sâmbătă, 24 august 2013

Simona Halep este regina turneului de tenis american de la News Haven, după ce sâmbătă seară a învins-o pe Petra Kvitova, a treia favorită a turneului WTA.
simona jalep - budapestaSimona Halep uimește lumea tenisului, după ce a câștigat, sâmbătă al patrulea turneu WTA din carieră, în doar două luni de zile, reușind astfel să intre în top 20 jucătoare la nivel mondial.
La fel cum s-a întâmplat și în semifinala cu Wozniacki, românca s-a impus în primul set cu Petra Kvitova, cu scorul de 6-2, după 34 de minute de joc. Halep a făcut primul brake la scorul de 2-2, apoi la 4-2, încheind setul pe propriul serviciu, cu 6-2.
Debutul setului doi a fost identic cu cel din semifinala cu Caroline Wozniack. Românca reușind să preia conducerea setului cu un brake, impunându-se în final tot cu 6-2, la fel ca în primul set.
Simona Halep a câștiga finala cu Petra Kvitova, în două seturi, după o oră și 7 minute de joc.
Pentru câștigarea turneului, românca va încasa 117.000 de dolari și 470 puncte WTA. Aceste puncte p vor propulsa în top 20 jucătoare la nivel mondial, cea mai bună clasare a Simonei din carieră.
Este cel de-al patrule titlu câștigat în 2013, după cele de la Nuremberg ,   ‘s-Hertogenbosch și Budapesta.
Simona Halep este revelația circuitului WTA în 2013, cu o semifinală Masters la Roma, patru titluri WTA câștigate în 2 luni și plus un sfert de finală la Mastersul de la Cincinnati. Românca este jucătoarea cu cea mai spectaculoasă urcare în ierarhia mondială.
Săptămâna viitoare, Simona Halep debutează pe tabloul principal de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.
The post Simona Halep, victorie la New Haven. A câștigat al patrulea trofeu din 2013 în doar două luni appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

YESTERDAY

Nini Săpunaru, cercetat de DNA
Nini Săpunaru, varianta vehiculată de liberali pentru Ministerul Transporturilor, ar fi în atenția procurorilor DNA, care cercetează o firmă ce i-a aparţinut.
nini sapunaruNici nu au apucat bine să facă publică o nouă nominalizare la Transporturi, că DNA i-a luat iar în colimator pe liberali. Procurorii DNA decapitează pe capete propunerile PNL pentru Ministerul Transporturilor.
De mai bine de un an, DNA Iaşi anchetează o serie de contracte încheiate cu statul de către o firmă la care Nini Săpunaru a avut până acum câteva săptămâni 49,5% din acţiuni, potrivit evz.ro.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, acum trei zile, că persoana care va prelua conducerea Ministerului Transporturilor va fi un om cu greutate politică şi experienţă administrativă, care vreme de ani de zile nu a avut probleme cu ANI şi nici cu DNA.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu a discutat cu premierul Victor Ponta despre nominalizarea pentru Transporturi, precizând însă că “crede sincer” că Nini Săpunaru este o “propunere cu multe şanse de nominalizare” în BPN al PNL.
Propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor urmează să fie votată duminică în cadrul Biroului Politic Naţional prin vot secret.
Însă, potrivit unor surse citate de Mediafax, premierul Victor Ponta se împotriveşte acestei nominalizări, cerând PNL o altă propunere.
The post Nini Săpunaru, cercetat de DNA appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: