joi, 7 februarie 2013

Un milion de semnături împotriva mogulilor din mass-media » CursDeGuvernare.ro

Un milion de semnături împotriva mogulilor din mass-media » CursDeGuvernare.ro: "Inițiativa valorifică un mecanism de consultare cetățenească lansat anul trecut de Uniunea Europeană. Regulile sunt simple: dacă, în interval de un an, strângi un milion de semnături de la cetățeni europeni din cel puțin șapte state membre UE, ai voie să supui Comisiei Europene un draft de directivă sau alt document cu valoare legislativă."

'via Blog this'

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. Cum mi-am cumpărat primul televizor color și de ce a vrut soacra să-mi dea cu el în cap

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. Cum mi-am cumpărat primul televizor color și de ce a vrut soacra să-mi dea cu el în cap: De multe ori, bucuria achiziţionării unui televizor color era spulberată de invidia rudelor şi de asaltul prietenilor deveniţi, peste noapte, cu toţii, cinefili

"Miss Glamour" pentru românce între 16 şi... 80 de ani

"Miss Glamour" pentru românce între 16 şi... 80 de ani:

Sâmbătă, 9 februarie, va avea loc, la Discoteca Rehd Disco Club din Tivoli semifinala concursului “"MISS GLAMOUR REHD -2013" a cărui ultimă fază se va desfăşura pe data de 16 februarie.

“E un concurs adresat româncelor cu vârsta cuprinsă între 16 şi… 80 de ani. Iniţial, am făcut o preselecţie a candidatelor online, inclusiv pe Facebook. Apoi, pe 2 februarie, am organizat prima semifinală, la care au participat 18 concurente.
Şase dintre ele s-au calificat automat în finală. Alte şase vor fi selecţionate sâmbătă, iar în marea finală vor avea acces şi şase fete care au trecut o probă de baraj. Juriul a ţinut cont de frumuseţea concurentelor, dar şi de prezenţa scenică şi ţinuta fiecăreia. Dacă la

Citeşte mai mult...

Amna, primul artist român care va cânta cu Adele, PSY, Pitbull şi Guetta

Amna, primul artist român care va cânta cu Adele, PSY, Pitbull şi Guetta:
Amna, solista care se bucura de un veritabil succes internaţional graţie hiturilor sale, va deveni, luna viitoare, primul artist român care va cânta pe aceeaşi scenă cu Adele, PSY, Pitbull şi David Guetta.
Dupa succesul din Europa şi America Latină, Amna a cucerit şi Africa, artista fiind de două ori nominalizată la Tunisia Music Awards. Acesta este cel mai important eveniment muzical de pe continentul african, iar printre numele mari confirmate să susţină recitaluri se numară şi Adele, PSY, Pitbull şi David Guetta.



“La asta chiar nu m-am aşteptat. Ştiam că piesele mele sunt în topuri şi în Tunisia, însă când am fost contactată de organizatori şi mi s-a propus să cânt pe aceeaşi scenă cu Adele, PSY sau Pitbull am crezut că totul este doar o glumă. Tot aşteptam să-mi spună cineva că e o păcăleală, însă, din fericire nu este aşa şi o să susţin un show în cadrul acestui eveniment”, a declarat Amna.
Cântăreaţa are mari şanse să fie premiată în cadrul acestei Gale
De asemenea, Amna este nominalizată la două categorii: Best Female şi Best New Artist. “Mă onorează nominalizările şi sunt convinsă că am mulţi fani în Tunisia

Citeşte mai mult...

Reactia Antena Group dupa ce Avon si-a retras reclamele de la Acces Direct: Il da in judecata pe jurnalistul Petrisor Obae, afirma ca Avon se implica intr-o actiune de manipulare mediatica

Reactia Antena Group dupa ce Avon si-a retras reclamele de la Acces Direct: Il da in judecata pe jurnalistul Petrisor Obae, afirma ca Avon se implica intr-o actiune de manipulare mediatica: Antena TV Group, compania ce opereaza postul Antena 1, reactioneaza dur dupa ce compania Avon a decis sa-si retraga publicitatea din cadrul emisiunii "Acces direct". Grupul TV al trustului Intact a anuntat, joi, ca il da in judecata pe detinatorul site-ului Paginademedia.ro, Petrisor Obae, dupa ce acesta a publicat lista clientilor de publicitate care au avut reclama in timpul emisiunii "Acces direct" din 4 februarie. Aceeasi companie a transmis presei o scrisoare deschisa adresata Avon, in care afirma ca decizia de retragere a reclamelor de la Acces Direct "nu face decat sa dea curs si sa va implice direct intr-o actiune de manipulare mediatica". Petrisor Obae: "Paginademedia.ro isi reafirma pozitia ca articolul a fost scris cu buna credinta si a avut ca unic scop sa serveasca interesul publicului cititor."

Gabriel Jugaru: “De la 1 ianuarie, am renunțat la televizor și la Facebook”

Gabriel Jugaru: “De la 1 ianuarie, am renunțat la televizor și la Facebook”: ”Am renunțat la cablu de la 1 ianuarie și mă simt foarte bine!”, declară pentru paginademedia.ro farseurul Gabi Jugaru, acum prezentator la Național FM. Cunoscutul

HUIDU scapă de INCHISOARE. Vezi ce a decis instanţa.

HUIDU scapă de INCHISOARE. Vezi ce a decis instanţa.: Judecatorii Curtii de Apel din Brasov au decis sa mareasca la patru ani sentinta de inchisoare pentru Serban Huidu, in cazul accidentului in care trei persoane si-au pierdut viata. Sentinta ramane insa cu suspendare.
De asemenea, Huidu nu mai are voie sa conduca o masina timp de sase ani, a decis instanta.
Fostul realizator TV a fost condamnat pentru ucidere din culpa in urma accidentului soldat cu trei morti, din octombrie 2011.
Citeste si Familiile victimelor lui Huidu: Inchisoarea cu ...

Vedetele invitate la gala Grammy, avertizate de postul CBS: Păstraţi-vă zonele intime acoperite! - Mediafax

Vedetele invitate la gala Grammy, avertizate de postul CBS: Păstraţi-vă zonele intime acoperite! - Mediafax: ""Costumele care implică o lenjerie de tipul tanga sunt problematice. Vă rugăm să evitaţi expunerea feselor goale. Sânii goi - din lateral sau din faţă - reprezintă şi ei o problemă. Vă rugăm să nu purtaţi haine transparente, prin care ar putea să se vadă sfârcuri feminine. Vă rugăm ca regiunea genitală să fie acoperită într-un mod adecvat", au adăugat directorii postului CBS.

"Evitaţi identificarea comercială şi tricourile cu numele unor produse sau branduri. Mesajele în limbi străini imprimate pe haine trebuie să dispară. Obscenitatea totală sau parţială de pe articolele vestimentare reprezintă o chestiune inacceptabilă pentru o transmisiune televizată", se indică în acelaşi mesaj."

'via Blog this'

MOMENT INCREDIBIL de apropiere între o broască țestoasă și un aligator - Panorama > EVZ.ro

MOMENT INCREDIBIL de apropiere între o broască țestoasă și un aligator - Panorama > EVZ.ro: "O țestoasă încolțită de doi aligatori pare că le va cădea victimă. Surprinzător, unul dintre ei o lasă să se urce pe spate lui."

'via Blog this'

Petiție Pentru Pluralism în Mass-media | Pagina de media – Petrişor Obae

Petiție Pentru Pluralism în Mass-media | Pagina de media – Petrişor Obae: "Am tolerat atât de mult intervențiile vinovate ale politicului și economicului în mass-media încât aceasta a ajuns oficial o „vulnerabilitate la adresa siguranței naționale” și „o amenințare la adresa democrației”. E timpul să facem ceva ca să apărăm libertatea presei – dacă punem, într-adevăr, preț pe ea. De data asta putem să facem ceva cu mâinile noastre, fiecare dintre noi. E simplu, e la îndemână, e important.”, a declarat Ioana Avădani, director al Centrului pentru Jurnalism Independent, inițiatoare a EIMP."

'via Blog this'

Petiție Pentru Pluralism în Mass-media | Pagina de media – Petrişor Obae

Petiție Pentru Pluralism în Mass-media | Pagina de media – Petrişor Obae: "Privată sau publică, mass-media trebuie să servească interesul public. Acesta este motivul pentru care Constituția îi acordă o protecție specială. Faptul că unii proprietari de presă își transformă ziariștii în mercenari și-i pun să se bată pentru interesele lor economice și politice înseamnă o gravă deturnare a presei de la misiunea sa fundamentală și un pericol pentru democrație. (…) Concentrarea proprietății asupra mass-media trebuie să fie limitată prin lege pentru a garanta pluralismul presei. Cetățenii români pot lua decizii europene: să eliberăm presa de moguli. Urgent!”, a declarat Mircea Toma, președinte ActiveWatch."

'via Blog this'

TALK-SHOW. Antena 3, nouă emisiuni în top zece audiențe. O dezbatere de pe România TV, pe locul șase

TALK-SHOW. Antena 3, nouă emisiuni în top zece audiențe. O dezbatere de pe România TV, pe locul șase: Antena 3 rămâne postul de știri care are talk-show-urile cu cele mai mari audiențe. Nouă din top zece al celor mai urmărite emisiuni de dezbatere

Alianţa Ponta-Voiculescu împotriva presei independente.

Alianţa Ponta-Voiculescu împotriva presei independente.: Aparent, Ponta pare prins in menghina: ori cu Varanul, Antonescu si penalii, ori cu Barroso & comp. Dar nu e.
In timp ce europarlamentarii USL hauleau de rasunau Antenele cum vor pune ei Comisia Europeana pe coji de nuca si ii vor cere sa dea lista completa a tradatorilor platiti s-o dezinformeze si o vor obliga sa faca un alt raport MCV, mai 'echilibrat“ si mai ne­patat de 'erori“, la Bruxelles, Ponta arata iarasi ca elevul scos la tabla sa promita ca, in viitor, va veni ...