luni, 25 aprilie 2011

Adrian Ţuţu- Câştigător la Românii Au Talent

În cea de-a treia zi de Paşte, pe 25 aprilie, a avut loc finala concursului naţional Românii Au Talent. Toţi românii au urmărit cu sufletul la gură talente speciale româneşti, care realmente au încântat publicul.
Am fost uimiţi de vocile spectaculoase ale Rebecai Neacşu, Narcis Ianau, Adrian Ţuţu, Cristina&Alina şi Valentin Dinu, am fost şocaţi de ingeniozitatea soţilor Luca, a barmanului Valentin Luca, împreună cu beat boxul lui Cosmin Agache, iar privirile ne-au fost scăldate prin aprecierea talentului sportiv al trupei Ballance, Ştefan Florescu, grupul Akikai şi gimnasta Medeea.
În cele din urmă, votul publicului a decis. Câştigătorul primului sezon Românii Au Talent este Adrian Ţuţu. El a obţinut premiul de 120000 de euro impresionând atât publicul, cât şi juriul prin harul de a compune versuri pe ritmuri de hip hop, dar şi prin tristă lui poveste de viaţă. Toate compoziţiile lui sunt dedicate părinţilor decedaţi.
"Mă simt foarte emoţionat. Nu mai am cuvinte. Vă mulţumesc! Toată viaţa mea v-o dăruiesc vouă şi sper că melodiile mele să fie un mesaj bun pentru voi", a declarat Adrian Ţuţu.

Mădălina Iacob.

Revoluţionarul florii-soarelui.

Revoluţionarul florii-soarelui.: "Stirea sumbra ca Ai Weiwei, poate cel mai celebru artist contemporan din China, a fost arestat si incarcerat - familia si prietenii nu au mai auzit nimic despre el de atunci -, ma face sa reflectez din nou la ale sale 100 de milioane de seminte din portelan pictat manual, expuse acum la Galeria Tate Modern din Londra.
Oamenii din China, pare sa sugereze instalatia, sunt ca milioanele de seminte raspandite in vastul hol de intrare de la Tate. Nimanui nu-i pasa daca sunt umiliti sau calcati in ..."

Ce-am reținut din războiul Sorin Ovidiu Vîntu- Sebastian Ghiță?

Ce-am reținut din războiul Sorin Ovidiu Vîntu- Sebastian Ghiță?: "Ce-am reținut din războiul Sorin Ovidiu Vîntu- Sebastian Ghiță?


Săptămâna mare, dar și cea care a precedat-o, ne-a fost adus în plin plan scandalul dintre Sorin Ovidiu Vîntu și Sebastian Ghiță. S-au spus multe, s-au văzut și mai multe, iar noi, poporul, rămânem cu câteva concluzii.

Prin urmare, ce-am reținut din războiul Vîntu-Ghiță?

Că postul Realitatea Tv a fost doar în intenție o copie a CNN-ului și s-a dovedit până la urmă a fi doar o butaforie, un post aflat la cheremul unui escroc. Această imagine a fost ascunsă, estompată de faptul că jurnaliști de renume au girat cu numele lor ..."

Sebastian Ghita: Am fost santajat si amenintat cu moartea de catre Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar. Mi-au cerut doua milioane de euro anual, ca taxa de liniste

Sebastian Ghita: Am fost santajat si amenintat cu moartea de catre Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar. Mi-au cerut doua milioane de euro anual, ca taxa de liniste: "Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, spune, intr-o declaratie remisa Mediafax, ca a fost "santajat si amenintat cu moartea de catre Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie", care au incercat sa obtina de la el "peste doua milioane de euro pe an, timp de cinci ani, fara acte, ca taxa de liniste": "Am fost santajat si amenintat cu moartea de catre Sorin Ovidiu Vantu si Ion Ilie. Acestia au incercat sa obtina de la mine peste doua milioane de euro pe an, timp de cinci ani, fara acte, ca taxa de liniste. Nu am luat in niciun moment in calcul varianta acceptarii santajului si am actionat in consecinta"."

Victor Teisanu, Note de lectura: "Cocteil in cranii mici", de Constantin Arcu

Victor Teisanu, Note de lectura: "Cocteil in cranii mici", de Constantin Arcu: "Proza lui Constantin Arcu surprinde conflictul dintre sordidul existenţial şi aspiraţia superioară, un război permanent în interiorul conştiinţei. Personajele sunt marcate profund de starea lor conflictuală şi se comportă adesea ciudat,..."

Românii au talent: în sondajul nostru Narcis Iustin Ianău a câştigat

La sondajul nostru  au răspuns până în seara finalei 215 internauţi. Ei au indicat corect finaliştii: Narcis Iustin Ianău, Adrian Ţuţu şi Valentin Dinu, dar pe primul loc se află Narcis, în opţiunile lor. Pro TV nu a anunţat numărul de voturi primit de fiecare concurent.


Rezultate sondaj: Votaţi la "Românii au talent!"



1. Votaţi-vă favoritul!
Narcis Iustin Ianău







41.86%

90 raspunsuri
Trupa Ballance







2.33%

5 raspunsuri
Emil şi Viorica Luca







0.47%

1 raspunsuri
Adrian Ţuţu







21.86%

47 raspunsuri
Cristina Bondoc şi Alina Duncă







1.4%

3 raspunsuri
Grupul Akikai







0%

0 raspunsuri
Ştefan Florescu







1.86%

4 raspunsuri
Cosmin Agache







6.05%

13 raspunsuri
Rebeca Neacşu







8.37%

18 raspunsuri
Valentin Dinu







13.49%

29 raspunsuri
Luca Valentin







1.4%

3 raspunsuri
Medea







0.93%

2 raspunsuri

Clasamentul "Curs de jurnalism": 

1.

Narcis Iustin Ianău: 




2. Adrian Ţuţu: 




3. Valentin Dinu








Ce să faci ca să nu te prindă şeful pe Facebook. 6 soluţii eficiente

Ce să faci ca să nu te prindă şeful pe Facebook. 6 soluţii eficiente: "Pentru unii, Facebook a devenit o adevărată 'boală': nu se apucă de lucru până nu-şi verifică 'peretele' sau până nu postează o melodie sau o idee care i-a venit în minte. Şefii nu sunt însă nici pe departe încântaţi de aceşti..."

SHOWBIZ | Botosaneanca NARCISA Moisa are un nou videoclip impreuna cu TONI: “Hai nevasta mea”.

SHOWBIZ | Botosaneanca NARCISA Moisa are un nou videoclip impreuna cu TONI: “Hai nevasta mea”.: "

Narcisa Moisa impreuna cu Baby Minune

Tanara interpreta botosaneanca, Narcisa Moisa (20 de ani) are incepand de saptamana trecuta un nou videoclip la melodia “Hai nevasta mea”, unde canta impreuna cu Toni. Piesa de petrecere urmeaza sa se regaseasca in curand si pe un nou album al artistei produs de AMMA Record.

Pentru concerte, spectacole, nunti si petreceri private cu botosaneanca Narcisa Moisa puteti sa-l contactati pe impresarul Catalin Rotaru: telefon – 0723. 591. 595

Narcisa Moisa s-a nascut pe 18 iulie 1990 in Botosani si a ajuns cunoscuta prin cantec si cu ajutorul vocei sale impresionante.

Provine dintr-o familie de lautari, cel mai cunoscut fiind Costel Moisa, unchiul lui Cristian Moisa, tatal Narcisei. Costel Moisa a fost cel care a înfiinţat Ansamblul “Trandafir Moldovenesc”, ce ulterior a luat numele de “Rapsozii Botoşanilor”.“Unchiul nostru ne-a iniţiat în muzică. Eu cînt de cînd aveam cinci ani. Am atestat de liber profesionist categoria I la orgă pentru muzică uşoară. Fratele meu, Sergiu, cîntă şi el la orgă, dar şi ca solist”, a dezvăluit in urma cu doi ani Cristian Moisa, pentru Evenimentul. Se consideră un om împlinit. Arta lăutărească s-a transmis din generaţii, în generaţii. Narcisa, unicul copil i-a călcat serios pe urme. Ba chiar îl şi întrece.

A jucat in telenovela “Inima de tigan”

A ajuns sa joace in telenovela “Inima de tigan”, unde a interpretat rolul unei canterete la carciuma. “M-am acomodat foarte repede cu cei de la filmari. Toata lumea e foarte sociabila. A fost o placere sa o vad pe doamne Flacarica si pe domnul State”, a declarat Narcisa pentru postul Acasa TV.

Cea mai cunoscuta piesa: Tigane tu ai amanta

Una din cele mai cunscute piese ale Narcisei este “Tigane tu ai amanta”, melodie ce a strans peste 2 mlioane de vizualizar pe YouTube. Usor, usor, Narcisa, ajutata de impresarul ei si de cei de la AMMA RECORDS a inregistrat zeci de piese cu diferiti interpreti, printre care Babi Minune, Alex de la Orastie, MR. JUVE si mult altii.

Articol: Ionut Tabultoc | foto: Facebook


GALERIE FOTO CU NARCISA MOISA


__________________ __________________


_______________


_________________


___________________


____________________


.


"