Președinta PP-DD, Simona Man a anunțat joi, la Arad, că Dan Diaconescu va fi cap de listă la PP-DD pentru alegerile europarlamentare din 2014.
După ce în decembrie 2012, a ratat intrarea în Parlamentul României, Dan Diaconescu se visează europarlamentar. Simona Man a anunțat că DD va fi primul pe lista PP-DD.
”Dan Diaconescu va candida în mod cert la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în anul viitor. Voi candida atât eu la aceste alegeri, cât şi dl. Liviu Neagu, secretarul general a partidului, alegeri la care, potrivit estimărilor, vom obţine un procent de circa 20% din mandatele alocate României”, a spus Simona Man.
The post Dan Diaconescu vrea să fie europarlamentar. OTV-istul e cap de listă la PP-DDappeared first on exclusivNews.În decembrie 2012, Dan Diaconescu a candidat pentru un mandat de deputat din partea PP-DD, în Colegiul Uninominal numărul 6 din Târgu Jiu, avându-l ca și competitor direct pe premierul Victor Ponta. Aflată în vizită de lucru la Arad, Simona Man a fost urmărită de DGA și Inspectoratul Județean de Poliție Arad. Informația fiind confirmată de Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD. |
Seară de vis pentru fotbalul românesc în Europa League. Toate cele trei echipe românești s-au calificat în mod surprinzător, în play-off-ul Europa League. În timp ce Steaua este în play-off-ul Champions League.
Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu și Pandurii Târgu Jiu s-au calificat în play-off-ul Europa League în urma partidelor disputate joi seara. Astra Giurgiu a terminat la egalitate cu AS Trencin (Slovacia), 2-2, partida retur de pe Arena Naţională din Bucureşti, toate golurile fiind înscrise în ultimele 10 minute de joc. Pandurii a reuşit o calificare spectaculoasă și nesperată, în deplasare, după ce a învins în Israel cu 2-1. Deși au fost conduși de Hapoel, gorjenii au reuşit să restabilească egalitatea, prin Eric de Oliveira (34), iar Alexandru Ciucur a marcat golul calificării, în minutul 50. Petrolul Ploieşti a reușit o calificare magnifică, în ultimele secunde ale returului cu olandezii de la Vitesse Arnhem. Damien Boudjemaa a deschis scorul în minutul 21, după o degajare a portarului Pecanha. Vitesse a egalat în minutul 72, prin Jan-Arie van der Heijden. Când toți se gândeau la prelungiri, Gicu Grozav a înscris golul victoriei şi al calificării din lovitură liberă, în minutul 95, cu o execuţie impecabilă. Petrolul, Astra şiPandurii, nu vor fi cap de serie şi pot nimeri peste granzi ca Tottenham, Fiorentina şi Sevilla, dar sunt şi variante accesibile precum Sheriff Tiraspol, Partizan Belgrad şi Maccabi Haifa. UEFA va efectua azi, la Nyon, de la ora 13.00, tragerile la sorți pentru play-off-ul Champions League și Europa League. Meciurile din play-off care vor fi stabilite vineri prin tragere la sorţi se vor disputa pe 22 şi 29 august. The post Joi a fost seara românilor în Europa League. Avem 4 echipe în play-off-ul european appeared first on exclusivNews. |
Comuniștii moldoveni contestă la Curtea Constituțional, acordul militar semnat de Republica Moldova cu România.
Deputatul PCRM Artur Reşetnicov pe pagina sa de Facebook, faptul că Partidul Comuniştilor din Republica Moldova contestă la Curtea Constituţională acordul de cooperare militară dintre Chişinău şi Bucureşti.
”Acest acord vine în contradicţie cu Constituţia noastră, deoarece a fost aprobat cu mai puţin de o jumătate din voturile deputaţilor şi, cel mai important, este că el contravine statutului de neutralitate al Republicii Moldova”, precizează Reşetnicov.
The post Comuniştii din Moldova contestă la Curtea Constituţională acordul militar cu România appeared first on exclusivNews.Secretarul executiv al PCRM Iurie Muntean a declarat pentru Interfax.az că aprobarea acordului menţionat ”este o crimă contra statalităţii RM”: În Constituţie se spune că Moldova are statutul de stat neutru. Cu toate acestea, guvernanţii din ţară sunt gata, sub orice pretext, pentru o perioadă nelimitată de timp şi cu obiective neclare, să dea voie militarilor români să intervină pe teritoriul R. Moldova. Aceasta nu se va întâmpla. Parlamentul de la Chişinău a ratificat Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul României privind cooperarea în domeniul militar la finele lunii iunie. Legea a fost adoptată cu votul a 51 de deputaţi din majoritatea parlamentară. Actul stabileşte cadrul legal necesar cooperării între guvernele ambelor state, îşi propune intensificarea colaborării în domeniile neacoperite în Acordul interministerial existent, care sunt importante pentru dezvoltarea şi construcţia forţelor armate naţionale. |
Sandu Geamănu, interlopul condamnat pentru omor, are telefon mobil și cont pe Facebook în închisoare
În România, criminalii au telefoane și acces la internet în închisorile de maximă siguranță. Sandu Geamănu, unul dintre cei mai periculoşi interlopi, condamnat la 25 de ani de puşcărie pentru omor deosebit de grav, face legea în închisoare.
Criminalul Sandu Geamănu are telefon mobil şi cont pe Facebook şi îşi coordonează oamenii dincolo de gratii. Și pentru a demonstra că are acces la internet chiar din penitenciar, interlopul a postat chiar fotografii din celula sa din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova. Sandu Geamănu este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova. Şi de acolo şi-a făcut cont de Facebook și are acces la internet prin intermediul telefonului mobil. Interlopul s-a fotografiat în mai multe ipostaze: marinar, cu mănuşi de box în mână şi cu biblia pe masă. Deși el nu are voie nici să dețină telefon mobil și nici să aibă acces la internet. Sandu Geamanu a fost arestat pentru implicarea in jaful şi asasinatul din Prelungirea Ghencea. Atunci, spun procurorii, Sandu Geamănu şi doi locotenenţi au intrat peste un bătrân în casă să fure, la pont, 2,5 miliarde de lei vechi. Pentru că bătrânul nu spunea unde sunt banii, a fost bătut până la moarte. Între timp, Sandu Geamănu afirma că “s-a lăsat de rele” şi că “în închisoare mi s-a arătat Iisus care mi-a spus că dacă voi continuă, aşa o să mor”. Aşa că Geamanu şi-a transformat casa din Chitila în Biserica Penticostală, iar el a devenit preot al comunităţii, propovăduind Mântuirea. Cu toate acestea, el este în continuare cercetat pentru numeroase fapte cu violenţă. Sandu Geamănu, unul dintre liderii clanului “Gemenii”, ar fi fost implicat în celebrul furt al maşinii lui Gigi Becali, în Afacerea “Portbagajul”. Interlopul a fost acuzat că ar fi în spatele asasinării lui Nicu Pământ şi Puiu Tănase, că a împuşcat un om într-un cazino şi că şi-ar fi aruncat soţia – pe Izabela – pe geam, de la etaj. În prezent, Sandu Geamănu execută o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, după ce a bătut cu bestialitate un bătrân, până când acesta și-a dat duhul. The post Sandu Geamănu, interlopul condamnat pentru omor, are telefon mobil și cont pe Facebook în închisoare appeared first on exclusivNews. |
Sexul în grup pare să fie o practică frecventă și în regnul animal. Pisicile, cangurii, maimuțele și cerbii, sunt doar câteva dintre mamiferele care se dedau la orgii sexuale.
Mai mulți fotografi au surprins în parcurile naționale cât și în grădinile zoologice, animale care fac sex în grup fără menajamente. Semn că și animalele inferioare omului sunt adeptele plăcerilor trupești la grămadă. Totul pleacă de la o joacă, o hârjoneală între mai mulți membrii ai speciei și se sfârșește cu un sex în grup de toată isprava. Patru maimuțe au fost surprinse de un fotograf în timp ce făceau trenulețul. Alte trei pisici se călăreau una pe alta, într-o partidă fierbinte. În timp ce trei cerbi au fost surprinși în fapt, în mijlocul sălbăticiei. Chiar și cangurii din îndepărtata Australie, au fost imortalizați într-un trenuleț sexual, format din trei adulți și un pui. Acum se pune întrebarea firească, omul a învățat de la animale să facă sex în grup, sau invers?! The post Orgie în regnul animal. Uite cum fac animalele sex în grup appeared first onexclusivNews. |
La Academia de Vară Atlantykron a fost marcat un an de când, pe 6 august, Rover-ul american Curiosity a coborât pe solul planetei Marte, prin dialogul dintre astronautul Dumitru Prunariu şi Ravi Prakash.
Astronautul român Dumitru Prunariu – cel de-al 103-lea cosmonaut al lumii – a avut, pe 7 august, în cadrul Academiei de vară Atlantykron, unde este invitat de onoare pe toată perioada evenimentuui, un dialog cu Ravi Prakash, membru al misiunii Curiosity în cadrul NASA – JPL (Jet Propulsion Laboratory). Alături de singurul român care a explorat spaţiul cosmic, au susţinut dialogul Sorin Repanovici – coordonatorul programului Atlantykron, Heather Caton – reprezentant al World Genesis Foundation şi Gabriel Vâlsan, reprezentantul Centrului pentru Studii Complexe. „Pe Marte, misiunea Curiosity a găsit elementele vieții: hidrogen, carbon, oxigen. Am descoperit destul de repede, după lansarea misiunii, urme de apă şi am investigat componenţa rocilor de bază. În concluzie, dacă a avut apă, este posibil ca planeta Marte să fi găzduit viață și e posibil să o mai facă şi pe viitor. Misiunea a fost dificilă, dar s-a bucurat de succes deplin. Primul Rover, din cadrul misiunii Pathfinder, era cat o roata a actualului proiect, Curiosity. Acest Rover este de dimensiunea unui automobil, având o greutate de 900 de kilograme”, a precizat Ravi Prakash. La această misiune au lucrat, iniţial, circa 1000 de specialişti. Prakash a mai spus că următoarea misiune pe Marte, de o anvergură şi mai mare, este programată pentru anul 2020. Misiunea va fi denumită în urma unui concurs international, adresat copiilor. ”Misiunea Curiosity are rolul de a descoperi dacă pe Marte a existat viaţă. Rezultatele acestei misiuni ne vor indica ce s-a întâmplat pe această planetă acum milioane de ani, cum era atmosfera, cum erau peisajele, apa, cum era vegetaţia. Probabil că aceste descoperiri ne vor ajuta şi pe noi, pământenii, să ne salvăm şi să evoluăm”, a subliniat astronautul Dumitru Prunariu. Acesta a amintit că România este membru deplin al Agenţiei Spaţiale Europene din 2011. “Oamenii zboară în jurul Pământului pentru a cunoaşte cum reacţionează organismul uman în imponderabilitate, condiţii imposibil de creat în contextul gravitaţiei terestre. Referindu-ne la zborurile către alte corpuri cereşti, Luna a fost abordată cu succes de către americani. Să nu uităm că primele procesoare Intel, acum extrem de răspândite, au fost create special pentru programul Apollo. Daca primii astronauti pe Luna au fost rusi, americanii au investit mult mai mult pentru misiunea Apollo şi nimeni nu a putut să-i mai ajungă din urmă. Iar de aici, drumul spre alte planete a fost deschis. Marea problemă pe care o traversăm cu toţii o reprezintă timpul. De la primele nave care au explorat suprafaţa planetei Marte – în 1976 – au trecut peste 30 de ani. Până acum, când un robot de dimensiuni mari a coborât lin pe suprafaţa planetei, având toate condiţiile propice de explorare şi căutând să transmită informaţii dacă a existat viaţă pe Marte, au trecut foarte mulţi ani”, a precizat primul şi singurul astronaut român, Dumitru Prunariu. Pe lângă identificarea condiţiilor vieţii pe Marte, această misiune pregăteşte şi primele misiuni cu echipaj uman. Într-un decor natural deosebit, împânzit de tehnologie de ultimă generaţie, domnul Dumitru Prunariu a răspuns la întrebările participanţilor la Academia de vară Atlantykron. La întâlnire au participat personalităţi ştiinţifice şi culturale din întreaga lume, Dr. Pierre de Hillerin, director al Centrului de Cercetări pentru Sport, Prof Univ. Dr. Leon ZĂGREAN, Peter Moon – scriitor din SUA, dr.Teodor Vasile (doctor în ştiinţe medicale alternative),Valentin Nicolau (directorul editurii Nemira) etc. Anul trecut, Academia de vară Atlantykron a găzduit o conferinţă dedicată misiunii Curiosity, la o zi după succesul acesteia. Rezultatele și importanța misiunii au fost amplu comentate în cadrul Academiei Atlantykron, în prezența cosmonautului român Dumitru Prunariu și în direct, pe internet, cu membri ai misiunii Curiosity. Următoarea misiune marţiană va fi în 2020, iar prima cu oameni este posibil să aibă loc în 2030. The post Astronautul Dumitru Prunariu, în direct cu Marte la Academia de Vară Atlantykronappeared first on exclusivNews. |
Joi, a fost semnat contractul privind construcţia conductei de gaz Iaşi – Ungheni, proiect care va costa aproximativ 27 milioane de euro. 7 milioane de euro vin de la Uniunea Europeană.
Proiectul va fi derulat de Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale din România, în calitate de lider de proiect, în parteneriat cu Ministerul Economiei din Republica Moldova. Proiectul are o durată de implementare de 17 luni şi urmăreşte asigurarea unui nivel superior de securitate energetică pentru Republica Moldova şi partea estică a României, prin diversificarea surselor de alimentare cu gaz. Beneficiarii finali ai acestui proiect sunt agenţii economici, consumatorii casnici, furnizorii de servicii sociale esenţiale (precum asistenţa medicală sau îngrijirea copiilor), frunizorii de activităţi educative sau alte servicii sociale şi de caritate. Bugetul total al proiectului este de 26,496,378.27 de euro, din care 7,000,000.00 de euro (26.42%) reprezintă contribuţia financiară a Uniunii Europene, prin Programul Operaţional Comun „România – Ucraina – Republica Moldova 2007-2013”, finanţat prin Instrumentul European de Vecinătate şi Parteneriat. The post Aproximativ 27 milioane de euro va costa construcţia conductei de gaz Iaşi – Ungheni appeared first on exclusivNews. |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu