziune, informează AFP.
Trei bărbaţi de etnie romă din România, suspectaţi că au jefuit un magazin de bijuterii, au fost arestaţi în Franţa
Trei români au fost arestaţi iar doi dintre ei au fost puşi sub acuzare, luni, fiind suspectaţi că au jefuit un magazin de bijuterii din Cambrai, în nordul Franţei, a cărui proprietară, văduvă în urma unui jaf anterior, a fost rănită, relatează Le Figaro în ediţia electronică.
Rezultate din etapa a treia a Ligii I
Rezultate înregistrate în meciurile disputate, vineri, sâmbătă, duminică şi luni, în etapa a III-a a Ligii I şi programul celorlalte partide:
Cum sa obtii forme mai generoase?
"Cum e sa te culci cu alt barbat decat sotul tau?", "Cum sa-ti schimbi adolescentul pana vineri", "​Cum sa obtii un fund mai generos?" si "Cum sa nu fii luata de fraiera intr-o relatie?" sunt o parte dintre dilemele internautilor in aceasta saptamana, alaturi de cateva raspunsuri din partea redactiei :)
Brazilia: Paulo Machado, omul care de 45 de ani sta internat in spital
Paulo Henrique Machado si-a petrecut aproape toata viata in spital. Ramas paralizat din copilarie in urma unei poliomielite, el este si astazi conectat la un aparat de respiratie artificiala 24 de ore pe zi. Cu toate acestea, Machado a invatat sa faca animatie pe calculator si acum lucreaza la un serial de televiziune despre viata sa, relateaza BBC.

REVISTA PRESEI: Surprizele din lista de susţinători a lui Traian Băsescu.
Marti, ziarul Curentul titreaza: "In timp ce Ponta se bronzeaza la Miami, romanii ar putea plati din buzunarul lor esecul privatizarii CFR Marfa". Grabit sa prinda avionul de Miami, Ponta a 'uitat' sa trimita la Monitorul Oficial Hotararea de Guvern 526 din 24 iulie 2013, care face referire la aprobarea conditiilor de vanzare a pachetului majoritar de actiuni al CFR Marfa catre Grup Feroviar Roman
Ortodocşii serbează marţi Schimbarea la Faţă. Care sunt obiceiurile din această zi.
Ortodocsii serbeaza marti Schimbarea la Fata a lui Iisus Hristos, unul din cele 12 praznice imparatesti, informeaza Mediafax. Schimbarea la Fata a lui Iisus Hristos are ca semnificatie momentul in care apostolii Mantuitorului, aflati pe muntele Tabor, s-au convins ca acesta nu este doar un prooroc al lui Dumnezeu, ci Fiul Sau. Pe muntele Tabor, pe cand Iisus se ruga, apostolii, molesiti de somn, t
Atenţie, aterizează piticii lui Băsescu! Albă ca Zăpada s-a mutat peste drum de Palatul Cotroceni
Susţinătorii noului partid prezidenţial, Mişcarea Populară, ale căror semnături au fost aduse săptămâna trecută la Tribunalul Bucureşti, provin cu precădere din judeţele în care PDL are, în ultima perioadă, tot mai mulţi disidenţi, de la primari la lideri de filiale.

Niciun comentariu: