duminică, 25 august 2013


Regimul de la Damasc avertizează Statele Unite cu privire la o intervenţie militară în Siria. "O minge de foc ar cuprinde întregul Orient Mijlociu"
Regimul Bashar Al-Assad avertizează Statele Unite că o intervenţie militară în Siria ar crea "o minge de foc care va cuprinde întregul Orient Mijlociu".
Cea mai veche hartă a Lumii Noi, încrustată pe cojile a două ouă de struţ - FOTO
Cea mai veche hartă a Lumii Noi a fost descoperită de o echipă de oameni de ştiinţă pe un glob pământesc realizat din cojile a două ouă de struţ şi este foarte probabil ca aceasta să fi fost realizată în atelierul lui Leonardo da Vinci.
Ministerul Educaţiei vrea de la Parchet inventarul tuturor dosarelor de fraudă la examenele ...
Ministrul Educafliei, Remus Pricopie, a declarat cæ a cerut Parchetului un inventar al tuturor dosarelor aflate in lucru privind fraude la bacalaureat, atat cele deschise dupæ examenul din iunie-iulie, cat øi cele din anii anteriori, precizand cæ vrea sæ se asigure cæ legea se aplicæ in fiecare caz, anunta Mediafax. Remus Pricopie a spus duminicæ, intr-o conferinflæ de presæ, cæ atunci cand va veni
BAC 2013 ROMÂNĂ. Subiecte Bac 2013 română, sesiunea toamnă. Ce subiecte pot primi elevii
BAC 2013 ROMÂNĂ. Peste 55.700 de absolvenţi de clasa a XII-a participă luni, 26 august, la proba scrisă de limba română. Gândul vă oferă în timp real toate informaţiile despre BAC 2013 - calendar, subiecte şi REZULTATE BACALAUREAT 2013.
Gestul făcut de un german care a furat o biblie în urmă cu 47 de ani. "Nu-ţi va veni să crezi că ai primit această scrisoare"
O biblie veche de 200 de ani, furată de la o biserică din Sussex, Marea Britanie, în urmă cu 47 de ani a fost returnată de către hoţul care a trimis şi o scrisoare în care a mărturisit că avea mustrări de conştiinţă, scrie BBC.
Crin Antonescu renunta la serviciile de consilier ale lui Sorin Rosca Stanescu. Antonescu: Cand un om politic greseste inseamna ca are consilieri prosti
Surse participante la sedinta PNL au declarat pentru Hotnews.ro ca presedintele PN, Crin Antonescu a anuntat ca renunta la serviciile lui Sorin Rosca Stanescu in calitate de consilier personal. Sorin Rosca Stanescu a criticat pe blogul persoanl decizia lui Antonescu de-al propune pe Nini Sapunaru pentru ministerul Transporturilor. UPDATE Crin Antonescu: L-am eliberat pe Sorin Rosca Stanescu din fu
Marius Vizer a fost reales preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo
Marius Vizer a fost reales preşedinte al Federaţiei Internaţionale de judo, pentru un mandat de patru ani, la Congresul forului, de la Rio de Janeiro.
ASF taie marja de profit a “coafezelor” de pe Forex.
Printr-un proiect de instructiune, ASF vrea sa limiteze riscurile celor care au de-a face cu brokeriii ce promit marea si sarea din pariurile pe cursul valutar. Marja minima de 5% (garantia depusa ca procent din valoarea tranzactiei) si regulile impuse pentru oferirea de servicii nesolicitate sunt principalele noutati. Nu te-a sunat nimeni sa-ti ofere actiuni Facebook, o speculatie irezistibila pe
Accident mortal provocat în Italia de un român cu permisul auto suspendat. ...
Un roman al cærui permis de conducere era suspendat a lovit mortal un copil de 12 ani, cu un vehicul de teren, sambætæ, in sudul Italiei, øoferul fiind arestat dupæ accident, relateazæ pagina online a agenfliei ANSA, arata Mediafax. Accidentul a avut loc in localitatea Sellia Marina, situatæ in regiunea italianæ Calabria. Romanul, aflat la volanul unui vehicul de teren, a lovit copilul italian in f
Andra a fost sărbătorită de ziua ei, în caravana "Românii au talent", cu tort şi şampanie - FOTO
Andra a fost sărbătorită de ziua ei, vineri, la sosirea pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timişoara, de echipa show-ului "Românii au talent", cu tort, şampanie şi confetti, informează Pro TV.
Daniel Chitoiu: 90% dintre contribuabilii romani sunt corecti, pentru restul de 10% avem Directia de Antifrauda Fiscala
Constituirea noii Directii Nationale de Antifrauda Fiscala vizeaza 10% dintre contribuabilii romani care nu sunt corecti si incearca sa faca evaziune, cu restul de 90% dintre acestia nefiind probleme de acest fel, a declarat sambata, la Digi24, ministru Finantelor Publice, Daniel Chitoiu, citeaza Agerpres.
Hollande: În Siria a avut loc un atac cu arme chimice comis de regimul Bashar Al-Assad
Preşedintele Franţei, Francois Hollande, afirmă că toate dovezile arată că atacul din 21 august, din apropiere de Damasc, a fost comis cu arme chimice, responsabilitatea aparţinând regimului sirian.
Cum să „slăbeşti” câteva kilograme bune în doar 15 minute
O tânără din SUA a făcut un experiment inedit, care se bucură de mare succes pe site-urile de partajare foto.
Mii de turişti, la Turnirul Cetăţilor din Piaţa Sfatului din Braşov - FOTO
Câteva mii de turişti s-au adunat, sâmbătă şi duminică, în Piaţa Sfatului din Braşov, unde a avut loc cea de-a patra ediţie a Turnirului Cetăţilor, cel mai spectaculos moment fiind întrecerea călare a cavalerilor medievali.
Actriţa americană Julie Harris a murit la vârsta de 87 de ani
Actriţa americană Julie Harris, deţinătoare a cinci premii Tony, a murit la vârsta de 87 de ani, sâmbătă, în localitatea Chatham din Massachussets (SUA).
Creşterile salariale din sectorul privat au încetinit în acest an la 4,6%. Care sunt domeniile cu cele mai mari creşteri
Creşterile salariale din sectorul privat au încetinit în acest an la 4,6%, de la 5,1% în 2012, dar s-au plasat peste rata inflaţiei, potrivit studiului salarial şi de beneficii PayWell, realizat de compania de audit şi consultanţă PwC România.
Mesajul Simonei Halep, după câştigarea turneului de la New Haven
Jucătoarea Simona Halep, locul 23 WTA, a declarat, sâmbătă seară, după ce a câştigat turneul de la New Haven, că la începutul anului nu se gândea că va ajunge în Top 20, dar acesta era visul ei şi acum se împlineşte, informează wtatennis.com.

Niciun comentariu: