sâmbătă, 24 august 2013

RAPORT: Aproximativ 15.000-20.000 de romi, majoritatea români şi bulgari, trăiesc în Franţa
Aproximativ 15.000 - 20.000 de romi, în principal români şi bulgari, trăiesc în suburbii sărace sau pe străzile din Franţa, conform unui raport al Inspectoratului General din Administraţie (IGA) citat de presa franceză.
Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie, onorat alături de ceilalţi lideri din ultimii 40 de ani - FOTO
Fostul tenisman Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie, şi ceilalţi sportivi care au ocupat prima poziţie în ierarhia mondială de-a lungul celor 40 de ani de la înfiinţarea clasamentului au fost onoraţi, vineri seară, în cadrul unei gale ce a avut loc la New York.
Pavel Constantin, recompensat cu premiul special al juriului Festivalului de caricatură de la Haifa
Caricaturistul Pavel Constantin va primi premiul special acordat de juriul Festivalului Internaţional de Caricatură de la Haifa, festivitatea de premiere având loc pe data de 28 septembrie, informează Institutul Cultural Român (ICR).
Edward Snowden si-ar fi acoperit urma digitala cand accesa sau descarca fisiere NSA
Eforturile guvernului american de a stabili ce materiale si documente clasificate a subtilizat Edward Snowden din posesia National Security Agency (NSA) sunt ingreunate de precautiile sofisticate ale lui Snowden de a-si acoperi "urma digitala" prin stergerea sau evitarea asa-ziselor jurnalelor electronice, transmite sambata Associated Press, citata de Agerpres.
Două persoane dintr-un alai de nuntă, rănite în urma unui accident provocat de mire
Două persoane, între care un copil, care făceau parte dintr-un alai de nuntă au fost rănite, sâmbătă, după ce maşina condusă de mire, spre Oficiul Stării Civile din Drobeta Turnu Severin, s-a răsturnat pe DN 67, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Costică Ştefănescu, înmormântat cu onoruri militare, la Craiova, în prezenţa a circa 1.500 de oameni
Fostul căpitan al Craiovei Maxima şi al echipei naţionale Costică Ştefănescu a fost înmormântat, sâmbătă, la cimitirul Sineasca din Craiova, cu onoruri militare, în prezenţa a aproximativ 1.500 de persoane, la funeralii fiind prezenţi şi toţi foştii componenţi ai Craiovei Maxima.
Dorin Cioabă, ales preşedinte interimar al Uniunii Internaţionale a Romilor, în locul tatălui său
Dorin Cioabă a fost ales, sâmbătă, la Sibiu, preşedinte interimar al Uniunii Internaţionale a Romilor, în locul tatălui său, Florin Cioabă, care se afla la conducerea acestei organizaţii din luna aprilie.
Nelson Mandela este în stare "precară", dar este foarte rezistent
Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat de peste două luni, se află într-o stare "precară", dar dă dovadă de o "mare rezistenţă", anunţă Preşedinţia Africii de Sud.
Parisul insistă că regimul Bashar Al-Assad a comis atacul cu arme chimice de la Damasc
Toate informaţiile arată că regimul sirian a comis un atac cu arme chimice, zilele trecute, la Damasc, afirmă ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, aflat în vizită în Cisiordania.
PRIMA IMAGINE cu bebeluşul lui Kanye West şi Kim Kardashian. Cum arată fetiţa - FOTO
Rapperul Kanye West a prezentat, la două luni de la naşterea fetiţei sale cu Kim Kardashian, prima poză a bebeluşului.
SUA: Inchisoare pe viata fara drept de eliberare anticipata pentru militarul american care a ucis 16 civili afgani
Un soldat american, responsabil de uciderea cu sange rece a 16 civili afgani in 2012, a fost condamnat vineri de un juriu militar la inchisoare pe viata, fara posibilitatea eliberarii anticipate, informeaza AFP.
Vladimir Putin interzice orice manifestatie in timpul Jocurilor Olimpice de la Soci
Presedintele rus Vladimir Putin a interzis orice adunare sau manifestatie in timpul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci (oras rus la Marea Neagra), care vor avea loc in perioada 7-23 februarie 2014, potrivit unui decret publicat vineri, informeaza AFP.
Mama Monicăi Gabor va fi înmormântată luni.
Sicriul cu trupul neinsufletit al Veronicai Bulai, mama Monicai Gabor, a fost depus la capela Catedralei Catolice din centrul municipiului Bacau, inmormantarea urmand sa aiba loc luni. Sicriul cu trupul neinsufletit al Veronicai Bulai a fost preluat de membri ai familiei, vineri, de la Serviciul de Medicina Legala Gorj, iar in cursul noptii a ajuns la Bacau, cu o masina mortuara. Sicriul a fost de
Ponta: Vizita la Chişinău va fi un mesaj clar de sprijin pentru Moldova, trecem de la vorbe la fapte
Premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că vizita oficială pe care o va efectua la Chişinău, la începutul săptămânii viitoare, va reprezenta un mesaj foarte clar de sprijin al României faţă de Republica Moldova, o dovadă a relaţiei foarte bune la acest moment între cele două guverne.
Regimul sirian atribuie insurgenţilor atacul cu arme chimice de la Damasc
Regimul Bashar al-Assad afirmă că forţele insurgente subordonate opoziţiei au utilizat arme chimice la Damasc, informează AFP.
Ce a găsit directorul unui liceu când a căutat numele unei profesoare pe internet
O profesoară din Florida (SUA) a fost dată afară după ce directorul liceului unde preda a găsit pe internet fotografii cu ea în bikini, scrie upi.com.
Ponta primeşte o nouă replică de la Antonescu.
Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta a facut un portret-robot al oricarui potential ministru atunci cand a afirmat ca asteapta de la PNL o persoana cu experienta politica si imagine foarte buna pentru portofoliul Transporturilor. "Cred ca ceea ce a spus premierul tine in general de portretul robot al oricarui potential ministru. In masura in care s-au urma
Ponta va discuta la Chişinău despre redeschiderea studioului TVR
Premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că unul dintre cele mai importante puncte pe agenda discuţiilor cu autorităţile din Republica Moldova, pregătită pentru vizita pe care o va efectua la Chişinău săptămâna viitoare, este redeschiderea studioului TVR în ţara vecină.
Cascadorii spectaculoase, la filmările pentru "Liceenii 2000"
Filmările pentru "Liceenii 2000", de Cristina Jacob, continuă cu cascadorii impresionante - vineri seară, o maşină a plonjat în apele Mării Negre, întreaga acţiune fiind instrumentată de o echipă de profesionişti, informează reprezentanţi ai MediaPro Pictures.Maşina cu un singur pasager a urcat pe un pod cu o viteză de aproximativ 60 de kilometri pe oră şi a căzut în apele mării.
Alec Baldwin a devenit din nou tată, la 54 de ani
Actorul Alec Baldwin a devenit tată pentru a doua oară, soţia lui, Hilaria, dând naştere unei fetiţe, vineri, la spitalul Mount Sinai din New York.

Niciun comentariu: