joi, 22 august 2013

Radu Mazăre nu se lasă și continuă să șocheze opinia publică. La carnavalul de la Mamaia de sâmbătă, primarul constănțean va apărea în fața mulțimii deghizat în Suleyman Magnificul.
radu mazare - suleymanPrimăria Municipiului Constanța și FashionTV România, organizează sâmbătă, de la ora 21.00, în Piața Cazino Mamaia, o ediție speciala a Carnavalului Mamaia 2013.
Sufletul petrecerii și regele carnavalului va fi nimeni altul decât primarul Constanței, Radu Mazăre.
Pentru această ediție specială a Carnavalului Mamaia 2013, primarul Radu Mazăre se va costuma în Suleyman Magnificul, al zecelea Sultan al Imperiului Otoman și cel mai puternic și cunoscut conducător al secolului al XVI-lea. Alături îi vor sta unele dintre cele mai frumoase fete din România, modelele FashionTV.
Atmosfera va fi întreținută de 11 care alegorice și zeci de animatori ai cluburilor din Mamaia, care vor defila pe promenadă și vor oferi reprezentații pe cea mai impresionantă scenă, iar cele mai spectaculoase dintre carele alegorice vor fi premiate în această ediție specială a Carnavalului Mamaia 2013.
Carele alegorice vor porni la ora 20.00, din parcarea Telegondola Perla, spre Piața Cazino. Parada carelor alegorice este o acțiune de promovare a brandului stațiunii Mamaia drept una dintre cele mai fashion și atractive destinații de vacanță din Europa.
The post Radu Mazăre va fi Suleyman Magnificul la Carnavalul de la Mamaia appeared first onexclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
„Avocatul Diavolului”, cu Moise Guran și Vlad Petreanu, din toamnă la Europa FM
Moise Guran și Vlad Petreanu vor dezbate teme de actualitate, în fiecare vineri,  împreună cu ascultătorii, în noua emisiune marca Europa FM „Avocatul Diavolului”.
moise guran si vlad petreanuToamna debutează la Europa FM cu noutăți în grila de emisiuni, din 26 august.  În fiecare vineri, între 13:15 și 14:00, Moise Guran și Vlad Petreanu fac pe „Avocatul Diavolului” -  o nouă emisiune care aduce în prim plan unul dintre cele mai tonice mixuri de personalități din FM-ul românesc.
Cei doi vor dezbate teme de actualitate, susținându-și punctele de vedere, diametral opuse. Emisiunea este una interactivă, ascultătorii vor intra în direct pentru a-și exprima opiniile și vor înclina balanța în favoarea unuia sau altuia dintre cei doi realizatori Europa FM.
„Va fi ca în filmele americane. Eu și Vlad simulăm, de fapt, un duel avocățesc iar ascultătorii vor fi jurații. Important este, însă, că vom dezbate teme de actualitate din politică, din familie, din societatea românească – în general”, spune Moise Guran.
Vlad Petreanu explică faptul că emisiunea va dezbate subiecte controversate, în care adevărul nu este niciodată definit în alb sau negru: E o emisiune care este în căutarea adevărului, iar adevărul poate avea numeroase fațete, nuanțe. Vor exista păreri pro și contra pentru fiecare subiect pe care îl abordăm, dar adeseori călătoria spre adevăr este mai importantă decât destinația în sine, mai ales atunci când negrul nu e niciodată atât de negru, iar albul niciodată atât de alb.
Matinalul Europa FM „Deșteptarea”, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu revine din vacanță, de asemenea, începând de luni, 26 august. Cei trei matinali au planuri mari.
„Revenim plini de energie după o vacanță în care, efectiv, ne-am încărcat bateriile. Am pus la cale noi rubrici în matinalul nostru care, cu siguranță, îi vor face pe ascultătorii Europa FM   să-și bea cafeaua zâmbind, în fiecare dimineață”, a spus George Zafiu.
Grila de toamnă Europa FM vine și cu alte noutăți: Ana Maria Tatu va prezenta sâmbăta și duminica emisiunea matinal „O dimineață de milioane” iar serile de weekend se vor umple de muzică bună adusă de Bogdan Ciuclaru la „Discuri pe Bandă”.
Toamna începe, la Europa FM, cu un suflu proaspăt, emisiuni noi, dar readuce și emisiunile deja consacrate, precum „România în direct” cu Moise Guran, „Europa Express” cu Ciprian Dinu,  „Drum cu Prioritate”, cu Radu Constantinescu și „Clubul de Seară”, cu Toader Păun.
The post „Avocatul Diavolului”, cu Moise Guran și Vlad Petreanu, din toamnă la Europa FMappeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Vlad Craioveanu intră în gașca nebună de dimineață, alături de Dinculescu, DJ Andi și Orlando, începând din 26 august, doar la Radio 21!
Vlad CraioveanuCei patru matinali sunt puși pe glume și promit ascultătorilor 21 că își vor începe diminețile cu show de show!
„Babele vor deveni atlete, bunicii se vor simți ca la 18 ani, licuricii vor fi supraponderali și vor avea 5 kile fiecare, senzualitatea va fi în sandale iar curajul și buna dispoziție vor fi mai hrănitoare ca niciodată: 30% vitamine și fără e-uri și ă-uri. Virilitatea poporului român, după ce va asculta matinalul, va fi atât de mare încât țărilor vecine… le va sta în gât. La fel și concurenței! Dar nicio problemă, îi batem noi pe spate prietenește, ca să-și revină. Eu știu că unii oameni nu mă pot înghiți… dar eu insist până îi aud tușind” a spus Vlad Craioveanu, râzând în hohote.
Din 26 august, Matinalii 21 se aud în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.
Noaptea, de la 21:00 la 24:00 intră „Schimbul 3 în mare fel”, cu Bogdan și Shurubel. O emisiune în care cei doi DJ Radio 21 vorbesc despre toți și toate, fără inhibiții și rețineri, singura regulă fiind că nu există nicio regulă.
„Stație de distracție” revine în aer cu Andreea Berghea de la 10:00 la 14:00, iar de la 14:00 la 18:00 continuă cu DJ Optick. Liviu Hodor și Cristi Stanciu preiau controlul la butoane, de la 18:00 la 21:00, în „Request 629”.
The post Vlad Craioveanu:Știu că unii oameni nu mă pot înghiți… dar insist până îi aud tușindappeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Uite câți bani dă Guvernul României pentru abonamentele elevilor navetiști
Începând din această toamnă, fiecare elev care face naveta la școală, va primi lunar, din partea Guvernului României doar 26 de lei pentru fiecare 3 km parcurși către școală.
eleviMinisterul Finanțelor a decis să stabilească o sumă standard pentru decontul abonamentelor elevilor navetiști din România.
Având în vedere diferenţele mari şi nejustificate ale tarifelor practicate de transportatorii care au asigurat până acum transportul elevilor care nu pot fi şcolarizaţi în localitatea de domiciliu, propunerea Ministerului Finanţelor Publice privind decontarea abonamentelor de transport în limita a maximum 26 lei/abonament/lună pentru distanţa de 3 km este binevenită. Ea este de natură să asigure o mai corectă cheltuire a banului public, susţinând în acelaşi timp preocuparea Ministerului Educaţiei Naţionale de a asigura accesul la educaţie pentru categoriile vulnerabile”, se precizează în comunicatul de presă al Minsiterului Educației, remis exclusivNEWS.ro.
În anul şcolar 2012/2013, Ministerul Educaţiei Naţionale a decontat la nivel naţional peste 150.000 de abonamente de transport, iar până acum nu s-a ţinut niciodată cont de diferenţele foarte mari dintre tarifele solicitate de transportatori în diferite locuri din ţară.
Astfel, anul trecut:
- pentru distanţa de 10 kilometri, preţul unui abonament a variat între 25 de lei şi 326 de lei;
- pentru distanţa de 15 kilometri, preţul unui abonament a pornit de la 32 de lei şi a ajuns la 406 lei;
- variaţia de preţ pe distanţa de 20 km a fost cuprinsă cuprinsă între 36 de lei şi 400 de lei;
- mai mult, există firme în ţară care au practicat un tarif de 491 de lei pe lună pentru 50 de kilometri, în timp ce alte companii au perceput doar 42 de lei pentru acelaşi număr de kilometri.
Cele mai multe dintre abonamentele decontate anul trecut (11.636) au fost pe distanţa de 10 de kilometri, 15 km (11.205) şi 20 km (8.562). Un număr de 904 elevi au făcut naveta pe distanţe de 3 kilometri, iar tarifele minime percepute de firmele de transport au fost de 15 lei pe lună, în timp ce tarifele maxime au ajuns şi la 166 de lei lunar.
Pe lângă măsura introducerii unui prag maximal de 26 lei/abonament/lună pentru distanţa de 3 km şi a unuia de 120 lei/abonament/lună pentru distanţa de 50 kilometri, Guvernul a alocat 76 milioane de lei pentru achiziţia de microbuze şcolare destinate transportului elevilor din localităţile izolate, din mediul rural.
The post Uite câți bani dă Guvernul României pentru abonamentele elevilor navetiști appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Titus Corlăţean a discutat telefonic cu omologul egiptean despre violențele din Cairo
Ministrul român al Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a avut în cursul zilei de joi, o convorbire telefonică cu omologul său egiptean, Nabil Fahmy.
titus corlateanConvorbirea dintre cei doi miniştrii a fost prilejuită de reuniunea extraordinară a Consiliului Afacerilor Externe din statele UE care a avut loc la Bruxelles, la 21 august 2013, şi în cadrul căreia s-au discutat evenimentele recente din Egipt.
Şeful diplomaţiei române i-a comunicat ministrului Fahmy că în cadrul reuniunii de la Bruxelles s-a evidențiat preocuparea profundă a Uniunii Europene faţă de situaţia din Egipt, fiind în acest sens accentuată necesitatea stopării imediate a violențelor și a pierderilor de vieţi omeneşti. A arătat totodată că Statele Membre UE au condamnat ferm actele teroriste şi acţiunile Al-Qaeda în Egipt, cu precădere în Peninsula Sinai.
Ministrul Corlăţean a subliniat că singura opţiune reală pentru soluţionarea crizei este demararea procesului de reconciliere naţională şi invitarea la masa dialogului a tuturor forţelor politice din Egipt. A precizat că asigurarea unui climat de stabilitate este esenţială pentru continuarea tranziţiei democratice, iar UE dorește să susțină acest  proces.
Ministrul afacerilor externe egiptean a mulţumit pentru demersul omologului român şi a confirmat deschiderea autorităţilor interimare faţă de intensificarea dialogului cu UE. Totodată, a arătat că autorităţile de la Cairo sunt conştiente de necesitatea reconcilierii naţionale şi de adoptarea fără întârziere a unor măsuri concrete care să permită încheierea actualei crize.
La final, cei doi înalți oficiali au convenit asupra menținerii unui legături permanente la nivelul conducerii celor două ministere ale afacerilor externe.
The post Titus Corlăţean a discutat telefonic cu omologul egiptean despre violențele din Cairoappeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
La TVR, Festivalul Internaţional „George Enescu” durează doi ani
În calitate de coproducător al evenimentului încă din anul 1958, Televiziunea Română va dedica, şi la această ediţie, un spaţiu amplu în grila sa de programe pentru Festivalul „George Enescu”.
orchestraAstfel, Televiziunea Română va prelua toate concertele ediţiei a XXI-a a Festivalului Internaţional „George Enescu” desfăşurate la Ateneul Român şi la Sala Mare a Palatului, evenimente pe care TVR le va transmite în direct sau pe care le va înregistra şi difuza după închiderea ediţiei.
Aceste concerte vor putea fi urmărite simultan şi online pe platforma video a Televiziunii Române –TVR+.
London Philharmonic Orchestra, Daniel Barenboim, Staatskapelle Berlin, National Philharmonic of Russia, Christian Zacharias, Royal Philharmonic Orchestra, Orchestra Sinfonica Nazionale della RAI Torino, Jordi Saval, Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam… Melomanii vor avea ocazia să urmărească evoluţiile unor solişti şi dirijori recunoscuţi la nivel internaţional, în concertele de excepţie programate în cadrul celui mai aşteptat eveniment cultural al anului 2013.
„Este o onoare pentru Televiziunea Română să fie alături de acest festival de mai bine de 50 de ani, este o lungă şi frumoasă poveste pentru telespectatori şi o istorie de-o viaţă pentru TVR şi pentru echipele implicate, la fiecare ediţie, în aceste transmisiuni. Dorinţa noastră este să redăm pentru cei care ne privesc de partea cealaltă a ecranului, fie în timp real, fie înregistrat, sentimentul cu totul special pe care acest festival îl oferă de fiecare dată”, a declarat Diana Pascal, producătorul executiv al transmisiunilor TVR de la festivalul „George Enescu”.
„Agenda festivalului” va surprinde şi de data aceasta momentele importante ale zilei din cadrul festivalului şi le va reda pentru telespectatori în perioada 31 august-28 septembrie, în fiecare seară, la TVR 2. Şi „Ora de Ştiri” (care este difuzată în fiecare zi, de la ora 22.00, la TVR 2) va fi la curent cu evenimentele şi noutăţile festivalului, dedicând o rubrică specială, integrată în cadrul jurnalului, în fiecare seară la TVR 2, pe toată perioada festivalului.
Şi pentru ediţia de anul acesta, transmisiunile şi înregistrările vor fi HD, ca şi la ediţia anterioară a festivalului, de data aceasta fiind asigurate de TVR prin intermediul a două care HD – unul care va prelua concertele de la Sala Mare a Palatului, iar al doilea pe cele susţinute la Ateneul Român.
Telespectatorii vor putea urmări la TVR 2, în următorii doi ani, alături de concertele înregistrate la această ediţie, mai multe materiale şi interviuri realizate pe parcursul festivalului şi o serie de emisiuni dedicate festivalului „George Enescu”.
Telespectatorii vor putea urmări săptămâna viitoare, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 23.00, sub genericul „Enescu în inima mea”, o serie de scurte materiale despre viaţa şi muzica lui George Enescu, precum şi despre ediţiile anterioare ale festivalului „George Enescu”.
Seria a debutat cu dezbaterea difuzată de TVR 2 în ziua aniversării a 132 de ani de la naşterea lui George Enescu – „Enescu în inima mea”.
The post La TVR, Festivalul Internaţional „George Enescu” durează doi ani appeared first onexclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Uite ce șpăgar va conduce CNADNR
Unde dai și unde crapă. Ponta schimbă șeful CNADNR dar cu un șpăgar de primă clasă. Semn că nici vorbă de eradicarea corupției de la instituția care se ocupă de drumurile României.
Narcis NeagaNarcis Neaga, cel care în 2012 a introdus în documentaţia de selectare a consultantului pentru autostrada Comarnic-Braşov șpaga legală, este recompensat acum de Ponta cu rangul de șef al CNADNR. Anunțul a fost făcut joi seară la B 1 TV de însăși premierul Victor Ponta.
Probabil Narcis Neaga va fi directorul CNADNR, tot cu delegaţie. Nu-l cunosc personal, vă spun sincer, este cel de la Concesiuni. Trebuie semnat contractul Comarnic- Braşov, anul acesta. La fel şi centura Sud, pe care am vizitat-o azi”, a spus premierul Ponta la B 1 TV.
Narcis Neaga a fost cercetat şi destituit temporar, în octombrie 2012, din funcţia de director al Direcţiei Concesiuni din CNADNR. Și asta pentru că el a fost cel care a lucrat la caietul de sarcini al licitaţiei pentru desemnarea firmei de consultanţă pentru reactualizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Comarnic-Braşov (58 km).
Neagu a trecut în caietul de sarcini,  printre cerinţe un autoturism 25-30.000 euro şi 30-40.000 euro pentru instruirea angajaţilor CNADNR.
Narcis Neaga îl înlocuieşte pe Mircea Pop, schimbat joi, 22 august, din funcţia de director general al CNADNR prin decizie a Consiliului de Administraţie.
Dan Şova, a anunţat joi că, după schimbare, Pop va  rămane în Consiliul de Administraţie ca membru. Mircea Pop a cărui firmă a proiectat centura Clujului care s-a surupat, conducea CNADNR din iulie 2012.
Schimbând un corupt cu un șpăgar mai mic nu rezolvăm problema de la CNADNR și implicit a infrastructurii rutiere din România.
The post Uite ce șpăgar va conduce CNADNR appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
FABULOS!!! Simona Halep s-a calificat în semifinale la turneul de tenis de la New Haven
Simona Halep a reușit să se califice joi noapte, în semifinalele turneului de simplu feminin de la New Haven, dotat cu premii totale în valoare de 690.000 de dolari.
simona halepSimona Halep este la un pas de ultimul act al turneului WTA de la New Haven. Românca a reușit să o învingă în două seturi, scor 6-1, 7-6, pe rusoaica, Ekaterina Makarova, locul 26 mondial.
Din cauza ploii, meciul s-a întrerupt după 39 de minute de joc, la scorul de 6-1, 1-1 pentru Simona Halep.
După mai bine de o oră și jumătate de pauză, meciul s-a reluat cu românca la serviciu. Pauza însă nu i-a priit româncei, întrucât a pierdut serviciul, astfel că rusoaica a preluat pentru prima dată conducerea în meci cu 2-1 și mai apoi cu 3-1 pe propriul serviciu.
Însă Simona a reușit să revină de la 1-3 la 5-4, iar soarta setului și a meciului s-a decis în tie-break.
După ce a ratat o minge de meci pe propriul serviciu, Simona Halep a reușit să se califice în semifinale pe serviciul rusoaicei.
În semifinale, Halep va juca cu învingătoarea din sfertul de finală disputat de Caroline Wozniacki și Sloane Stephens.
Pentru accederea în semifinale, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 33.250 de dolari și 200 puncte WTA.
The post FABULOS!!! Simona Halep s-a calificat în semifinale la turneul de tenis de la New Havenappeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Deputatul PNL Nini Săpunaru a anunţat, joi seară, la Realitatea TV, că a fost sunat şi întrebat dacă acceptă propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor.
nini sapunaruNini Săpunaru este favorit la funcția de Ministru al Transporturilor după demisia lui Relu Fenechiu și a retragerii candidaturii lui Ovidiu Silaghi.
Nu am bătut din pinteni, nu am cerut această funcţie, nu-i o chestiune uşoară, ştiu la ce mă înham şi nu este nicio nenorocire dacă nu sunt acceptat”, a spus Săpunaru.
Însă, propunerea lui Crin Antonescu i-a luat prin surprindere pe pesedişti, care strâmbă din nas și nu prea agreează această nominalizare.
Cel mai puternic contestatar al lui Nini Săpunaru este vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea. De-a lungul timpului între cei doi au existat mai multe contre, relaţia lor în judeţ fiind una extrem de rece.
Întrebat în această seară despre această propunere, premierul Victor Ponta – prezent la B 1 TV, nu a dorit să comenteze informaţia.
Premierul Victor Ponta a anunţat că îi va trimite luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor, după ce PNL va lua o decizie în acest sens.
Ponta a spus că va trimite noua propunere pentru portofoliul Transporturilor luni dimineaţa, înainte să plece în vizita oficială pe care o va efectua la Chişinău.
Biroul Politic Naţional al PNL urmează să analizeze duminică propunerea funcţia de ministru al Transporturilor.
The post Nini Săpunaru spune că Antonescu i-a oferit scaunul de la Transporturi. PSD nu agreează nominalizarea appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la B1, că a transmis o scrisoare preşedintelui Traian Băsescu prin care-i solicită retragerea ordinului Steaua României lui Lazslo Tokes.
ponta si tokesPonta nu se lasă și insistă pe cale oficială ca europarlamentarul Lazslo Tokes să rămână fără decorația dată de Băsescu. Premierul i-a trimis o scrisoare scrisă președintelui în care-i cere acest lucru.
Am primit şi eu, nu ştiu dacă şi preşedintele a primit, solicitarea din partea unor ONG-uri, cele care au participat la acea şcoală de la Izvorul Mureşului, şi prin care mi se cerea declanşarea procedurii. Eu nu am făcut altceva decât să mă adresez celui care are dreptul conform legii, preşedintele ţării. E un Consiliu de Onoare al celor care deţin acest Ordin (Steaua României – n.r.), însă preşedintele este cel care-l sesizează. Eu am transmis mai departe, iar din punct de vedere politic, ca să nu pară un joc, să arunc la preşedinte problema, am anunţat foarte clar şi anunţ şi acum: dacă preşedintele va declanşa procedura şi va emite decretul de retragere a decoraţiei, eu îl voi contrasemna. Conform legii, decretele semnate de preşedinte trebuie contrasemnate de primul-ministru. Ori eu anunţ şi public faptul că nu voi bloca în niciun caz un asemenea decret„, a declarat Ponta la B1 TV.
În decembrie 2009, preşedintele Băsescu l-a decorat cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler pe Laszlo Tokes.
În 27 iulie, europarlamentarul Laszlo Tokes i-a cerut premierului Ungariei, Viktor Orban, la lucrările Universităţii de Vară “Balvanyos”, ca împreună cu Guvernul pe care îl conduce să construiască “un sistem de cooperare naţională”, astfel încât să ofere “protectorat” Transilvaniei, “aşa cum a făcut Austria cu Tirolul de Sud”.
În replică, preşedintele Traian Băsescu a declarat, la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureşului (Harghita), în urmă cu o săptămână, că “nu îşi merită calitatea de cetăţean român cel care cerea ca Transilvania să fie trecută sub protectorat”.
Decoraţia a fost atribuită ”cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la Revoluţia din Decembrie, în semn de înaltă apreciere a curajului şi a demnităţii de care a dat dovadă, declanşând, prin exemplul personal, revolta istorică a poporului român împotriva dictaturii comuniste”.
The post Ponta i-a cerut în scris lui Băsescu, retragerea Ordinului Steaua României acordat lui Lazslo Tokes appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Corina, Andreea Bănică, Alex Velea și Puya fac show la RMA 2013!
Nume grele vor concerta pe 14 septembrie pe scena RMA 2013, din Piața Sfatului din Brașov. Azi alte patru nume grele din muzica românească au fost anunțate de organizatori.
andreea banica - rma 2013Music Channel și Utv adaugă încă patru nume de top pe lista artiștilor care vor urca pe 14 septembrie pe scena Romanian Music Awards de la Brașov: Corina, Andreea Bănică, Alex Velea și Puya promit un show complet.
Dacă la ediția de anul trecut Alex Velea a lansat în premieră hitul Minim doi, așteptăm cu nerăbdare să vedem cu ce ne va surprinde anul acesta, el fiind recunoscut pentru showurile de excepție pe care le pregătește în detaliu alături de trupa sa de dansatori profesioniști.
De asemenea, suntem curioși ce ținute vor alege pentru show Corina și Andreea Bănică, fiind știut faptul că amândouă sunt adevărate fashion icon-uri care abordează întotdeauna ținute incredibil de sexy.
Punctul culminant al evenimentului, pe care publicul îl așteaptă cu sufletul la gură, rămâne decernarea premiilor pentru fiecare dintre cele 14 categorii.
Cel mai votat artist pleacă acasă cu un trofeu mult dorit.
Anul acesta, Puya, gazda ediției din 2011 de la Brașov și cel care a primit premiul pentru Best Hip Hop în 2009 de la Ja Rule, este nominalizat la Best Male și Best Hip Hop.
Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brașov, în Piața Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE începând cu ora 19.00.
The post Corina, Andreea Bănică, Alex Velea și Puya fac show la RMA 2013! appeared first onexclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Zi neagră pentru români în Europa League. Toate trei echipele au luat bătaie
După un parcurs excelent în tururile preliminare, toate cele trei echipe românești calificate în play-off-ul Europa League, au fost învinse joi seară în manșa tur.
europa league romaniaAstra Giurgiu și-a redus considerabil șansele de a se califica în Grupele Europa League, după ce joi seară a fost învinsă cu 2-0 de la echipa israeliană Maccabi Haifa, în manşa tur a playoff-ului Europa League la fotbal.
Swansea City a surclasat pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 5-1, joi seara, în prima manşă a playoff-ului Europa League la fotbal, pe ”Liberty Stadium” din Swansea, astfel că ploieștenii își pot lua adio de la calificarea în grupe.
O mică șansă de calificare în Grupele Europa League o are echipa Pandurii Tg. Jiu care a fost învinsă cu 1-0 de Braga, pe Cluj Arena.
Cu trei eșecuri pe linie, echipele românești nu mai au mari șanse de calificarea în Grupele Europa League.
Returul celor trei partide se va juca pe 29 august. Astra va juca pe stadionul din Piatra Neamț, Petrolul la Ploiești iar Pandurii la Braga.

The post Zi neagră pentru români în Europa League. Toate trei echipele au luat bătaie appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG