duminică, 17 noiembrie 2013

Cezar Preda spune că Victor Ponta este urmaşul lui Nicolae Ceauşescu
Deputatul Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL, l-a catalogat, duminică, într-o conferinţă de presă, pe premierul Victor Ponta ca fiind "urmaşul lui Nicolae Ceauşescu", adăugând că liderul vsocial-democrat "îşi doreşte o ţară comunistă", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Hoţi de carburanţi opriţi cu focuri de armă pe autostrada Arad-Timişoara
Mai multe focuri de armă au fost trase de către poliţiştii arădeni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe autostrada Arad-Timişoara, pentru oprirea unor hoţi care furau carburant din rezervorul unui autocamion, ei fiind prinşi şi reţinuţi, transmite corespondentul MEDIFAX.
Nelson Mandela nu poate vorbi, dar comunică prin semne
Nelson Mandela este în continuare "destul de bolnav", nu poate vorbi, dar "comunică prin semne", afirmă fosta sa soţie, Winnie Madikizela-Mandela, citată de AFP.
Marius Niculae: Avem dorinţa de a ne lua revanşa în faţa Greciei
Atacantul Marius Niculae a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi din naţionala României au dorinţa de a-şi lua revanşa în faţa Greciei, care s-a impus cu scorul de 3-1 în prima manşă a barajului pentru Cupa Mondială, şi pot remonta diferenţa în returul de la Bucureşti.
Peste 5.000 de absolvenţi în Medicină şi Farmacie din toată ţara au susţinut azi ...
O noua sesiune a concursului de rezidentiat este organizata azi de universitatile de Medicina si Farmacie din tara, anunta Agerpres. La concurs s-au inscris 5.102 absolventi care vor sa ocupe 3.879 de locuri si posturi. Majoritatea lor s-au inscris pentru a obtine locuri si posturi in medicina generala, pe locul al doilea in preferinte fiind medicina dentara, in timp ce numai 281 au optat pentru f
Cezar Preda spune că Victor Ponta este urmaşul lui Nicolae Ceauşescu
Deputatul Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL, l-a catalogat, duminică, într-o conferinţă de presă, pe premierul Victor Ponta ca fiind "urmaşul lui Nicolae Ceauşescu", adăugând că liderul vsocial-democrat "îşi doreşte o ţară comunistă".
Serviciile secrete britanice monitorizează rezervările hoteliere făcute de oficiali
Serviciul guvernamental britanic de informaţii (GCHQ) monitorizează deplasările oficialilor guvernamentali şi diplomaţilor printr-un sistem automat de vizualizare a site-urilor de rezervări hoteliere, situaţie care facilitează activităţile de spionaj, relatează revista Der Spiegel.
Macovei: Opriţi descentralizarea propusă de inculpatul Dragnea, e doar un cadou pentru baronii USL
Europarlamentarul PDL Monica Macovei susţine că premierul Victor Ponta ar trebui ca, în loc să îşi asume răspunderea în Parlament pe descentralizare, să-l demită pe vicepremierul PSD Liviu Dragnea- "inculpatul" care a propus legea, şi să răspundă solicitării societăţii civile de a dezbate proiectul.
Liviu Dragnea, despre dosarul referendumului: La finalul acestui proces vom sti daca in Romania mai putem vorbi despre democratie. Nu cred ca in 2013, 2014 poate fi dus la puscarie un nevinovat
Vicepremierul Liviu Dragnea a fost intrebat,  in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de ProTV, daca ii este frica de posibilitatea de a ajunge in inchisoare dupa procesul privind referendumul, el precizand ca nu crede ca in Romania anilor 2013 si 2014 poate fi trimis la puscarie cineva nevinovat.

Niciun comentariu: