joi, 29 noiembrie 2012

Catrinel Menghia va juca în unul dintre cele mai populare seriale din lume VIDEO

Catrinel Menghia va juca în unul dintre cele mai populare seriale din lume VIDEO:
La vârsta de 27 de ani, frumoasa Catrinel Menghia a spart toate barierele şi a obţinut un rol foarte important, care a putea-o propulsa spre succes, la Hollywood.
Românca va apărea în celebrul serial american “CSI (Crime Scene Investigation)”, iar apariţia ei va fi extrem extrem de sexy şi provocatoare.
Superba brunetă, cunoscută pe plan internaţional sub numele de Catrinel Marlon, va interpreta, în sezonul 13 al serialului american, ce va fi difuzat în ianuarie, rolul unei italience extrem de frumoase, pe nume Elisabeta, şi îşi va face apariţia ca fiind logodnica lui David Hodges, unul dintre tehnicienii din laboratorul de criminalistică, cu care e pregătită să se mărite.
Va intra în pielea unei frumoase italience
Potrivit site-ului tvfanatic.com, David, interpretat de actorul Wallace Langham, o cunoaşte pe Catrinel într-o vacanţă în Toscana, Italia, unde se îndrăgosteşte nebuneşte de ea şi o cere de nevastă, însă nu le spune nimic colegilor săi despre schimbarea din viaţa sa, spre neplăcerea italiencei. “CSI: Las Vegas” reprezintă primul serial care s-a lansat din franciza de renume care mai cuprinde “CSI: New York” şi “CSI: Miami”. Toate cele trei seriale se axează pe investigaţii criminale şi aparţin canalului american CBS.
Citeşte mai mult...

Ramona Bădescu împlineşte 44 de ani: “Nu am regretat niciodată că am părăsit România”

Ramona Bădescu împlineşte 44 de ani: “Nu am regretat niciodată că am părăsit România”:
“Împlinesc  44 de ani de carieră, 22 de România şi 22 de Italia! Îmi dau seama că Dumnezeu mi-a dat posibilitatea să-mi realizez visele de mic copil! Au fost multe sacrificii şi preţuri plătite! Primul sacrificiu pe care l-am făcut a fost acela de a pleca de lângă familie, de a mă realiza profesional”- iată mesajul transmis de Ramona Bădescu, la aniversarea celor 44 de ani împiniţi azi, 29 noiembrie.
Ea a povestit, într-o scrisoare preluată de Jurnalul Naţional, cum şi-a început cariera în Italia:
“M-am îndepărtat, destul de tânără fiind, de familia mea, am avut curajul de a începe o viaţă nouă într-o ţară străină. Acum sunt mulţumită de viaţa mea, de ceea ce am realizat, sunt mereu pe drumuri, dornică, fericită”.
Una din cele mai importante realizări profesionale, consideră actriţa, este intrarea în politică alături de primarul Romei: “După 22 de ani de Italia am reuşit pe plan profesional să devin delegata primarului Romei, Gianni Alemanno, şi să fiu respectată într-o ţară străină, să intru în cercul societăţii italieneşti, chiar dacă românii, din păcate, mai sunt uneori priviţi cu prejudecăţi din cauza gesturilor negative pe care le fac.”
“Am fost Shirley Temple a României”
“Tatăl meu, când aveam patru

Citeşte mai mult...

Arhivele cineastului rus Andrei Tarkovski, vândute cu 1,9 milioane de euro, revin în Rusia

Arhivele cineastului rus Andrei Tarkovski, vândute cu 1,9 milioane de euro, revin în Rusia: Arhivele cineastului rus Andrei Tarkovski au fost vândute la licitaţie miercuri, la Londra, contra sumei de 1,9 milioane de euro, unor reprezentanţi ai autorităţilor din regiunea Ivanovo din apropiere de Moscova, care intenţionează să le expună într-un muzeu dedicat celebrului regizor.





Cătălin Botezatu are NOUĂ VIEȚI! Cum explică medicii SUPRAVIEȚUIREA MIRACULOASĂ a creatorului de modă după al treilea infarct

Cătălin Botezatu are NOUĂ VIEȚI! Cum explică medicii SUPRAVIEȚUIREA MIRACULOASĂ a creatorului de modă după al treilea infarct: Cătălin Botezatu este norocos că a trecut cu bine peste al treilea infarct, spun medicii, care rarerori au ocazia să vadă astfel de cazuri. Faptul că este tânăr și că a primit rapid îngrijiri medicale poate face...