miercuri, 26 ianuarie 2011

Lucian Mândruţă încă-i bine

Lucian Mândruţă încă-i bine: "

După ce săptămâna trecută susţinea în emisiunea ”It’s SHOW TIME” că nu are nevoie de asistentă şi că emisiunea lui nu impune una, iată că Lucian Mândruţă îşi caută de duminică încoace o însoţitoare de platou. Cam năzuros moderatorul TV, având în vedere că face ediţie după ediţie, preselecţie după preselecţie şi se declară nemulţumit de candidate.

Anunţul că se doreşte o coechipieră pentru prezentatorul de la ”Nimic Important” a fost lansat tot pe net, pe Facebook, aşa cum Mândruţă a obişnuit deja. Şi tot acolo şi-a enunţat şi pretenţiile de la viitoarea colegă: să fie inteligentă, să aibă fusta mai lungă de o palmă, să nu vină din tagma piţipoancelor aşa cum se întâmplă la alte emisiuni. Trei seri în care pretendentele au defilat şi au încercat să convingă de perfecţiune atât publicul cât şi moderatorul şi juriul – Codrin Ştefănescu şi Dan Silviu Boerescu.

Concluzia?

”Senzaţie de lucru greşit făcut în seara asta. De fapt, ce vreau să demonstrez cu emisiunea asta? Că mai sunt fete deştepte care să merite la televizor? Dar nu cumva meritul în ziua de azi e să evadezi de acolo, nu să rămâi?”, a scris Mândruţă în această dimineaţă pe contul de Facebook.

De aici rezultă că Lucian consideră în continuare că nu are nevoie de asistentă, că este convins că sunt puţine şanse ca o fată deşteaptă să îi stea alături pe post de mobilier cu ochi, dar că se supune mai departe dorinţei şefilor de la Antene

De cealaltă parte, aceştia continuă să îi acorde credit lui Mândruţă şi încearcă să ridice audienţele emisiunii, chiar şi cu fuste scurte, aşa că speculaţiile de săptămâna trecută, ”croşetate” în jurul anunţului făcut de Tolontan că ” unul dintre cei mai importanţi oameni de TV din România” urmează să dispară de pe ecrane, nu s-au confirmat. Acea persoană nu este nicidecum Lucian Mândruţă, aşa cum au susţinut mulţi.

În cazul în care, în cele din urmă, se alege o asistentă pentru ”Nimic Important”, aceasta ar putea avea aceeaşi soartă ca şi celelalte fete care s-au fâţâit prin platouri, aşa cum însuşi moderatorul prognostichează – urmează să se nască o altă stea de mâna a doua.

"

Niciun comentariu: