sâmbătă, 10 martie 2018

Prea multă media socială (video)

Generația Millennials renunță la media socială New York Post

Millennials are starting to hate social media, too | New York Post: "Sondajul, realizat în decembrie, a constatat că 34% dintre tinerii utilizatori au raportat că au eliminat integral conturile sociale. Patruzeci și unu la sută dintre respondenți au declarat că pierd prea mult timp pe social media, iar 35% au fost de acord că vârsta lor este prea distrasă de viața lor online."



'via Blog this'

Facebook scade - Google în plină expansiune

Facebook’s erosion problem: Digital consumption share is dropping as o: "Facebook a pierdut 4% din timpul "agregat petrecut", în ciuda unei creșteri de 6% a utilizatorilor. Numerele, spune raportul, reflectă o "declin pe persoană" de 11% până în noiembrie anul trecut. Chiar și în cazul în care Instagram arată încă cifre sănătoase pentru companie, cota totală de consum a Facebook a scăzut, pe măsură ce alte platforme au înregistrat câștiguri mari

Între timp, Google este în plină expansiune. Pivotal afirmă că diferitele platforme ale companiei, cum ar fi YouTube și Waze, au înregistrat o creștere de 70% a timpului petrecut în fiecare lună. "



'via Blog this'

How Real Is Fake News? | Sharyl Attkisson | TEDxUniversityofNevada