sâmbătă, 15 februarie 2014

REŢEAUA COSMA. Cum se negociau ŞPĂGILE DE MILIOANE DE EURO pentru contractele din bani publici de la CJ Prahova
Personaje cheie în reţeaua Cosma – Alexe – Păvăleanu: Mircea Cosma, Vlad Cosma, Andreea Cosma, Răzvan Alexe, Marcel Păvăleanu. Cei cinci sunt cercetaţi în două dosare pentru trafic de influenţă, evaziune fiscală şi spălare de bani.
DIETA SPORTIVULUI. Cum să slăbeşti 10 kilograme într-o lună
Dieta sportivului este o cură de slăbire care promite rezultate rapide: 10 kilograme pierdute într-o lună
Zegrean: Am ajuns la articolul 102 al proiectului revizuirii, în jur de 10 articole, NECONSTITUŢIONALE
Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat, sâmbătă, că s-a analizat propunerea de revizuire a Constituţiei până la articolul 102, el precizând că sunt în jur de 10 articole care au fost găsite în contradicţie cu articolul 152 din legea fundamentală.
STUDIU. Ce se întâmplă cu tine când te laşi de fumat
Renunţarea la fumat ne facem mai fericiţi
Facebook poate prezice cât timp vor dura relaţiile sentimentale ale utilizatorilor săi
Facebook poate prezice dacă relaţiile sentimentale ale utilizatorilor săi sunt doar aventuri sau este vorba de ceva mai serios decât atât, potrivit unui studiu făcut public de reprezentanţii reţelei de socializare.
VIDEO Presedintele CCR, Augustin Zegrean: Am analizat articolele propuse de Comisia de revizuire a Constitutiei pana la articolul 102. La unele articole s-au facut recomandari de rescriere
Judecatorii Curtii Constitutionale au analizat pana acum articolele propuse de Comisia de revizuire a Constitutiei pana la articolul 102, iar la unele articole au fost formulate recomandari de corectare, de reformulare sau de rescriere, a declarat sambata presedintele CCR, Augustin Zegrean. Potrivit acestuia, cel putin zece dintre articolele analizate pana acum sunt neconstitutionale. Augustin Zeg
Veşti noi despre starea de sănătate a lui Schumacher. Anunţul făcut de medici
Veşti noi despre starea de sănătate a lui Schumacher. Anunţul făcut de medici
Român acuzat de torturarea şi uciderea unui bărbat în Spania, arestat la Milano
Un roman prins in Italia dupa ce a făcut o crimă în Spania
Cheia pentru o CĂSNICIE lungă şi fericită
Adulterul consimţit ar putea reprezenta cheia pentru o căsnicie fericită şi de lungă durată, potrivit psihologilor americani.
Cristian Cioacă va lucra din nou în Poliţie. El va fi pus la dispoziţia IPJ Argeş, urmând să desfăşoare activităţi administrative
Fostul poliţist Cristian Cioacă, ieşit din închisoare vineri seară, după ce Curtea de Apel Piteşti a decis revocarea măsurii de arestare preventivă, va fi pus la dispoziţia IPJ Argeş, însă nu va avea dreptul să poarte armament, urmând să desfăşoare activităţi administrative.
Peste 400 de permise, reţinute de poliţişti în patru zile
322 de filtre şi 55 de razii ale poliţiei rutiere
Un timbru evaluat la 20 de milioane de dolari, scos la licitaţie
Care este cel mai scump timbru din lume
Ion Iovcev în faţa procurorilor rusofoni : “vorbesc doar în limba română!“.
Anchetat de separatistii din Tiraspol pentru nesupunere in fata regimului, profesorul Ion Iovcev, directorul Liceului “Lucian Blaga' s-a prezentat ieri in fata procurorilor si le-a spus clar ca el vorbeste numai in limba romana, refuzand discutia in ruseste. Militenii au fost obligati sa aduca un translator, pentru a-i pune intrebari celui pe care regimul din stanga Nistrului il catalogheaza deja
Curtea Constitutionala reia dezbaterile privind revizuirea Constitutiei
Curtea Constitutionala reia sambata dezbaterile privind proiectul de revizuire a Legii fundamentale, dupa ce vineri judecatorii au analizat 52 de articole, anunta Agerpres. Proiectul de revizuire a Constitutiei a fost inregistrat pe 7 februarie la CCR, iar Curtea trebuie sa se pronunte pana pe 17 februarie asupra respectarii dispozitiilor constitutionale privind modificarea Legii fundamentale.
STUDIU: Femeile preferă partenerii de viaţă mai înalţi
Înălţimea partenerului contează într-adevăr într-o relaţie, cel puţin în cazul femeilor, conform unui studiu al cercetătorilor americani, care au descoperit că acestea preferă partenerii mai înalţi deoarece, astfel, se simt mai feminine şi mai protejate.
STUDIU: Femeile mint mai des decât bărbaţii când spun "te iubesc"
Femeile au o tendinţă mai ridicată de a spune "te iubesc" fără să fie îndrăgostite, însă există o probabilitate mai mare ca bărbaţii să spună primii aceste "cuvinte magice", potrivit unui sondaj efectuat de site-ul Lovehoney, citat de dailymail.co.uk.

Niciun comentariu: