joi, 5 septembrie 2013


REVISTA PRESEI: Oprescu riscă 10 ani de închisoare pentru că nu a aplicat legea de ...
Ziarul Curentul titreaza vineri: "Oprescu risca 10 ani de inchisoare pentru ca nu a aplicat legea care-i dadea voie sa eutanasieze maidanezii" . "Primarul Sorin Oprescu are toate motivele sa planga deoarece risca intre 2 si 10 ani de inchisoare pentru neglijenta in serviciu cu consecinte deosebit de grave, sanctiune prevazuta la art. 249 Cod penal. Conform acestui articol, 'Incalcarea din culpa, d
Fiica fostului şef al serviciilor de informaţii libiene se află în mâinile forţelor de securitate
Fiica fostului şef al serviciilor de informaţii libiene Abdallah al-Senussi, răpită luni la Tripoli ieşirea din închisoare, se află în mâinile unei unităţi a forţelor de securitate, a anunţat aceasta din urmă într-un comunicat postat pe Facebook joi.
NSA poate descifra sistemele criptate de pe Internet
NSA este capabilă să decodeze principalele sisteme de criptare pe Internet, fie că e vorba de e-mail sau tranzacţii bancare, conform dezvăluirilor făcute joi de presă care riscă să aducă noi critici faţă de metodele de supraveghere ale agenţiei de informaţii americane.
Barack Obama a avut o reuniune cu Dilma Rousseff în timpul summitului G20
Barack Obama s-a întâlnit joi seară cu omologul său Dilma Rousseff în cursul summitului G20, a anunţat Casa Albă în timp ce relaţiile între Statele Unite şi Brazilia sunt afectate de un presupus caz de spionaj.
Ambasadoarea SUA la ONU: Moscova ţine ostatic Consiliul de Securitate în dosarul Siriei
Rusia "continuă să ţină ostatic Consiliul de Securitate" blocând orice decizie cu privire la Siria, a afirmat joi ambasadoarea americană la ONU Samantha Power.

Niciun comentariu: