miercuri, 15 ianuarie 2014

Nicuşor Constantinescu, pus sub învinuire de DNA pentru abuz în serviciu. ”A făcut plăţi ilegale de 5 milioane de euro”
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa e a fost pus sub învinuire de către procurorii DNA pentru mai multe infraţiuni de abuz în serviciu.
Elev de la Colegiul Agricol din Capitală, bătut la şcoală. Maşina SMURD care a intervenit, lovită de un angajat al unităţii care era beat
Un elev al Colegiului Agricol din Capitală a fost lovit la cap în urma unui conflict pe care l-a avut cu un coleg, în sala de clasă, iar maşina cu care echipajul SMURD a venit să-l preia a fost lovită în curtea şcolii de un angajat al unităţii care era în stare de ebrietate.
Valérie Trierweiler, internată după ce a luat un sedativ puternic după cearta cu Hollande - presă
Valérie Trierweiler, partenera declarată a lui François Hollande, a luat, după cearta cu preşedintele Franţei, un anxiolitic puternic din clasa benzodiazepinelor, indicat pentru tulburări nevrotice şi anxietate, iar agenţii de securitate au decis transportarea la spital.
Modificări la Legea terenurilor: Terenul nu poate fi vândut mai ieftin ca în ofertă. Agenţia Domeniilor Statului este păstrată
Ministerul Agriculturii va promova în Parlament o serie de modificări la proiectul de lege pentru vânzarea terenurilor agricole, precum anulabilitatea vânzării unui teren dacă preţul este mai mic decât în oferta de vânzare, păstrarea ADS şi înfiinţarea unei direcţii pentru terenuri peste 30 hectare.
Tatăl lui Mutu: Toţi se aşteaptă ca Adrian să fie Superman
Spiridon Mutu crede că fiul său Adrian va trebui mai întâi să se readapteze fotbalului românesc şi apoi să realizeze performanţe, aşa cum aşteaptă toată lumea de la el.
UPDATE Nicusor Constantinescu, la iesirea de la DNA: Am fost tratat ca un animal. DNA este o politie politica
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a iesit din sediul DNA in jurul orei 15.00, declarand ca este vorba de o "actiune politica" si acuzand ca a fost "tratat ca un animal", scrie Ziua de Constanta.
Iubita lui Hollande, internată după ce a luat un sedativ puternic după cearta cu preşedintele Franţei
Valérie Trierweiler, partenera declarată a lui François Hollande, a luat, după cearta cu preşedintele Franţei, un anxiolitic puternic din clasa benzodiazepinelor, indicat pentru tulburări nevrotice şi anxietate, iar agenţii de securitate au decis transportarea la spital, scrie revista Ici Paris.
Stelian Tănase: Dacă viitorul CA al TVR va fi unul politizat, nu vom putea lucra.
Directorul general interimar al SRTv, Stelian Tanase, a declarat, miercuri, la Comisia pentru cultura a Senatului, ca nu va putea sa lucreze cu viitorul Consiliu de Administratie daca acesta va fi unul politizat, informeaza Mediafax. "Daca acest Consiliu va fi unul politizat, trimis spre alte criterii decat cele strict profesionale, nu o sa putem lucra. Aceasta regandire a statutului televizi
Lisicki, ironizată de site-ul oficial al Australian Open după meciul cu Niculescu: "Probabil a uitat că Niculescu a lovit toate mingile câştigătoare, nu soarele"
Jucătoarea germană Sabine Lisicki a fost ironizată de site-ul oficial al Australian Open după ce s-a plâns că a fost învinsă de căldură în meciul cu Monica Niculescu, editorii paginii web ţinând să-i amintească finalistei de la Wimbledon că românca a trimis mingile câştigătoare, nu soarele.
Boc: Legal nu poate fi oprit referendumul simultan cu euroalegeri, moral ar putea să nu fie organizat
Fostul premier Emil Boc consideră că referendumul pentru revizuirea Constituţiei, care ar putea fi organizat odată cu alegerile europarlamentare, "legal, nu poate fi oprit" dar, moral, ar putea să nu fie organizat, pentru că nu ar trebui să se suprapună "peste problematica UE".
Noua organigramă a ICR, cu un număr redus de posturi de conducere, în vigoare de la 1 februarie
Noua organigramă a Institutului Cultural Român (ICR), care prevede reducerea numărului posturilor de conducere la 22, va intra în vigoare de la 1 februarie, a anunţat, miercuri, preşedintele instituţiei, Lilian Zamfiroiu, înainte de audierea sa în Comisia pentru cultură a Senatului.
Banca Mondiala: Cresterea economica a Romaniei va fi de 2,5% in acest an, similara cu cea din 2013
Banca Mondiala anticipeaza pentru acest an o crestere de 2,5% a economiei Romaniei, similara cu cea estimata pentru 2013, indicatorul urmand sa accelereze usor anul viitor, la 2,7,%, potrivit Prognozei Economice Globale a institutiei financiare internationale, anunta Mediafax. Banca Mondiala a imbunatatit astfel estimarile pentru 2013 si 2014 in cazul Romaniei fata de editia de anul trecut a rapor
Zamfiroiu: Acuzele scriitorilor care refuză premiile finanţate de ICR nu se justifică.
Presedintele ICR, Lilian Zamfiroiu, a declarat, miercuri, referitor la refuzul scriitorilor Dan Sociu si Andrei Dósa de primi premiile finantate de ICR, ca nu poate sa controleze reactiile altor oameni, "apropo de nevoia de popularitate", el precizand ca acuzele acestora "nu se justifica". "Eu nu pot sa controlez reactiile unui om sau ale altor oameni, apropo de nevoia de
CSM, despre decizia CC: Poate de data aceasta vom fi şi noi consultaţi.
Vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Gheorghe Muscalu, a declarat ca se astepta la decizia CCR pe tema modificarilor aduse Codului Penal si ca spera ca CSM va fi consultat odata cu retrimiterea actelor normative in 

Niciun comentariu: