luni, 10 octombrie 2011

O PILDA: Dragostea nu înseamnă perfecţiune

O PILDA: Dragostea nu înseamnă perfecţiune: Într-o zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este dragostea.
Socrate i-a răspuns: Du-te pe câmpul din apropiere şi adu-mi cel mai frumos spic de grâu pe care îl vei găsi, dar ţine cont că nu ai voie să faci decât o singură...

Video: Beyoncé învinuită de plagiat vs. Anne Teresa De Keersmaeker

Ai curaj să mergi pe aici? Vezi cum arată cea mai periculoasă trecătoare din lume.

Ai curaj să mergi pe aici? Vezi cum arată cea mai periculoasă trecătoare din lume.: Cu o latime de 1 metru si o grosime de 30 de centimetri, “El Caminito del Rey' este considerata cea mai periculoasa trecatoare din lume. Locul a devenit o atractie pentru pasionatii de adrenalina iar agentiile de turism l-au introdus intr-un circuit turistic neoficial. Poteca are o vechime de peste 100 de ani si se afla in Malaga, in sudul Spaniei, intr-o zona foarte cunoscuta de practicantii turismului extrem. Nu trebuie sa fii un alpinist cu experienta pentru a putea traversa “El ...

Tinerele femei au început vânătoarea taţilor surogaţi.

Tinerele femei au început vânătoarea taţilor surogaţi.: Din ce in ce mai multe femei se afla in cautarea donatorilor de sperma pentru a deveni mame, dupa ce au esuat in a-l gasi pe barbatul visurilor lor, relateaza Daily Mail.
Mii de tinere din Marea Britanie care de-abia au implinit 20 de ani isi fac cont pe site-uri de specialitate pentru a gasi tati pentru viitorii lor copii.
Multe dintre tinere, dintre care unele au 18 sau 19 ani, au declarat ca nu sunt multumite de relatiile pe care le au in prezent si s-au hotarat sa faca singure fata ...

Allview a lansat primul sau telefon cu Android, un model dual SIM care costa circa 650 lei

Allview a lansat primul sau telefon cu Android, un model dual SIM care costa circa 650 lei: Brasovenii de la Allview au lansat primul smartphone cu Android din gama, modelul dual SIM P1 AllDro care dispune de camera foto de 5 MP, filmeaza 720X480, ruleaza Android 2.2 are ecran de 3,5 inch si costa 649 lei. Saptamana trecuta Allview a intrat pe piata laptop-urilor, iar in august a lansat cea mai noua generatie a tabletei Alldro.

FOTO: Ultimele ore din viaţa lui Hardy Chauncey.

FOTO: Ultimele ore din viaţa lui Hardy Chauncey.: Pe pagina de Facebook a clubului Emotione din Giurgiu, locul in care a fost agresat baschetbalistul american Hardy Chuncey, au fost publicate poze din noaptea in care a avut loc incidentul. Acestea sunt ultimele imagini cu baschetbalistul inainte ca acesta sa moara.
In cadrele surprinse, Hardy danseaza cu o domnisoara blonda si se distreaza alaturi de prieteni. Potrivit anchetatorilor, conflictul dintre baschetbalist si George Ionut Tanasoaie, zis Gypsy Gypsanu, a pornit de la o fata. ...

Beyonce, acuzată de plagiat de o coregrafă belgiană - VIDEO

Beyonce, acuzată de plagiat de o coregrafă belgiană - VIDEO: Beyonce a fost acuzată de plagiat de o coregrafă belgiană, care spune că artista americană a copiat în cel mai recent videoclip al ei, "Countdown", un dans pe care ea l-a conceput pentru propriul său clip.





The Soviet Story

Ridicarea vălului de fier | Dilema Veche: "Ei bine, da! Aşa ceva trebuie să vedem la televiziunea publică! Prin difuzarea documentarului The Soviet Story de Edvins Snore, TVR a dovedit că poate şi ştie să-şi ia rolul în serios. Adică să servească interesul public, să iniţieze dezbateri care să lumineze unghere întunecate ale istoriei şi implicit ale noastre, să educe. "

'via Blog this'

Posturile de televiziune şi radio şi-au făcut Cod deontologic - Mediafax

Posturile de televiziune şi radio şi-au făcut Cod deontologic - Mediafax: "El a precizat că fiecare membru ARCA poate să folosească acest Cod deontologic ca atare sau îl poate modifica. Potrivit lui Chiriţă, unii radiodifuzori au preluat deja pe site-urile lor Codul deontologic ARCA.

Codul deontologic poate fi consultat pe site-ul www.audiovizual.ro."

'via Blog this'

Autobuzul Google străbate lumea. Cea mai mare atracţie a maşinii este internetul

Autobuzul Google străbate lumea. Cea mai mare atracţie a maşinii este internetul: La fel cum autobuzele cu diverse produse sau animale se plimbă prin oraş expunându-le şi Google face acelaşi lucru, însă, oferă ceva diferit. Cea mai mare atracţie a maşinii Google este internetul.