marți, 29 mai 2012

Studiu: Utilizarea Facebook poate afecta structura creierului.

Studiu: Utilizarea Facebook poate afecta structura creierului.: Un studiu realizat de BUPA Health and Wellbeing din Marea Britanie, prezentat in Romania de MediHelp International, indica o posibila legatura intre numarul de prieteni pe care o persoana ii are in cadrul retelelor sociale si marimea anumitor parti ale creierului, potrivit Agerpres.

In raportul intitulat "Retelele sociale pot afecta structura creierului uman", cercetatorii BUPA evidentiaza o conexiune intre numarul de prieteni de pe retelele sociale si marimea anumitor parti din creier, ...

Fotomodel român împreună cu Enrique Iglesias. ...

Fotomodel român împreună cu Enrique Iglesias. ...:
După superbele Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, o nouă româncă face ravagii în Italia. Este vorba despre Liliana Pintilei, în vârstă de 35 de ani, despre care s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu Enrique Iglesias.
Mai mult, românca ar fi vinovată pentru despărţirea cântăreţului de Anna Kournikova. Noul star al revistei Playboy, Liliana Pintiliei, este un top model de succes care şi-a conturat cariera, în principal, în Italia. Presa din Peninsulă a scris, în mai multe rânduri, că românca e o devoratoare de bărbaţi celebri, având relaţii, pe rând, cu Marco Stabile sau fotbalistii Francesco Totti şi Daniele De Rossi.
Starul internaţional ar vrea să se însoare cu fotomodelul român
Cu toate că surse din anturajul artistului spun că Enrique Iglesias are planuri serioase de a se căsători cu Liliana, fotomodelul stabilit de 15 ani în Peninsulă neagă relaţia cu starul internaţional: “Ceea ce s-a vorbit despre mine cu Enrique nu este adevarat, ne-am cunoscut, am vorbit la o petrecere in timpul Festivalului International de Film din Marackesh, dar nu s-a intamplat nimic intre noi. Nu am avut o relatie cu el. Ce crezi ca e mai bine, sa mint sau sa spun adevarul?

Citeşte mai mult...

Salonul International de Carte Bookfest 2012 isi deschide portile miercuri. Franta, invitat de onoare

Salonul International de Carte Bookfest 2012 isi deschide portile miercuri. Franta, invitat de onoare: Cea de a VII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest, editie la care Franta este invitat de onoare, se deschide pe 30 mai, anunta Asociatia Editorilor din Romania. Pentru o perioada de 5 zile, pana pe data de 3 iunie, Bookfest 2012 a pregatit un program ce cuprinde 300 de evenimente. In cadrul evenimentelor, vizitatorii vor putea sa vada care sunt noutatile editoriale si sa se intalneasca cu personalitati marcante ale lumii literare romanesti si franceze, informeaza organizatorii intr-un comunicat de presa transmis HotNews.ro.

Senatul adoptă tacit înfiinţarea Muzeului Comunismului

Senatul adoptă tacit înfiinţarea Muzeului Comunismului: Senatul a adoptat tacit, marţi, o iniţiativă legislativă prin care se propune înfiinţarea "Muzeului Comunismului", unde să fie etalate exponate relevante pentru această perioadă istorică, atât în România, cât şi în străinătate.





Traian Băsescu l-a decorat pe Gabriel Liiceanu cu Ordinul Steaua României

Traian Băsescu l-a decorat pe Gabriel Liiceanu cu Ordinul Steaua României: Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat pe scriitorul Gabriel Liiceanu cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Ofiţer, potrivit unui decret publicat în Monitorul Oficial.

Libertatea restructurerază aproximativ 20 de ziariști. Mihnea Vasiliu: Ține de eficientizare

Libertatea restructurerază aproximativ 20 de ziariști. Mihnea Vasiliu: Ține de eficientizare: Cotidianul Libertatea rămâne fără aproximativ 20 de oameni, în urma unei restructurări. De ce: “Eficientizăm operația. Operam cu prea mulți oameni, în condițiile unui număr

Seful TVR: Le voi cere membrilor Consiliului de Administratie care fac acuzatii calomnioase sa le probeze in justitie. Ce spune Lazescu despre neadevarurile diseminate de opt membri CA

Seful TVR: Le voi cere membrilor Consiliului de Administratie care fac acuzatii calomnioase sa le probeze in justitie. Ce spune Lazescu despre neadevarurile diseminate de opt membri CA: Presedintele-director general al TVR, Alexandru Lazescu, a transmis presei, marti, o ampla pozitie referitoare la acuzatiile pe care mai multi membri ai Consiliului de Administratie al institutiei i le-au adus, intr-o scrisoare deschisa adresata, vineri, presedintelui Basescu si premierului Ponta. Mesajul lui are drept scop sa "clarifice neadevarurile" diseminate de cei opt membri ai CA, iar Lazescu anunta ca le va cere sa probeze "acuzatiile calomnioase" in justitie. El ii acuza la randul sau de "intentia de a intoxica opinia publica si de a destabiliza televiziunea publica, in prag electoral".

Rusia: Un ziarist a fost violent agresat, dupa ce a afirmat ca profetul Mahomed nu este un personaj religios, ci un om de afaceri cu probleme sexuale

Rusia: Un ziarist a fost violent agresat, dupa ce a afirmat ca profetul Mahomed nu este un personaj religios, ci un om de afaceri cu probleme sexuale: Un ziarist rus a fost violent agresat si ranit cu lovituri de cutit luni seara, la Moscova, la doua saptamani dupa ce a afirmase, la un post de radio, ca profetul Mahomed nu este "un personaj religios ci un om de afaceri" care "avea probleme sexuale" si a "rescris Biblia asa cum a putut", relateaza AFP.

Designerul Bianca Drăguşanu: "Cătălin ar trebui să se teamă"

Designerul Bianca Drăguşanu: "Cătălin ar trebui să se teamă": Fosta asistentă tv petrece patru – cinci ore pe zi pentru a desena modele de rochii distribuite în 150 de magazine în toată ţara, după cum a spus în emisiunea "Poveştiri adevărate".

Un loc într-un cavou unde a fost îngropat Elvis Presley, licitat pentru 100.000 de dolari

Un loc într-un cavou unde a fost îngropat Elvis Presley, licitat pentru 100.000 de dolari: Locul, unde s-au aflat corpul lui Elvis Presley şi cel al mamei sale, Gladys, în 1977, va fi scos la licitaţie luna viitoare, cu preţul de pornire 100.000 de dolari.

Mircea Marian, Lupea, Pora şi Prisăcariu: Nu am încasat de la TVR sumele vehiculate de Longin

Mircea Marian, Lupea, Pora şi Prisăcariu: Nu am încasat de la TVR sumele vehiculate de Longin: Jurnaliştii Mircea Marian, Ioana Lupea, Andreea Pora şi Cătălin Prisăcariu au comentat pentru MEDIAFAX decizia TVR de a le stopa remuneraţiile de colaboratori, precizând că nu au încasat niciodată de la Televiziunea publică suma de 100 de milioane de lei pe lună, vehiculată de Lucia Hossu Longin.





Sitcomul Trăsniții a ajuns la 1.000 de epsioade

Sitcomul Trăsniții a ajuns la 1.000 de epsioade: Serialul Trăsniții de la Prima TV ajunge joi, 31 mai, la episodul cu numărul 1.000. Producția, care are în centru actori precum Grig Chiroiu, Constantin

Liberalul Chiuariu se simte opresat de jurnaliști

Liberalul Chiuariu se simte opresat de jurnaliști: Fostul ministru Tudor Chiuariu a cerut instanței secretizarea procesului în care este acuzat de abuz în serviciu deoarece relatările din sala de judecată îi provoacă prejudicii de imagine și pun presiune pe judecători....

Mai sunt două săptămâni de înscrieri la Tânărul Jurnalist al Anului. 40 de milioane premiul pe secțiune

Mai sunt două săptămâni de înscrieri la Tânărul Jurnalist al Anului. 40 de milioane premiul pe secțiune: Jurnaliștii mai au la dispoziție aproximativ două săptămâni pentru a se înscrie la concursul Tânărul jurnalist al Anului. Concursul organizat de Freedom House România, alături

Ioana Lupea: TVR este intr-o mlastina si se scufunda, iar doamna Lucia Hossu Longin ne arata un OZN, adica onorariul meu

Ioana Lupea: TVR este intr-o mlastina si se scufunda, iar doamna Lucia Hossu Longin ne arata un OZN, adica onorariul meu: In continuarea seriei de reactii la declaratiile Luciei Hossu Longin despre suspendarea remuneratiei pentru unii colaboratori ai Televiziunii publice, Ioana Lupea explica pe Contributors.ro situatia pe care a avut-o in TVR si da un diagnostic pentru starea institutiei.
"Ce altceva decat distragerea atentiei de la metehnele structurale si istorice  ale televiziunii publice este sugestia ca un salariu sau existenta TVR Info ar fi impins institutia spre faliment? Doamna Lucia Hossu Longin insinueaza ca daca veneticii de la TVR info ar disparea, odata cu postul, TVR ar fi aproape salvata. Acesta este un neadevar"

ÎNDUIOȘĂTOAREA declarație a Prințului William: „În ziua în care m-am căsătorit am simțit cel mai crunt dor de mama”

ÎNDUIOȘĂTOAREA declarație a Prințului William: „În ziua în care m-am căsătorit am simțit cel mai crunt dor de mama”: Într-un interviu acordat postului ABC, Prințul William a vorbit, pentru prima dată, de mama sa, Prințesa Diana.

Gigi Becali: Îmi place trufia! Disper după trufie! E păcatul cu care mă duc în mormânt

Gigi Becali: Îmi place trufia! Disper după trufie! E păcatul cu care mă duc în mormânt: Invitat, aseară, la emisiunea "Ultimul cuvânt", difuzată de B1 TV, Gigi Becali și-a recunoscut marele păcat: trufia! Un păcat la care nu poate renunța așa că se va duce cu el în mormânt.

BIVOLARU acuză serviciile secrete, forţele oculte şi tentativele de asasinat. ...

BIVOLARU acuză serviciile secrete, forţele oculte şi tentativele de asasinat. ...: Gregorian Bivolaru se afla, din nou, in centrul atentiei si acuza autoritatile din Romania de abuzuri si persecutii politice.
Liderul MISA a declarat, intr-un interviu acordat Antena 3, ca a scapat dintr-o tentativa de rapire a unui comando trimis din Romania si a facut referiri la serviciile secrete, la fortele oculte si la asasinate.
Citeste si IGPR: Gregorian Bivolaru nu se mai afla in Suedia
"Este o conspiratie a tacerii care este cumplita. Poate cand se va prabusi aceasta conspiratie, ...

BCE: Statele sunt cele care trebuie să salveze băncile cu probleme

BCE: Statele sunt cele care trebuie să salveze băncile cu probleme: Este de competenţa guvernelor naţionale, şi nu a Băncii Centrale Europene, să salveze băncile care se confruntă cu probleme, a spus Ewald Nowotny, membru în Consiliul guvernatorilor Băncii Centrale Europene.

Angajații Adevărul Holding, obligați să facă rapoarte săptămânale de activitate

Angajații Adevărul Holding, obligați să facă rapoarte săptămânale de activitate: Șefii Adevărul Holding sunt obligați ca în fiecare vineri să trimită la resurse umane un raport detaliat al activității lor din săptămâna care a trecut.

Cripta în care a fost înmormântat Elvis Presley, scoasă la licitaţie

Cripta în care a fost înmormântat Elvis Presley, scoasă la licitaţie: Cripta în care a fost înmormântat Elvis Presley va fi scoasă la vânzare în cadrul unei licitaţii, ce va fi organizată la Los Angeles la sfârşitul lunii iunie.





Bucate regale, pregătite de bloggeri pentru principesa Margareta - GALERIE FOTO

Bucate regale, pregătite de bloggeri pentru principesa Margareta - GALERIE FOTO: Cremă de creveţi cu ou şi avocado, somon la cuptor cu sos special de rodii şi prăjitură cu ciocolată - acestea au fost câteva dintre reţetele din "Cartea regală de bucate" pe care cinci bloggeri culinari le-au adaptat special pentru principesa Margareta, luni, la Palatul Elisabeta.





Cât costă un prânz al celui mai nou miliardar

Cât costă un prânz al celui mai nou miliardar: Miliardarul Mark Zuckerberg și noua sa soție, Priscilla Chan, își petrec luna de miere în Italia.

O fată de 16 ani a ADUNAT aproape 5.000 de poze cu vedete! Cum a ajuns să fie CUNOSCUTĂ la rândul său de celebrităţi - FOTO

O fată de 16 ani a ADUNAT aproape 5.000 de poze cu vedete! Cum a ajuns să fie CUNOSCUTĂ la rândul său de celebrităţi - FOTO: O fată de 16 ani a adunat aproape 5.000 de poze cu vedete şi a ajuns să fie, la rândul său, cunoscută de acestea.