luni, 19 august 2013


DNA cere Parlamentului aviz pentru începerea urmăririi penale a lui Ovidiu Silaghi
Şeful DNA a cerut, luni, procurorului general al Românieri să sesizeze Camera Deputaţilor cu o cerere de începere a urmăririi penale împotriva deputatului Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenţă în formă continuată, fapte din perioada în care a fost ministru al Transporturilor.
Exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana ar urma sa inceapa in noiembrie 2016 - draft al acordului
Exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana ar urma sa inceapa in noiembrie 2016, dupa ce planul urbanistic zonal va fi aprobat pana la sfarsitul acestui an, iar participatia statului ar creste cu inca 5,69%, la 25% din actiuni, dar conditionat de emiterea la timp a tuturor autorizatiilor, scrie agentia Mediafax, care citeaza un draft al Acordului dintre Guvern, Gabriel Resources si Rosi
China: Autoritatile ancheteaza o grava eroare comisa de o casa de brokeraj, care a provocat cresterea cu peste 5% pe piata din Shanghai
Autoritatile chineze de reglementare a pietelor bursiere au anuntat ca au deschis o ancheta in urma unei grave erori comise de o casa de brokeraj care a condus vineri la cresterea cu peste 5% a indicelui compozit al pietei din Shanghai, scrie AFP.
Pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg a fost piratată de un palestinian
Pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg, creatorul acestei platforme de socializare online, a fost piratată de un internaut palestinian, care spune că a dorit să atragă atenţia asupra unei vulnerabilităţi a reţelei accesate.
Operă literară de Cartea Recordurilor, lansată la Cluj.
Scriitorul clujean Ioan Ciorca este autorul unei opere literare demne de Cartea Recordurilor. El a transpus integral Biblia in versuri. Ioan Ciorca nu are pretentia ca opera sa are valoare teologica, ci doar literara. 'In loc de Cuvantul rostit propun Cuvantul recitat. Pentru multi oameni, este mai usor sa retina niste versuri decat niste versete. Biblia in versuri nu vrea sa fie o opera teologica
Trendurile toamnei 2013
Cateva zile ne mai despart de inceputul oficial al toamnei iar casele de moda si-au facut de ceva vreme cunoscute propunerile pentru noul sezon. Designerii sunt mai mult decat generosi si ne prezinta o paleta larga de culori, materiale si modele ca noi sa le alegem pe cele care ne reprezinta cel mai bine. Mai mult decat atat, unele haine se gasesc deja in garderoba noastra.
BAC 2013: Totul despre SESIUNEA DE TOAMNĂ a examenului de BACALAUREAT. Când vor fi afişate primele rezultate
Sesiunea de toamnă a examenului naţional de bacalaureat, la care s-au înscris peste 87.000 de absolvenţi de liceu, începe luni cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.
Piaţa de carte din România: Câte titluri au publicat editurile româneşti în 2012
Producţia de titluri publicate de editurile româneşti a crescut semnificativ în 2012, în medie fiind editate 91,86 de cărţi, potrivit rezultatelor unui studiu efectuat prin programul Proedit în beneficiul Uniunii Editorilor din România (UER), informează un comunicat.
FOTO Luare de ostatici într-o primărie din Bavaria, înainte de vizita cancelarului Angela ...
Un barbat a luat mai multe persoane ostatice in primaria din Ingolstadt (sud). El sustine ca este inarmat. PotrivitNews.Sky.com, Politia a anuntat ca "se afla in contact" cu el. Alerta a fost data in jurul orei locale 09.00 (10.00, ora Romaniei). Inca nu se stie ce arme detine barbatul si nici cati ostatici are. Politia a refuzat sa precizeze care sunt cerintele barbatului. Incidentul are loc cu c
Un diamant albastru foarte rar, estimat la 20 de milioane de dolari, scos la licitaţie la Hong Kong
Un diamant albastru foarte rar va fi scos la licitaţie în octombrie, la Hong Kong, unde ar putea fi vândut cu un preţ de aproximativ 20 de milioane de dolari, în ciuda încetinirii ritmului de creştere al economiei chineze, a anunţat luni casa Sotheby's, citată de AFP.

Niciun comentariu: