miercuri, 14 septembrie 2011

VEZI cum reușesc zvonurile otrăvitoare să distrugă economia - Criza > EVZ.ro

VEZI cum reușesc zvonurile otrăvitoare să distrugă economia - Criza > EVZ.ro: "Piețe financiare ale lumii cad și cresc în funcție de zvonuri. Cuvinte prost interpretate, surse citate greșit sau minciuni de-a dreptul, fac actualul climat economic insuportabil"

'via Blog this'

Video:King of Communism - Elena Ceausescu

Cum ajunge un profesor care a luat nota 1 la un examen naţional să predea la liceu.

Cum ajunge un profesor care a luat nota 1 la un examen naţional să predea la liceu.: Ileana Racaru, licentiata a Universitatii 'Spiru Haret", a obtinut la concursul de suplinitori calificati organizat luna trecuta de Ministerul Educatiei nota 1,1 la geografie.
Cand un absolvent de studii superioare capata un asemenea calificativ, te-ai astepta ca respectiva persoana sa nu ajunga vreodata sa stea la catedra in fata unor copii. Ileana Racaru, in schimb, preda acum la Liceul 'Dimitrie Bolintineanu" din judetul Giurgiu, ca suplinitor necalificat.
Potrivit legii, suplinitorul ...

Ion Caramitru, despre Ion Iliescu: Un cinic orgolios, refuz să dau mâna cu el - Bucureşti > EVZ.ro

Ion Caramitru, despre Ion Iliescu: Un cinic orgolios, refuz să dau mâna cu el - Bucureşti > EVZ.ro: "Ion Caramitru a mai spus că dacă Nicolae Ceauşescu s-ar fi întors, toţi revoluţionarii care fuseseră pe îndelete filmaţi ar fi fost puşi la zid.

"Printre cei care eram acolo erau şi securiştii televiziunii, ei jucau la două capete. Dacă se întorcea Ceauşescu, ăia eram şi puteam fi puşi la zid", a conchis Caramitru."

'via Blog this'

Complicităţile presei - Opinii - HotNews.ro

Complicităţile presei - Opinii - HotNews.ro: "Ar fi normal ca jurnaliștii să se înghesuie la așa teme zemoase, să caute firele ce duc până sus, la decidenții mari, să demaște sistemul, rețelele, dar să arate și excepțiile, adică școlile, directorii, profesorii, supraveghetorii, elevii, părinții care au refuzat să intre în joc.

Totuși, mass-media s-a limitat la ce i-au livrat oficialitățile, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, Inspectoratele școlare, DNA."

'via Blog this'

Nebunul de la Antena 1 e de fapt hoț!

Nebunul de la Antena 1 e de fapt hoț!: Mult timp am crezut că țipetele și zbuciumul lui Dan Negru pe platourile Antenelor sunt rodul firii nebunatice a bănățeanului. Am crezut asta chiar și după ce am renunțat să mă mai uit la emisiunile pe care le prezenta, obosită de scălâmbăielile tot mai agasante. Ei, bine, am aflat chiar de la bufon că nebunia lui era cumva impusă. De fapt, furată de la un alt nebun, italianul Paolo Bonolis.
Dacă mai e ceva de comentat, fă-o pe Facebook!

Windows 8 a fost prezentat oficial

Windows 8 a fost prezentat oficial: Windows 8 este primul sistem de operare Microsoft creat să unească lumea PC-urilor cu cea a tabletelor, oferind utilizatorilor o experienţă interactivă şi plăcută, indiferent dacă se află în faţa tastaturii unui PC complet utilat, sau folosesc ecranul tactil al unei tablete.





Video: cel mai vzionat clip de orice fel pe Internet Justin Bieber - Baby ft. Ludacris

Azi 14 septembrie, orele 18,34, clipul are 621,830,092 accesări




Video: Flamingo Boys la Botosani

Șerban Huidu prezintă „secolul «mă doare-n paișpe»”

Șerban Huidu prezintă „secolul «mă doare-n paișpe»”: În premieră pentru EVZ, Șerban Huidu și Mihai Găinușă au vorbit despre „caleștile aurite, de lux”, „limbajul de vizitiu” și „hahalerii de partid”. Astăzi, de la 20.30, Cârcotașii se întorc la Prima TV în formulă...

Vocea României începe marți, 27 septembrie, la Pro TV

Vocea României începe marți, 27 septembrie, la Pro TV: Unul dintre cele mai așteptate talent-show-uri ale sezonului, Vocea României, debutează marți, 27 septembrie, la ora 20.30, la Pro Tv. Aceasta contrar tuturor așteptărilor, care plasau emisiunea într-o zi de weekend, la concurență cu X Factor, show-ul difuzat de Antena 1. Mai multe detalii, în continuare. Vocea României, un nou format internațional care își propune... mai mult »

Elevi fictivi de clasa a IX-a

Elevi fictivi de clasa a IX-a:
Sute de absolvenţi de gimnaziu au abandonat şcoala, în liceele botoşănene rămânând nouă clase neconstituite în urma ultimei etape a admiterii în învăţământul liceal. Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, din cele 187 de clase de a IX-a prognozate pentru anul şcolar 2011-2012, s-au realizat doar 178. Astfel, în unităţile liceale din Botoşani sunt libere 270 de locuri pentru clasa a IX-a.

Video:Bobocei Liceul Teoretic Nicolae Iorga Botosani (Pedagogic) - 12 Septembr...

Video: Deschidere an scolar Liceul Teoretic Nicolae Iorga Botosani (Pedagogic)...

seminarele "Bursele europene: Jurnalişti în dialog"


Reprezentanţa Comisiei Europene în România, în parteneriat cu Freedom House România și cu Departamentul de Afaceri Europene al Guvernului României, organizează 3 seminare în cadrul programului „Bursele europene: Jurnalişti în dialog”.
    Evenimentele vor avea loc în perioadele:
    • 30 septembrie – 2 octombrie, în oraşul Constanța;
    • 14 – 16 octombrie, în orașul Suceava;
    • 28 – 30 octombrie, în orașul Timișoara.
    Obiectivul programului „Bursele europene: Jurnalişti în dialog” vizează specializarea jurnaliştilor din presa locală în tematicile și prioritățile europene şi sporirea calităţii şi cantităţii articolelor care tratează aceste subiecte.
    În cadrul programului se pot înscrie jurnalişti din mass-media locală (inclusiv corespondenţii locali ai presei centrale) din aria presei scrise, audiovizuale și online.
    Pentru înscriere vă rugăm să transmiteți prin poştă sau e-mail o cerere de participare care să cuprindă:
    • formularul de înscriere completat msw8 - 749 KB [749 KB] ;
    • materialele solicitate în cadrul formularului de înscriere;
    • o recomandare din partea redactorului-şef, prin care acesta îşi dă acordul de principiu în ce priveşte participarea în cazul selectării.
    Un juriu format din specialişti şi reprezentanţi ai partenerilor implicați în proiect va evalua cererile primite şi va selecta jurnaliştii care vor participa la unul dintre seminarele din ţară. Distribuția jurnaliștilor între seminare se va realiza în funcție de opțiunile transmise în cadrul formularului de înscriere, urmând principiul "primul venit, primul servit".
    Luând în considerare activitatea depusă în cadrul celor 3 seminare, același juriu va selecta jurnaliştii în vederea efectuării de vizite de studiu la instituţiile europene, precum și pentru posibile stagii la organizaţii mass-media de nivel european.
    Înscrierile se vor încheia în data de 20 septembrie 2011.
    Dacă cererea dvs. de participare a fost acceptată de organizatori, veţi primi o confirmare în acest sens, împreună cu toate detaliile necesare cu privire la desfăşurarea evenimentului (agenda seminarului, coordonatele hotelului etc.).
    Pe tot parcursul evenimentului, veţi avea asigurată cazarea (2 nopţi) şi masa; de asemenea, vi se varambursa valoarea transportului în cazul în care veniţi din altă localitate decât cea în care se desfăşoară seminarul.

    Pagini Utile

    • Modalitate de înscriere:
      Formular msw8 - 749 KB [749 KB]
    • Anunţ invitaţie:
      Descarcă aici jpeg - 407 KB [407 KB]
    • Contact:
      Pentru orice informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-maileliza.pisica@mercury360.ro sau la numărul de telefon 021/ 204.65.65.

    Crestinii, asteptati pana la miezul noptii sa se inchine in biserica nou sfintita de la Lebada - FOTO

    Crestinii, asteptati pana la miezul noptii sa se inchine in biserica nou sfintita de la Lebada - FOTO: Înalt Preasfinţitul Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, a sfinţit astăzi Biserica "Înălţarea Sfintei Cruci" – a Schitului Lebăda, ce aparţine de Mănăstirea Guranda din judeţul Botoşani. Târnosirea lăcaşului...

    Omul care a aparut in primul clip pe Youtube doarme pe un munte de bani - VIDEO

    Omul care a aparut in primul clip pe Youtube doarme pe un munte de bani - VIDEO: In primul clip postat pe YouTube, "Me at the zoo", apare unul dintre fondatorii site-ului, Jawed Karim, fiind practic prima persoana urmarita pe YouTube.

    Jawed Karim a studiat la Universitatea Illinois din orasul Urbana, comitatul Champaign, statul...

    Domnu' Dane, ţi-i iei înapoi? | Jurnalul National | Jurnalul National

    Domnu' Dane, ţi-i iei înapoi? | Jurnalul National | Jurnalul National: "Iri şi Moni, Oana şi Pepe, încă soţii Truică şi sclipiciosul cuplu Borcea, Simona Sensual (fostă şi ea, dar Suhoi, pe vremea când o pescuia Bichir leşinată de pe holurile Oficiosului), Bianca şi Cruduţa, Bote şi Prinţul Cristea, Vijelie şi Salam, Vărciu plus fosta şi actualele, Tonciu şi Sânzi, Mateuţa şi Pamela, veşnicul nea Gigi, toţi la un loc şi cei care-i bagă-n seamă mă exasperează. Şi nu sunt singurul, crede-mă"

    'via Blog this'

    Postul OTV, amendat pentru minciuni

    Postul OTV, amendat pentru minciuni: "Realizatorul Dan Diaconescu şi unul din invitaţii acestuia, domnul Eduard Dumitraşcu, au formulat o serie de acuzaţii privind presupuse fapte ilegale la adresa mea şi a instituţiei pe care o reprezint. Consider că prin aceste acuzaţii mi-au fost afectate grav drepturile privind demnitatea umană şi propria imagine. Pe lângă cele formulate mai sus, menţionez că, în emisiunea care face obiectul prezentei plângeri nu a fost un act izolat sau întâmplător, ea fiind precedată de o altă emisiune, din 10 iunie 2011, în care au fost formulate afirmaţii la fel de defăimătoare la adresa mea şi a instituţiei pe care o reprezint", spune Liviu Dragnea."

    'via Blog this'

    14 septembrie: Andreea Marin, hărţuită de “reporterița” Natalia Mateuţ

    14 septembrie: Andreea Marin, hărţuită de “reporterița” Natalia Mateuţ: Andreea Marin Bănică a reclamat la CNA emisiunea “Cancan TV” difuzată la Kanal D pe 1 septembrie, în care au fost difuzate fără acordul său imagini din timp ce lua masa la un restaurant. Aceasta a precizat că astfel i s-au încălcat dreptul la viaţă privată şi dreptul la propria imagine, scrie Mediafax. În sesizarea... mai mult »

    Românii, ironizaţi din nou într-o emisiune de televiziune franceză.

    Românii, ironizaţi din nou într-o emisiune de televiziune franceză.: Ofensiva ministrului francez de Interne, Claude Gueant, impotriva imigrantilor ilegali din Franta este satirizata in emisiunea Les Guignols de l'Info de la Canal Plus sub forma expulzarii, impreuna cu compatriotii lor, a doi militari, unul roman si celalalt din Niger, decedati in Afganistan, informeaza Mediafax.
    In timp ce Statele Unite comemoreaza 11 septembrie, Nicolas Sarkozy le aduce un omagiu soldatilor francezi morti in Afganistan, anunta crainicul-marioneta al emisiunii satirice ...

    Cârcotaşii revin la TV în formulă completă

    Cârcotaşii revin la TV în formulă completă: "Cronica Cârcotaşilor" revine astăzi la Prima TV pentru un nou sezon, cu Mihai Găinuşă şi Şerban Huidu în calitate de prezentatori, de la ora 20.30.

    Mutare şoc: Facebook ar putea cumpăra Yahoo!

    Mutare şoc: Facebook ar putea cumpăra Yahoo!: Facebook, cea mai mare reţea socială din lume, ar putea cumpăra Yahoo!, zvonurile fiind din ce în ce mai intense după ce Carol Bartz a fost concediată săptămâna trecută.

    Băsescu: Mi-am luat toate măsurile pentru ca vizita în SUA să nu fie distrusă acasă de analişti

    Băsescu: Mi-am luat toate măsurile pentru ca vizita în SUA să nu fie distrusă acasă de analişti: Preşedintele Băsescu a declarat, marţi, la întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii româneşti din SUA, că vizita sa la Washington a fost "un lucru bun, bine securizat, pentru a nu fi distrus mediatic", menţionând că şi-a luat "toate măsurile pentru ca vizita să nu fie distrusă acasă de analişti".





    Biden, lui Băsescu, la Washington: "Arătaţi bine, arătaţi sănătos". Băsescu: "Sunt sănătos" - Mediafax

    Biden, lui Băsescu, la Washington: "Arătaţi bine, arătaţi sănătos". Băsescu: "Sunt sănătos" - Mediafax: "La începutul întâlnirii, Biden a dat mâna cu Băsescu şi, râzând, i-a spus acestuia: "Arătaţi bine, arătaţi sănătos". La rândul său, Băsescu a răspuns, râzând: "Sunt sănătos"."

    'via Blog this'