luni, 29 aprilie 2013

Măruță, CHEMAT la TRIBUNAL să RECUNOASCĂ un FIU

Măruță, CHEMAT la TRIBUNAL să RECUNOASCĂ un FIU: "Cătălin Măruță și Andra vor fi chemați în judecată pentru a recunoaște un copil, pe Stelian Popa, cel care i-a dat în judecată pentru stabilirea paternității și a ... materinității. Dincolo de faptul că bărbatul ar putea fi de vârsta propriului pretins tată, acesta susține că și Andra, în vârstă de 27 de ani îi este mamă. Și admițând ipoteza că reclamantul este major, atunci cântăreața ar fi însemnat că l-a adus pe lume la vârsta de ... 9 ani.În același proces sunt chemați și Mara Bănică, Remus Truică, Irinel Columbeanu, Monica Gabor, dar și ... Nikita.Cu siguranță este vorba despre o glumă proastă ori o problemă psihică a celui care a făcut o astfel de reclamație, însă judecătorul va trebui să ajungă la o concluzie în acest caz, iar până atunci, cei enumerați mai sus sunt puși pe drumuri fără voia lor.

"

'via Blog this'

Stiri.Botosani.ro - Nu "Paşte", ci "Paşti"! : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Nu "Paşte", ci "Paşti"! : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Cu timpul, insa notiunea de Pasti s-a clarificat si s-a restrans numai la Sarbatoarea Invierii Domnului, pe care noi, cei ce-i suntem astazi nevrednici beneficiari, nici macar nu ne straduim sa-i retinem si sa-i rostim corect denumirea biblica (de Pasti), ci o risipim in tot felul de exprimari neautentice, neserioase si chiar eretice, cum ar fi: "Paste"; "de Paste"; "la Paste"; "Paste fericit!", etc., toate ilustrand o regretabila carenta de cultura crestina, sau cum am mai zis la inceput, un grav pacat cu nestiinta.

Dar de acum gata! S-a incheiat cu nestiinta, cu bajbaiala si cu incertitudinea, binestiind ca noi nu praznuim "Pastele", ci "Sfintele Pasti" si ca e incorect sa ne felicitam cu "Paste fericit!" sau chiar cu "Pasti fericite!", "

'via Blog this'