joi, 22 septembrie 2011

Cine sunt castigatorii Premiilor Clubului Roman de Presa, editia 2011

Cine sunt castigatorii Premiilor Clubului Roman de Presa, editia 2011: Premiile Clubului Roman de Presa (CRP), aflate la cea de-a X-a editie, au fost decernate joi seara, in Capitala, reinnoind o traditie, dupa o absenta de doi ani a acestor distinctii, relateaza Mediafax. Gazda ceremoniei de decernare a Premiile pentru creatie jurnalistica, editia 2011, a fost presedintele CRP, Indira Crasnea.

Traian Băsescu, invitatul lui Ion Cristoiu la B1 TV | LIVE TEXT

Traian Băsescu, invitatul lui Ion Cristoiu la B1 TV | LIVE TEXT: Președintele Traian Băsescu este invitatul din această seară al jurnalistului Ion Cristoiu, în emisiunea ”Ultimul Cuvânt”, difuzată de B1 TV începând cu ora 21.00.

Echilibrul şi imparţialitatea la TV

Comunicat de presă - CNA: "“Radioul de sâmbăta seara” din 13.08.2011, radiodifuzorii nu au ţinut cont de prevederile art. 66 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) din Codul audiovizualului, conform cărora “(1) În programele de ştiri şi dezbateri informarea în probleme de interes public, de natură politică, economică, socială sau culturală, trebuie să respecte următoarele principii: a) asigurarea imparţialităţii, echilibrului şi favorizarea liberei formări a opiniilor, prin prezentarea principalelor puncte de vedere aflate în opoziţie, în perioada în care problemele sunt în dezbatere publică (...) (2) Prezentarea principalelor puncte de vedere aflate în opoziţie se asigură, de regulă, în cadrul aceleiaşi emisiuni, iar în mod excepţional, în emisiunile următoare; în cazul în care cei solicitaţi refuză să participe sau să îşi precizeze punctul de vedere, acest fapt trebuie menţionat pe post; absenţa punctului de vedere al uneia dintre părţi nu exonerează realizatorul/moderatorul de asigurarea imparţialităţii”."

'via Blog this'

Lady Gaga vrea să se întâlnească cu Barack Obama

Lady Gaga vrea să se întâlnească cu Barack Obama: Impresionată de sinuciderea unui elev în vârstă de 14 ani, cântăreața vrea ca intimidările dintre adolescenți să devină infracțiuni

INTERVIU Seful TVR, Alexandru Lazescu: Televiziunea publica se afla intr-o situatie financiara critica

INTERVIU Seful TVR, Alexandru Lazescu: Televiziunea publica se afla intr-o situatie financiara critica: Conducerea TVR isi schimba strategia de publicitate si intocmeste un plan prin care urmareste sa externalizeze o parte dintre activitati, lucru care ar urma sa se simta si in randul numerosilor angajati ai institutiei. Intr-o institutie impovarata de contractele cu UEFA sau NBC Universal, unde sindicalistii spun ca taierea bonurilor de masa este un "abuz" si in care se iau inca prime de vacanta, conducerea poate interveni la doar la 15% din costurile televiziunii, spune presedintele-director general Alexandru Lazescu intr-un interviu pentru HotNews.ro. El explica si de ce nu a organizat mai devreme concursul pentru sefia stirilor, unde Rodica Culcer a ramas interimar, desi a ajuns la varsta pensionarii.

Radio România Actualităţi şi Money Channel, somate de CNA pentru prezentarea cazului Roşia Montană

Radio România Actualităţi şi Money Channel, somate de CNA pentru prezentarea cazului Roşia Montană: Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, să someze Radio România Actualităţi şi The Money Channel şi să atenţioneze TVR, Realitatea TV şi B1 TV, pentru prezentarea dezechilibrată - fie favorabilă, fie nefavorabilă - a proiectului de exploatare minieră de la Roşia Montană.





OTV, amendat de CNA pentru reclamă mascată şi depăşirea timpului de publicitate

OTV, amendat de CNA pentru reclamă mascată şi depăşirea timpului de publicitate: Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, amendarea postului OTV, cu 50.000 de lei, pentru depăşirea duratelor legale de publicitate şi pentru difuzarea de reclamă mascată.





Ovidiu Lipan Ţăndărică, la un pas de moarte

Ovidiu Lipan Ţăndărică, la un pas de moarte: Artistul era pe autostradă împreună cu alte persoane în maşină când a fost împins de pe autostradă şi a pierdut controlul maşinii, conform Acces Direct.

Bătaie pe averea lui Johnny Răducanu

Bătaie pe averea lui Johnny Răducanu: Maestrul Johnny Răducanu a fost condus în linişte şi discret pe ultimul drum. Însă se pare că nu va avea parte nici de linişte, şi nici de discreţie după moarte. Deja averea artistului a pus pe jar un frate, mai mulţi nepoţi şi...

3,7 milioane de români pe Facebook

3,7 milioane de români pe Facebook:


Numărul de utilizatori ai reţelei sociale Facebook, în România, a crescut cu 54% faţă de începutul anului 2011, totalizând în prezent 3,728 milioane, din care peste 90% şi-au declarat oraşul de reşedinţă, informează agenţia de comunicare Standout, citată de Agerpres



La începutul anului, reţeaua socială număra 2,4 milioane utilizatori în România. Din datele culese de serviciile Facebrands.ro şi Facebrands PRO, 3,376 milioane de utilizatori ai reţelei sociale Facebook şi-au declarat în profilul creat pe această reţea oraşul de reşedinţă.



Topul pe oraşe



Procentul utilizatorilor români de Facebook care şi-au declarat oraşul de reşedinţă s-a dublat de la începutul anului, de la 48% în ianuarie 2011. Cei mai mulţi utilizatori ai reţelei Facebook în România sunt în Bucureşti (1,049 milioane 31,08%), urmat de Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.



Target publicitar



'În acest moment orice advertiser poate urmări pe Facebrands PRO, dincolo de performanţa comparată a paginilor monitorizate, şi activitatea de marketing derulată în fiecare categorie, ce ad-uri au rulat concurenţii, ce variante creative au folosit, iar in cadrul campaniilor mai complexe, avem câteva sute de studii de caz care arată în ce a constat campania, totul corelat cu performanţele obţinute de pagini în perioada respectiva', a declarat Ionuţ Oprea, managerul agenţiei Standout,

Citeşte mai mult...

Mircea Badea, dezamăgit de cititorii blogului său

Mircea Badea, dezamăgit de cititorii blogului său: Prezentatorul a hotărât, ieri, să le pună pumnul în gură fanilor: le-a interzis să mai comenteze pe blogul său

Criză de elevi în unele licee din judeţ

Criză de elevi în unele licee din judeţ:


Educaţie Sărăcia din multe familii a dus la abandonarea şcolii de către sute de copii. Iar neprezentarea elevilor la ore în clasa a IX-a a dat peste cap planurile şcolarizare a conducerilor din aceste unităţi de învăţământ. În aceste situaţii se află Grupul Şcolar Darabani, Grupul Şcolar Agricol, Grupul Şcolar de Industrie Uşoară.

România, pe locul doi în topul ţărilor cu cele mai rapide viteze de internet

România, pe locul doi în topul ţărilor cu cele mai rapide viteze de internet: România se află pe locul doi, întrecută doar de Coreea de Sud, în topul vitezei de acces la internet, clasament în care Germania se află abia pe locul 22, iar Statele Unite ale Americii pe locul 26, conform unui material publicat de NYTimes!...

Scoala intr-o cladire a DGASPC!

Scoala intr-o cladire a DGASPC!: Unii dintre elevii de la Colegiul "Grigore Ghica" din Dorohoi vor invata in acest an scolar intr-un spatiu al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Primaria municipiului Dorohoi a solicitat Consiliului Judetean punerea la...

Angela Similea, în pragul falimentului. Cântăreața are datorii de 6 milioane de euro | VIDEO

Angela Similea, în pragul falimentului. Cântăreața are datorii de 6 milioane de euro | VIDEO: Artista Angela Similea are datorii de 6 milioane de euro la bănci şi a pierdut 12 din cele 15 procese de executare silită care i-au fost intentate.

Pagina de media – Petrişor Obae » INTERVIU. Silviu Petcu: Românii îl au pe “Chix Factor”. Despre Distractis, Divertis, de ce au plecat de la Pro TV și cum au renunțat la TVR din motive politice

Pagina de media – Petrişor Obae » INTERVIU. Silviu Petcu: Românii îl au pe “Chix Factor”. Despre Distractis, Divertis, de ce au plecat de la Pro TV și cum au renunțat la TVR din motive politice: "Despre publicul TV și oferta posturilor: “Dacă îi dai rahat, se uită la rahat – “mamă, ce tare, nu a mai dat nimeni rahat”. Dacă îi dai ceva bun, se uită la ceva bun, că nu are ce să facă altceva. Eu nu cred că e din cauza publicului. E normal, asta e firea umană, să fie curioasă, să afle ce a făcut ăla, cu cine s-a cuplat aia, mai ales când aduci niște nulități pe televizor, care sunt dezbrăcate tot timpul, evident că lumea va fi cu ochii bulbucați acolo să vadă cu cine mai e ăla, de cine a divorțat aia, cu cine au rămas copiii, i-a dat foc la casă, i-a luat foc mașina."

'via Blog this'

Serban Huidu, Kiss FM: Cei care conduc institutiile media din Romania nu isi simt produsele

Serban Huidu, Kiss FM: Cei care conduc institutiile media din Romania nu isi simt produsele: "“De ani de zile ni se canta prohodul. Nu o sa mai fie carte, nu o sa mai fie radio, nu o sa mai fie televiziune. Totul se muta pe net. Netul este foarte bun, nimic de zis. E foarte bun in promovare, in marketing, dar mai este mult pana cand o sa poata ajunge sa fie accesat de toata lumea, asa cum este televiziunea sau radioul, si pana cand mirosul unei carti va fi inlocuit de mirosul unui iPad. Cred ca radioul si televiziunea vor exista de acum inainte si, mai mult, televiziunea va fi regina. New media o sa fie tot mai prezenta, dar nu o sa omoare radioul sau televiziunea”."

'via Blog this'