luni, 12 august 2013

Cum sprijină statul românii din Balcani.
Bucurestiul aloca de 15 ori mai multi bani minoritatilor din Romania decat romanilor din afara tarii, sustin reprezentantii acestora din urma, care acuza “disproportia flagranta' si discriminarea cu care sunt tratati. Presedintele executiv al Fundatiei Nationale a Romanilor de Pretutindeni (FNRP), Eugen Popescu, a declarat, la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului, ca statul roman aloca fon
Fraudă coordonată de inspectorul şcolar.
Procurorii DNA – Serviciul teritorial Bucuresti au inceput urmarirea penala fata de 96 profesori, absolventi de licee si parinti ai acestora, pentru presupuse infractiuni de coruptie savarsite la exa­menul de bacalaureat sustinut in judetul Ialomita, in iunie-iulie 2012, a anuntat ieri DNA, intr-un comunicat de presa. Otilia Dumitru, inspector scolar general la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ)
Cum va evolua relaţia România-Ungaria?.
Reorganizare administrativa pe criterii etnice nu se va face, iar tara noastra 'isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei“, in conditiile in care Ungaria a devenit in regiune 'un focar de instabilitate“, a avertizat presedintele Traian Basescu. Pe fondul unei reactii slabe a Ministerului roman de Externe la declaratiile facute de liderul Jobbik, Gabor Vona, presedintele Traian Bases
Fulminanta carieră comunistă a ministrului Apărării.
Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a omis sa-si treaca in CV-ul expus pe site-ul institutiei functiile politice pe care le-a detinut in perioada comunista. Potrivit dosarului sau de cadre pe care Romania libera vi-l prezinta in exclusivitate, Dusa a fost activist PCR. Daca si in tara noastra ar fi functionat o lege a lustratiei, acesta ar fi fost incompatibil cu functia de ministru. Dupa decembrie 1
Sarmizegetusa romană, reconstruită bucată cu bucată.
Arheologii clujeni, condusi de Carmen Ciongradi, au ­descoperit poarta de nord a capitalei romane, dar si noi portiuni din Templul Mare. Oechipa de arheologi clujeni, condusa de Carmen Ciongradi, directorul Muzeului National de Istorie a Transilvaniei din Cluj, a reusit sa realizeze o serie de descoperiri de importanta maxima in Sarmizegetusa romana. Arheologii clujeni au gasit poarta de nord a ca
Pandantiv din piatră vechi de peste 20.000 de ani, descoperit de arheologii dâmboviţeni
Un pandantiv din piatră, complex gravat cu motive geometrice, recuperat dintr-un strat care aparţine culturii gravetiene, având peste 20.000 ani vechime, a fost descoperit de către arhelogii dâmboviţeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pandantiv din piatră vechi de peste 20.000 de ani, descoperit de arheologii dâmboviţeni
Un pandantiv din piatră, complex gravat cu motive geometrice, recuperat dintr-un strat care aparţine culturii gravetiene, având peste 20.000 ani vechime, a fost descoperit de către arhelogii dâmboviţeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
FOTO: HARTA lumii, total diferită de cum o ştiam. Unde ar fi fost ROMÂNIA
Acum aproximativ 300 de milioane de ani, supercontinentul Pangaea a început să se fragmenteze în mai multe continente. De curând, un designer italian a reunit Pangaea şi a adăugat graniţele moderne pe hartă, dând naştere imaginii pe care o puteţi vedea mai jos, scrie Descopera.ro.
I-a explodat iPhone 5 la ureche
În China a avut loc un nou incident în care este implicat smartphone-ul iPhone 5 de la Apple.
Matt Damon anunţă "divorţul": "S-a despărţit de mine. Are multe explicaţii de dat"
Actorul Matt Damon a făcut o declaraţie surprinzătoare cu privire la preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, scrie Business Insider.
A făcut 1,5 milioane de dolari în somn. Cum este posibil
BBC publică povestea lui Lee Hadwin, un artist din Marea Britanie care are un talent unic: bărbatul desenează numai în somn şi nu poate reproduce niciuna dintre opere atunci când e treaz.
Restricţii de circulaţie cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului
Circulaţia va fi interzisă vineri, 15 august, între orele 6:00 - 22:00.
Statele Unite denunţă planul Israelului de a construi noi case în colonii din Cisiordania
Statele Unite au exprimat "preocupări grave" după ce Israelul a anunţat lansarea unei licitaţii pentru construirea de noi case în colonii evreieşti din Cisiordania, în contextul reluării negocierilor directe cu palestinienii.

Niciun comentariu: