miercuri, 7 martie 2012

COLORĂM ROMÂNIA. Profesori pe care care copilul tău ar fi norocos să-i aibă. VEZI metodele lor creative de predare

COLORĂM ROMÂNIA. Profesori pe care care copilul tău ar fi norocos să-i aibă. VEZI metodele lor creative de predare: Convingerea că învăţăceilor de azi trebuie să le predai „pe limba lor” îi face pe dascălii pasionaţi de meseria lor să iasă din tipare, să aducă tehnologia în sălile de clasă şi să predea în aşa fel încât informaţia esenţială să...

EXCLUSIV. Dan Grigore, scrisoare de demisie din CNA. “Prevăd o campanie electorală de o ferocitate fără precedent”

EXCLUSIV. Dan Grigore, scrisoare de demisie din CNA. “Prevăd o campanie electorală de o ferocitate fără precedent”: Dan Grigore, membru CNA, își va înainta demisia astăzi în fața Consiliului. Dan Grigore a scris o scrisoare  în care explică motivele care au stat la baza deciziei sale. “În cei 11 ani de mandat am fost prea de multe ori denigrat și calomniat inimaginabil în seriale întregi TV, am fost amenințat eu și familia... mai mult »

Alegerea scolii si libera concurenta intre scoli

Alegerea scolii si libera concurenta intre scoli: Alegerea scolii (parents' choice sau school choice in engleza) este mecanismul prin care este determinata scoala la care copiii vor urma cursurile din invatamantul obligatoriu. Poate fi un proces automatizat prin care viitorii elevi sunt repartizati la o scoala dupa un set de criterii obiective la nivel national, sau poate fi unul mai complex, in care sunt luate in calcul una sau mai multe preferinte ale familiei, optiunile comunitatii, criterii proprii fiecarei scoli in parte si recomandari ale specialistilor in urma unor testari ale aptitudinilor copiilor, scrie Ovidiu pe blogul La coltu' strazii.

FOTO/VIDEO Românul Ionuţ Grama, succes uriaş la Hollywood. ...

FOTO/VIDEO Românul Ionuţ Grama, succes uriaş la Hollywood. ...:
Actorul Ionuţ Grama nu este deloc cunoscut în România, dar deţine unul dintre rolurile principale din filmul de groază "Diavolul din tine", care are un succes uriaş la Hollywood.
Românul Ionuţ Grama interpretează unul dintre cele patru roluri principale. Iniţial, el a fost chemat la un casting pentru un rol mai mic în film, însă accentul lui american i-a convins pe producători să-i dea o partitură mai consistentă. "Eu sunt practic regizorul documentarului din film. Vorbesc foarte mult din spatele camerei. Apar în tot felul de momente atunci când imaginea e luată cu camere de supraveghere şi mă văd cu camera în mână sau alergând pe acolo. Mai există multe inser¬ţii de tip jurnal video în care personajele, inclusiv al meu, stau în cadru şi povestesc despre ce au văzut în seara respectivă", a mărturisit pentru evz.ro.
Va juca în "Closer to the Moon", noul film al lui Nae Caranfil
Engleza i-a mai asigurat un rol şi în "Closer to the Moon", noul film al lui Nae Caranfil, în care joacă vedete de la Hollywood precum Vera Farmiga şi Mark Strong. "Am avut noroc cu engleza, pentru că m-au ales drept subalternul personajului

Citeşte mai mult...

​VIDEO Teddy Dumitrescu (Publicis) despre masurarea audientelor TV: E o problema care-i priveste in primul rand pe proprietarii de media. Nu cred ca este vreun client caruia sa-i convina date de audienta defecte

​VIDEO Teddy Dumitrescu (Publicis) despre masurarea audientelor TV: E o problema care-i priveste in primul rand pe proprietarii de media. Nu cred ca este vreun client caruia sa-i convina date de audienta defecte: Problema masurarii audientelor TV este "o problema a industriei", care trebuie rezolvata in interiorul asociatiilor de profil si care "priveste in primul rand proprietarii de media (...) si pe urma este problema agentiilor de media (...). Nu cred ca este vreun client care sa spuna: mie-mi convin date de audienta corupte - nu in sensul financiar, ci defecte", spune Teddy Dumitrescu, CEO Publicis, intr-o discutie in studioul HotNews.ro. Discutia a atins si subiectul masurarii audientelor diverselor media, in conditiile in care creste numarul celor nemultumiti de felul cum sunt masurate, in prezent, audientele TV. HotNews.ro a tratat subiectul inca din ianuarie, cerind explicatii oficiale de la ARMA. De atunci, problema noilor audiente a fost ridicata de mai multe voci din piata.

Schimbări la vârful Facultății de Jurnalism

Schimbări la vârful Facultății de Jurnalism: Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București are, de la începutul lunii martie, o nouă echipă de conducere. Nou decan a fost numit conf. univ. dr. Viorica Păuș. Viorica Păuș și-a prezentat tot la începutul luni echipa de conducere: Mirela Lazar, prodecan cu relațiile internaționale. Raluca Radu, prodecan cu cercetarea științifică. Val Vâlcu, prodecan... mai mult »

DERAPAJ. OTV, imagini paparazzi cu președintele CNA la cumpărături

DERAPAJ. OTV, imagini paparazzi cu președintele CNA la cumpărături: Televiziunea lui Dan Diaconescu a difuzat marți seara imagini de paparazzi în care Răsvan Popescu, președintele CNA, ieșise la cumpărături. În timp ce imaginile se derualu, pe fundal Dan Diaconescu și invitații săi făceau tot felul de comentarii la adresa președintelui CNA. “Haideți să vedeți niște poze cu președintele CNA în funcție, domnul Răsvan Popescu... mai mult »

De ce nu a funcţionat Facebook? Compania şi-a cerut scuze şi a explicat motivul pentru care utilizatorii din Europa nu au putut accesa site-ul - Mediafax

De ce nu a funcţionat Facebook? Compania şi-a cerut scuze şi a explicat motivul pentru care utilizatorii din Europa nu au putut accesa site-ul - Mediafax: ""Azi (miercuri, n.r.) am întâmpinat probleme tehnice, din cauza cărora site-ul a devenit indisponibil pentru unii utilizatori din Europa. Situaţia a fost rezolvată şi toată lumea ar trebui să aibă acces la Facebook. Ne cerem scuze pentru inconvenient", a anunţat compania."

'via Blog this'

DIVORȚ DE IRI. Moni a primit flori, la Tribunal, de la un chinez

DIVORȚ DE IRI. Moni a primit flori, la Tribunal, de la un chinez: Monica Gabor, fostă Columbeanu, a fost întâmpinată cu flori, astăzi, pe scările Tribunalului București, de către un conațional de-al actualului său iubit.

PP-OTV merge la Primăria Flămânzi cu nepotul celui care a provocat răscoala

PP-OTV merge la Primăria Flămânzi cu nepotul celui care a provocat răscoala: Partidul Poporului – Dan Diaconescu şi-a lansat duminică aspiranţii la funcţiile din administraţia locală a oraşului Flămânzi. La manifestare au participat potrivit reprezentanţilor partidului...

Pagina Facebook, inaccesibilă

Pagina Facebook, inaccesibilă: Pagina Facebook din România nu a funcţionat, miercuri dimineaţă, pe ecran apărând mesajul "Server not found / Serverul nu poate fi găsit".