duminică, 27 martie 2011

Gala Premiilor Gopo 2011, în direct la Pro Cinema

Gala Premiilor Gopo 2011, în direct la Pro Cinema: "În această seară va avea loc gala celor mai importante premii ale cinematografiei româneşti. Andi Moisescu, gazda evenimentului, va aduce în faţa telespectatorilor nume importante ale filmului autohton, cu regizori, actori şi..."

Sedinţă cu scântei la Realitatea. A încercat Vîntu să-l înlocuiască pe Sebastian Ghiţă?

Sedinţă cu scântei la Realitatea. A încercat Vîntu să-l înlocuiască pe Sebastian Ghiţă?: "

Potrivit mai multor ziare, între Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Giţă, actualul administrator al Realitatea TV, a existat un conflict, în această seară, în care au fost implicaţi mai mulţi bodyguarzi şi Poliţia, scrie Mediafax.

“N-a fost nici un scandal, ferescă Dumnezeu! Am discutat cu domnul Ghiţă nişte afaceri. E adevărat că erau acolo două firme de bodyguarzi, dar le-am trimis acasă. A rămas BGS, cu care are contract Realitatea”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu pentru Jurnalul Naţional.

Totul a pornit astăzi, în jurul prânzului. Analistului politic Dan Andronic susţine pe blogul său că scandalul ar fi pornit de la un contract de închiriere al sediului televiziunii pe care Realitatea l-ar fi avut cu RA-APPS în Casa Presei Libere, scrie Adevărul.

Sorin Ovidiu Vîntu, acţionarul majoritar al Realitatea Media, a negat un eventual litigiu legat de nişte spaţii. “N-am nici un litigiu cu nimeni”, a precizat el pentru Jurnalul Naţional.

Alte declaraţii făcute de Vîntu pentru Jurnalul Naţional:

  • “Eu îl am pe Sorin Freciu, preşedinte, îl am pe Dragosş Nedelcu… Ei împreună cu dl Ghiţă conduc postul….
  • Nu-mi este simpatic dl. Ghiţă, nici eu nu-i sunt simpatic domnului Ghiţă, dar cât merg afacerile, aşa, cum pot merge în timp de criză… Nu ne iubim, dar cât merg afacerile…”, a mai spus Vîntu.

Întrebat de JN de ce nu-i mai este simpatic actualul manager al Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vîntu a declarat:

“Faptul că s-a comportat necivilizat cu Oana Stancu şi cu Adrian Ursu., că şi-a permis să le vorbească urât şi că s-a debarasat de aceşti doi foarte buni profesionişti m-a deranjat teribil”.

Contactat de Mediafax, Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Realitatea-Caţavencu, a declarat că în cadrul trustului Realitatea a avut loc duminică o şedinţă, în care “nişte probleme de business au fost clarificate”, precizând însă că nu a fost modificată structura de conducere a grupului.

Sorin Freciu a infirmat informaţiile apărute pe site-uri, potrivit cărora la Realitatea s-ar fi declanşat un scandal în care ar fi fost implicaţi bodyguarzi şi mascaţi. “Sunt doar zvonuri”, a spus Freciu.
El a mai declarat pentru agenţia Mediafax că scopul şedinţei nu a fost schimbarea conducerii trustului. “Nu s-au schimbat administratorii, nu au fost reziliate contracte”, a spus Sorin Freciu, precizând că în general schimbarea administratorilor “este un proces” care durează.

Sursa foto: Evenimentul Zilei

"

Natalie Portman a dansat doar 5 la sută din scenele de dans, acuză dublura actriţei

Natalie Portman a dansat doar 5 la sută din scenele de dans, acuză dublura actriţei: "Sarah Lane, dublura actriţei Natalie Portman, face acuzaţii dure la adresa vedetei care a cucerit Oscarul. Aceasta susţine că Natalie Portman a apărut doar în 5 la sută din secvencţele de dans, potrivit Stirileprotv.ro.

Cozmin Guşă despre Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV: ”Om de afaceri cu contracte îndoielnice cu statul”

Cozmin Guşă despre Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV: ”Om de afaceri cu contracte îndoielnice cu statul”: "'Probabil că instituțiile statului vor arăta despre ce e vorba la compania ASESOFT', a declarat Cozmin Guşă într-un interviu pentru EVZ."

Stiri.Botosani.ro - OPINII: Mi-e dor de teatru sau altfel despre Ziua Mondiala a Teatrului! : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

De citit neapărat!
Stiri.Botosani.ro - OPINII: : "Ani la rand i-am felicitat pe actorii nostri, le-am dorit culmi artistice si spirituale. De un timp, teatrul botosanean pare sa fi cazut in sfera lumescului, intr-o intunecata scena a conflictului inutil. Nu generalizam, doar folosim acest prilej pentru a transmite gandul ca avem nevoie de actori, de teatru, avem nevoie sa evadam prin arta, nu sa ne afundam si mai mult in tenebre. "

Gaura de ozon de la Polul Nord se deplaseaza catre Europa si va ajunge deasupra Romaniei la sfarsitul lunii martie

Gaura de ozon de la Polul Nord se deplaseaza catre Europa si va ajunge deasupra Romaniei la sfarsitul lunii martie: "O portiune foarte mare cu deficit de ozon s-a format deasupra Polului Nord, iar oamenii de stiinta avertizeaza ca acest fenomen va afecta atat Scandinavia cat si Europa de Est in jurul perioadei 30-31 martie."

LIGA 5 – NORD | Vezi rezultatele de azi, din “Onoare Nord”! Scor de teatru la Radauti (7-7).| Fotografii de senzatie la Dersca.

LIGA 5 – NORD | Vezi rezultatele de azi, din “Onoare Nord”! Scor de teatru la Radauti (7-7).| Fotografii de senzatie la Dersca.: "

TRANSFER VIITORUL DERSCA

Portarul Diaconu a lasat strainatatea pentru Viitorul.

Portarul Diaconu Cristian a fost transferat in aceasta iarna de gruparea Viitorul Dersca (liga 5), dupa ce acesta a fost plecat din tara la munca in strainatate mai bine de un an. Diaconu a mai jucat la FCM Dorohoi si NS Pomarla.
LIGA 5 – SERIA NORD
  • Viitorul Dersca – Flacara Vaculesti 6-2
  • @ Un teren plin de zapada, a nins ca in povesti aseara si azi dimineata. In scurt timp imagini si un rezumat de la meci pe www.viitoruldersca.cabanova.com
  • Prutul Radauti Prut – Inter Candesti 7-7
  • @ Miros de blat. Partida de la Radauti-Prut s-a incheiat cu scorul de 7-7, dupa ce la pauza a fost 5-1 pentru International Candesti.
  • Vointa Sendriceni – Speranta Dumbravita 2-0
  • Azurii Mileanca - Venus Cotusca 2-3
  • Steaua Avrameni – Real Hudesti 4-3

Articol: Calin Radulescu – ID | botosaneni_ro



"

Campania negativă de publicitate plătită de PCC SE în mass media românească are scopul de ...

Campania negativă de publicitate plătită de PCC SE în mass media românească are scopul de ...: "Publicitatea agresiva a actionarului minoritar PCC SE, sanctionata de curand ca publicitatea inselatoare de catre CNA, pare sa fie un instrument prin care un actionar minoritar incearca scaderea valorii de piata a unei companii pentru a o prelua mai apoi la un pret derizoriu si pentru a descuraja orice competitie serioasa in momentul privatizarii. Actiunile PCC in ultimii ani s-au concentrat pe deschiderea de litigii, alungarea oricaror finantatori interesati sa investeasca in Oltchim, ..."