marți, 8 octombrie 2013


Ambasadorul britanic Martin Harris: Eu consider ca DNA este o institutie care are o performanta foarte buna in Romania
Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Martin Harris, spune ca DNA "are o performanta foarte buna in Romania" si ca pentru aceasta institutie este foarte important ca "are personal, independenta si sprijinul tuturor pentru a continua aceasta realizare", relateaza Mediafax.
"Domnule Assad, nu vă temeţi că veţi sfârşi ca Nicolae Ceauşescu?" Răspunsul dictatorului sirian
"Dacă m-aş fi temut, aş fi fugit de mult din Siria". Acesta este răspunsul pe care dictatorul sirian, Bashar al-Assad, îl dă, întrebat fiind de publicaţia Der Spiegel dacă nu se teme că va sfârşi precum Nicolae Ceauşescu, împuşcat de "propriii soldaţi" după un scurt proces.
Victor Ponta: Pactul de colaborare cu presedintele il consider necesar si acum
Premierul Victor Ponta a declarat luni ca pactul de colaborare institutionala cu presedintele Traian Basescu este "necesar si acum", precizand totodata ca s-a "sfatuit" cu Crin Antonescu si Liviu Dragnea inainte de a-l semna.
RAPORTUL Inspecţiei Judiciare în cazul Papici: Premierul nu avea dreptul să îşi exprime nemulţumirile legate de dosare
Premierul nu avea dreptul "să extrapoleze nemulţumirile" referitoare la instrumentarea anumitor cauze, iar declaraţiile acestuia prin care îl consideră pe Lucian Papici "băsist, morarist şi macovist" şi spune că a instrumentat "dosare politice" afectează prestigiul acestuia, se arată în raportul IJ.
Coreea de Nord a repornit reactorul de la Yongbyon.
Coreea de Nord a repus in functiune reactorul de la centrul Yongbyon, care fusese inghetat in 2007, au confirmat marti serviciile de informatii sud-coreene, transmite Agerpres. Agentia Nationala de Informatii (NIS) a informat Comitetul pentru supravegherea NIS din legislativul sud-coreean ca autoritatile Coreii de Nord au repornit in august reactorul de la Yongbyon, cu o capacitate moderata de cin
CSM cere amânarea aplicării codului insolvenţei.
Consiliul Superior al Magistraturii cere amanarea intrarii in vigoare a Codul insolventei, adoptat de Guvern prin Ordonanta de urgenta, care ar urma sa intre in vigoare pe 25 octombrie, potrivit documentului publicat in Monitorul Oficial. Oana Schmit Haineala a spus ca este posibil sa fie vorba de o amanare. Codul insolventei poate fi modificat in Parlament. Legea stabileste ca o institutie din au
Felix Tătaru, premiat de IAA.
Felix Tataru, Senior Vice President IAA Global, a primit disctinctia de IAA Champion pentru 'leadership, viziune, devotamentul pentru excelenta in comunicare si contributia la dezvoltarea globala a International Advertising Association'. Distinctia i-a fost inmanata la Londra, de Faris Abouhamad, Chairman si Presedinte Global IAA in cadrul Galei Aniversare a 75 de ani de la infiintarea Internation
Manelele - pe ultimul loc in preferintele muzicale ale romanilor? Autorii unui sondaj denunta ipocrizia respondentilor
Muzica populara este pe primul loc in topul preferintelor romanilor, in timp ce manelele sunt pe ultimul loc. Rezultatele apartin sondajului "Barometrul de opinie publica - Adevarul despre Romania" realizat de INSCOP Research la comanda Adevarul. "Manelele sunt pe ultimul loc in preferintele declarate de romani cu 14,2%. In acest caz, este posibil ca procentul celor care au optat pe
Purtătorul de cuvânt al CE: Raportul MCV pentru România va fi publicat la începutul anului 2014
Raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare pentru România va fi publicat la "începutul anului 2014", a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Mark Gray.
Senatul a aprobat ordonanţa Guvernului care alocă bani pentru avionul destinat demnitarilor
Senatul a adoptat, marţi, ordonanţa Guvernului prin care Ministerul Apărării Naţionale este autorizat să încheie, în anul 2013, un contract de leasing pentru achiziţionarea unei aeronave destinate exclusiv zborurilor speciale, respectiv transportului demnitarilor.

Niciun comentariu: