marți, 4 februarie 2014


Ponta: De ce să nu-i ajutăm pe cei cu rate la bănci? Fără solidaritate vom avea iar grave conflicte
Premierul Ponta a cerut patronatelor şi sindicatelor să fie alături de Guvern în a folosi beneficiile creşterii economice la "vindecarea din rănile sociale ale ultimilor ani" şi a argumentat prin restructurarea creditelor unor persoane, spunând că, fără solidaritate, vor apărea iar "grave conflicte"
VIDEO Revizuirea Constitutiei: Interceptarile se fac numai in procesul penal, procurorul nu le mai poate dispune. / Probele obtinute in mod ilegal, folosite doar daca sunt in favoarea acuzatului
Comisia pentru revizuirea Constitutiei a adoptat, marti, o serie de amendamente prin care se precizeaza ca interceptarile se pot face numai in cursul procesului penal, fiind eliminat textul care oferea procurorului dispunerea masurii 48 de ore. De asemenea, perchezitia va fi dispusa de judecatorul instantei de judecata competente, in loc de instanta de judecata, asa cum era initial, iar o proba ob
Un cercetător din Cluj a inventat ambalajul antimicrobian şi eticheta antimicrobiană pentru fructe şi legume
Un cercetător din Cluj, asistent la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV), a inventat ambalajul antimicrobian şi eticheta antimicrobiană pentru fructe şi legume.
Un tânăr român, salvat din orfelinatele groazei şi adoptat în America, vrea să îi ajute pe copiii părăsiţi din România. Documentar VIDEO Washington Post
Un român din America, Izidor Ruckel, abandonat într-un “spital al irecuperabililor” la câteva luni de la naştere, vrea să salveze copiii orfani din România.
Preşedintele CNAS: Pacienţii vor prezenta obligatoriu cardul de sănătate începând din ianuarie 2015
Pacienţii vor prezenta cardul de sănătate, obligatoriu, de fiecare dată când merg la control, începând din ianuarie 2015, producţia şi distribuirea acestuia fiind prevăzută să se încheie până la sfârşitul lunii septembrie 2014, a anunţat, marţi, preşedintele CNAS, Cristian Buşoi.
Cercetările din dosarul accidentului aviatic din Apuseni, continuate de procurorii militari din PICCJ
Cercetările din dosarul accidentului din Apuseni vor fi continuate de procurorii militari din PICCJ, după ce Parchetul Curţii de Apel Alba Iulia şi-a declinat competenţa din cauză că trebuie audiate persoane din instituţii centrale ale statului cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă.
Suma pe care statul o va suporta la firmele care creează locuri de muncă, limitată la salariul mediu
Suma reprezentând jumătate din cheltuielile salariale pe care statul o va suporta pentru cele minimum 20 locuri de muncă nou-create de către firme va fi limitată la nivelul salariului mediu pe economie, potrivit premierului Victor Ponta.
Realitatea Media a pierdut alte două licenţe TV, pentru Realitatea TV Banat şi Realitatea TV Iaşi
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de marţi, cu unanimitate de voturi, să retragă licenţele audiovizuale ale Realitatea TV Banat şi Realitatea TV Iaşi, după ce, săptămâna trecută, Consiliul a retras alte trei licenţe ale Realitatea Media.
De la Marilyn Monroe la Philip Seymour Hoffman: Actori celebri care au murit din cauza abuzului de droguri şi alcool - FOTO
De la Philip Seymour Hoffman, decedat duminică, probabil în urma unei supradoze de heroină, până la John Belushi şi Marilyn Monroe, numeroşi actori celebri au decedat prematur din cauza abuzului de alcool şi/ sau droguri.

Niciun comentariu: