luni, 2 decembrie 2013

Avocaţii lui Adrian Năstase l-au recuzat pe vicepreşedintele ICCJ Ionuţ Matei, în dosarul Zambaccian
Avocaţii soţilor Adrian şi Daniela Năstase au făcut, luni, o cerere de recuzare a preşedintelui completului de cinci judecători, Ionuţ Matei, vicepreşedinte al ICCJ, pe motiv că acesta s-a pronunţat în dosarul "Trofeul calităţii" şi a stabilit o pedeapsă cu executare în cazul fostului premier.
Mai mulţi suporteri ai Petrolul Ploieşti au mers la spital şi spun că vor da în judecată Jandarmeria
Mai mulţi suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au mers la spital, luni, în urma incidentelor cu jandarmii, şi susţin că au fost loviţi de forţele de ordine şi că vor da în judecată Jandarmeria, ei acuzând violenţe extreme şi folosirea gazelor lacrimogene inclusiv pe copii.
AVERTISMENT către Viktor Ianukovici: Ar putea avea aceeaşi soartă ca Ceauşescu
Un fost membru al Partidului Regiunilor, aflat la guvernare în Ucraina, Inna Bohoslovskaia, a declarat într-un interviu pentru publicaţia Glavkom că preşedintele Viktor Ianukovici ar putea să aibă aceeaşi soartă ca dictatorul român Nicolae Ceauşescu.
JP Morgan Chase : Provocările anului 2014 pentru România și celelalte țări din CE-4
În pofida unor recalibrări ale liniilor de investiții financiare din străinătate, România și Polonia au rămas încă beneficiare nete ale finanțare, în timp ce Cehia și, mai ales, Ungaria, au avut de suferit în contextul creșterii gradului de selectivitate a plasamentelor
Cum recunoastem atacurile de panica
Atacurile de panica sunt inconfundabile. Sunteti implicat intr-o activitate banala cand simtiti ca transpirati si tremurati foarte tare, in timp ce inima va bate intr-un ritm alert. De cele mai multe ori, intervine teama ca ati putea avea un infarct, ca o sa innebuniti sau chiar ca veti muri. In aproximativ 10 minute, totul dispare. Atacurile de panica sunt destul de comune si debuteaza in jurul v
Doi fani ai echipei Petrolul Ploiești, împușcați de jandarmi
Bătaie generală între suporterii echipei Petrolului Ploieşti și jandarmi, în centrul orașului. În urma altercației, două persoane au fost împușcate de forțele de ordine. Bătaie, scandal și împușcături la meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiești și Steaua București. Suporterii echipei Petrolul s-au luat la bătaie cu jandarmii, după ce anterior, aceştia fuseseră întorşi din drumul spre meciul Steau
Prezervative cu sloganuri românești
Doi moldoveni de peste Prut au creat prezervativele cu sloganuri ale unor branduri românești celebre. De la ciocolata ROM la Zuzu și Golden Brau, toate sloganurile se potrivesc de minune pe un ambalaj de prezervativ. Pornind de la ideea bloggerului Max Wright, care a pus sloganuri ale unor branduri celebre într-un context foarte amuzant, Tibi Neuronu, şi Alex de la  Ycz Creative, au aplicat metoda
Timișoara ar putea fi al doilea oraș din România cu metrou
România ar putea avea în 2020 încă un oraș în care va circula metroul. Timișoara, orașul martir de unde a pornit Revoluția din 1989, se pregătește să își construiască metrou. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a declarat, în urmă cu câteva zile, că că noua linie de metrou, în lungime de opt kilometri, va începe la Gara de Nord, va trece pe la mall, Gara de Est şi se va termina la Aeroportul Interna
Unde petrecem Crăciunul?.
Sarmalute cu mamaliga, racituri, dar si jacuzzi, piscina si snow-mobile. Cu alte cuvinte, Craciunul petrecut in inima Maramuresului, la o pensiune de patru margarete, unde traditiile se imbina cu ultimele tendinte in ceea ce priveste industria turistica. Pachetul de 4 nopti, cu demipensiune si cu masa festiva inclusa costa 850 de lei/persoana. O alta varianta propusa de agentia de turism Eximtur p
Ponta: Ne pregătim pentru varianta de nedorit în care Băsescu retrimite bugetul în Parlament
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, după şedinţa BPN al PSD, că social-democraţii sunt pregătiţi şi pentru varianta de nedorit în care preşedintele Traian Băsescu va retrimite Legea bugetului pe 2014 în Parlament, parlamentarii USL fiind mobilizaţi pentru un nou vot.
Andreea Paul: Pichetăm prefecturile pe buget. Sesizăm CC dacă nu se respectă dezbaterile parlamentare
Conducerea PDL a decis, luni, să organizeze pichetări la sediile prefecturilor din toată ţara pentru manifestarea "dezacordului total" faţă de bugetul pe 2014, a anunţat prim-vicepreşedintele PDL Andrea Paul, menţionând că va fi sesizată CC dacă nu se respectă procedura parlamentară de dezbatere.
Arad: Şapte persoane, între care 6 vietnamezi, condamnate la închisoare după ce au cultivat canabis
Şapte persoane, între care şase cetăţeni vietnamezi, au fost condamnaţi, luni, de Tribunalul Arad, la închisoare cu executare pentru trafic de droguri, fiind acuzate că au cultivat canabis în trei hale ale unor foste ferme.
INSULA LUI DRAGNEA. Vicepremierul reacţionează: În afară de şopârle, nu am văzut alte fiinţe care să facă plajă acolo
Vicepremierul Liviu Dragnea a replicat ironic când a fost întrebat dacă firma Tel Drum se va ocupa de amenajarea insulei şi braţului Dunării care au fost recent transferate către CJ Teleorman, spunând reporterului să “vorbească cu cineva de la Horoscop sau cu cineva care ghiceşte viitorul”.
Focsani: De Ziua Nationala, autoritatile au impartit insigne populatiei, dar au gresit steagul Romaniei
Primaria Focsani s-a gandit sa le ofere cadou vrancenilor care au participat duminica la festivitatile dedicate Zilei Nationale cate o insigna cu steagul tricolor, pe care era scris "1 Decembrie 2013", dar firma care a realizat comanda a gresit ordinea culorilor.
Document / Consiliul UE a aprobat Cadrul Financiar Multianual 2014-2020 de aproape 1.000 de miliarde de euro
Consiliul Uniunii Europene a aprobat luni regulamentul de stabilire a cadrului Financiar Multianual (CFM) pentru perioada 2014-2020, care prevede cheltuieli de pana la 959,99 miliarde de euro in angajamente, pentru proiecte de dezvoltare pe bani europeni.
Ungaria ar putea declara neconstituţionale creditele în valută
Ministerul Justiţiei din Ungaria a cerut Curţii Constituţionale o opinie privind posibila neconstituţionalitate a creditelor în valută, argumentând că băncile au abuzat de poziţia lor în relaţia cu împrumutaţii sau au încălcat drepturile consumatorilor.
Şeful Jandarmeriei: Este inadmisibil ca nişte suporteri să se comporte ca în Evul Mediu
Şeful Jandarmeriei Române, Mircea Olaru, a declarat luni, referindu-se la incidentele în care au fost implicaţi mai mulţi suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti, că este inadmisibil ca aceştia să se comporte ca în Evul Mediu.

Niciun comentariu: