miercuri, 16 aprilie 2014


Doina Gradea, fostul șef Pro TV Internațional și asistenta personală a lui Adrian Sârbu în anii 90, a dat în judecată Pro TV
Doina Gradea, fost manager al Pro TV Internațional, a decis să conteste în instanță decizia companiei Pro TV SA de a o concedia. În acest
PRIMA PAGINĂ. Tupeul lui Voiculescu: Dau înapoi ce-am furat!
>> Felix a fugit cu vaca și acum vrea s-o returneze moartă! >> Cum vor fi reduse pedepsele pentru borfașii „sinceri” >> România mereu surprinzătoare: VVP, un premier la adăpostul baionetelor!
Cristian Burci, urmărit de insolvențe. Acum, „Dilema Veche”
Firma de asigurari Grawe Romania a introdus astăzi o cerere la Tribunalul Bucuresti prin care solicita intrarea in insolventa a companiei care detine publicatia „Dilema Veche”, aflată în portofoliul companiei Adevărul Holding, deținută de omul de afaceri Cristian Burci.
FOTBAL TV. Astra – Petrolul, difuzat la Pro TV. Mâine, Dinamo – Steaua
Două zile, două meciuri de Cupa României. Astăzi, se joacă Petrolul - Astra din semifinala Cupei României. partida va fi difuzată de Pro TV, începând cu ora
S-a măritat Gabi Firea cu Victor Ponta fără ca noi s-o știm?!
Se vorbeşte pe toate canelele şi pe la toate răscrucile că e nevoie de oameni noi în politică, veniţi din alte domenii şi, prin asta, în stare să aducă un suflu nou. Gabriela Firea e nou-venită în politică. A venit în politică din gazetărie.
Scandal în Franța: ordin secret împotriva romilor
http://www.paginaeuropeana.ro/scandal-in-franta-politia-a-primit-ordin-secret-sa-evacueze-romii-din-centrul-parisului/
Reporter Virtual, peste 10.000 de fani pe Facebook. Vă mulțumim!
Portalul nostru, www.reportervirtual.ro, a cunoscut o creștere spectaculoasă în ultimele luni, lucru vizibil și pe Facebook, unde pagina noastră oficială a depășit astăzi 10.000 de fani. De asemenea, traficul a crescut, față de luna decembrie 2013 cu 237%!
Fiul Marioarei Murărescu, deranjat de noua formulă a emisiunii “Tezaur Flocloric”
Reluarea emisiunii "Tezaur Folcloric" după dispariţia dramatică a Marioarei Murărescu a agitat apele în familia regretatei realizatoare TV. Surse din TVR au dezvăluit, pentru "ring", că fiul vedetei, Petre Murărescu, a sunat la televiziune şi a provocat un adevărat scandal după ce a aflat că producţia se reia de vineri cu altă prezentatoare.

Niciun comentariu: