miercuri, 11 ianuarie 2012

Video:mesajul trimis de Yasser Arafat ca replică la demisia lui Raed Arafat.

Academia Caţavencu vă prezintă în EXCLUSIVITATE mesajul trimis de Yasser Arafat ca replică la demisia lui Raed Arafat.

Liviu Axinte: “Probabil ca solutia la nivelul Botosaniului va fi rezervarea unui post si asigurarea salarizarii la nivelul federatiei”

Liviu Axinte: “Probabil ca solutia la nivelul Botosaniului va fi rezervarea unui post si asigurarea salarizarii la nivelul federatiei”: Liviu Axinte, presedintele Ligiii Sindicatelor din Invatamant Botosani, a spus ca odata cu modificarea reglementarilor in ceea ce priveste activitatea sindicala, cel mai probabil va opta pentru rezervarea postului, urmand ca remuneratia sa o primeasca de la Federatie.
...

Video:Ada Macovei ataca consilierii judeteni USL Botosani

România, cu un picior la Eurovision 2012

România, cu un picior la Eurovision 2012: În timp ce surse din media anunță că țara noastră nu va fi prezentă la Baku (Azerbaidjan), unde va avea loc Eurovision 2012, Alexandru Lăzescu, preşedinte-director general al TVR, vede participarea României drept sigură. Oficial,...

România nu va mai participa la Eurovision. VEZI AICI DE CE!

România nu va mai participa la Eurovision. VEZI AICI DE CE!:

După 13 ani în care artiştii noştri s-au luptat să ajungă în finala Eurovision, în 2012, România nu va mai participa, din start, la renumitul concurs european de muzică. De vină sunt, se pare, problemele financiare ale TVR-ului, care nu îşi mai permite să suporte deplasarea şi promovarea reprezentanţilor aleşi de public.


România a debutat la Eurovision în 1994, în Irlanda, fiind reprezentată de trupa Holograf cu melodia “Dincolo de nori”. Cele mai bune performanţe au fost atinse de Luminiţa Anghel şi trupa Sistem, în 2005, şi de Paula Seling şi Ovi, în 2010, când artiştii noştri au urcat pe podium, ocupând poziţia a treia. De la introducerea semifinalelor, România este una dintre cele şapte ţări care nu a ratat nicio finală. Totuşi, pentru România ar fi fost foarte dificil să cucerească primul loc, întrucât, în toate ediţiile, multe dintre ţările participante au votat pe considerente regionale, acordând punctaj maxim în special vecinilor geografici. De asemenea, ţările din fostul bloc comunist s-au votat reciproc, ca şi statele foste iugoslave.


Probleme financiare


Se apropie luna februarie şi nu avem niciun semn despre înscrierile la preselecţia naţională Eurovision 2012. Pe 31 decembrie 2010, în noaptea dintre ani, TVR organiza

Citeşte mai mult...