vineri, 28 ianuarie 2011

Caru' cu Vedete: Anna Lesko isi pipaie silicoanele cu mana rupta; Radu Valcan a muscat-o pe Adela Popescu de nas; Andreea Tonciu, gospodina-dinamita; Cristi Tanase, agresiv in pat?

Găselniţe de promovare a vedetelor autohtone. Ce le mai duce mintea...
Caru' cu Vedete: Anna Lesko isi pipaie silicoanele cu mana rupta; Radu Valcan a muscat-o pe Adela Popescu de nas; Andreea Tonciu, gospodina-dinamita; Cristi Tanase, agresiv in pat?: "Andreea Tonciu, gospodina-dinamita. Ajunsa ca un meteorit in bucataria unui restaurant bucurestean, iubita fotbalistului Mitea ne-a aratat ca o adevarata fata de oras poate gati infofolita cu blana si cu ditamai geanta...
Cu ea a mers in patul lui Berlusconi! In septembrie 2009, cotidianul "Corriere della Sera" a publicat un material incendiar despre orgiile organizate de premierul italian Silvio Berlusconi, la care ar fi participat mai multe..."

Barack Obama a raspuns online intrebarilor postate de utilizatorii YouTube

Barack Obama a raspuns online intrebarilor postate de utilizatorii YouTube: "Barack Obama a raspuns joi intrebarilor adresate de utilizatorii site-ului YouTube. Site-ul a ales doar cateva dintre cele peste 140.000 de intrebari postate si a realizat un interviu online de aproximativ 40 de minute cu presedintele american, relateaza Washington Post.​"

Decriptarea unui articol informativ din presa din Decembrie 89

Nota Curs de jurnalism: Presa "criptată" de "securiştii patrioţi" pe vremea comunismului. Sau o dublă momeală. Înainte de a o cripta securiştii, o criptau dizidenţii. Dar decriptările dizidenţilor au rămas în seifurile securităţii iar "criptografii amatori", în general, căpătau anumite "probleme de sănătate".
Decriptarea unui articol informativ din presa din Decembrie 89: "Pe 18 decembrie 1989 apare in ziarul Scinteia tineretului un articol cu sfaturi pentru cei care stau la plaja prea mult. De unde plaja in decembrie si poate nu era vorba de soare ci de Soare. Textul in original si decriptarea lui asa cum a fost facut de experti militari. Ce scrie la gazeta,..."

Sanctum - Victoria tries to climb up through a waterfall

Sanctum - Victoria tries to climb up through a waterfall: "

Sanctum - Victoria tries to climb up through a waterfall
Release Date: 4 February 2011 Genre: Action | Adventure Cast: Richard Roxburgh, Rhys Wakefield, Alice Parkinson, Christopher Baker, John Garvin Director: Alister Grierson Writers: John Garvin, Andrew Wight MPAA: N/A Studio: Universal Pictures Plot: An underwater cave diving team experiences a life-threatening crisis during an expedition to the unexplored and least accessible cave system in the world. Subscribe Now: www.youtube.com

"

Pâinea s-au putea scumpi, din cauza importurilor de grâu

Pâinea s-au putea scumpi, din cauza importurilor de grâu: "După ce a exportat cantităţi însemnate, România va trebui să importe în jur de 400.000-500.000 de tone de grâu în acest an, pentru a satisface consumul intern. Preţul grâului atinge însă recorduri după recorduri pe piaţa externă,..."

Pe scurt: Adelin Petrisor - angajat permanent la TVR. Vlad Popa - director executiv InternetCorp. RCS relanseaza Digi Film

Pe scurt: Adelin Petrisor - angajat permanent la TVR. Vlad Popa - director executiv InternetCorp. RCS relanseaza Digi Film: "Jurnalistul Adelin Petrisor a devenit de saptamana aceasta angajat permanent al Televiziunii publice. Publisherul online InternetCorp are de luna aceasta un nou director executiv, scrie Marius Pahomi pe blogul sau. Iar compania RCS&RDS relanseaza canalul de filme Digi Film."

Monitorul de Botosani - 28 Ian 2011 »Midas Media şi Presa Bună vor să recucerească piaţa de publicitate locală

http://www.monitorulbt.ro/National/2011-01-28/Midas+Media+si+Presa+Buna+vor+sa+recucereasca+piata+de+publicitate+locala+

O ziaristă rusă a fost servită într-o cafenea cu acid în loc de apă minerală

O ziaristă rusă a fost servită într-o cafenea cu acid în loc de apă minerală: "O ziaristă rusă a fost spitalizată cu arsuri grave ale esofagului şi laringelui după ce a fost servită la o cafenea cu o sticlă de acid în loc de apă minerală. Nu se ştie dacă incidentul are legătură cu activitatea profesională a..."

"Avatar", filmul cu cele mai mari încasări în România în 2010

Avatar", filmul cu cele mai mari încasări în România în 2010: ""Avatar", de James Cameron, este filmul cu cele mai mari încasări în România în 2010, distribuitorul român, Odeon Cineplex, primind în acest sens un premiu, vineri seară, la Gala Best Film Fest, organizată la Cinema Studio din Capitală, informează Agenţia Champions.

PERFORMANȚĂ JURNALISTICĂ: Realitatea TV, interviu cu fondatorul Wikileaks

PERFORMANȚĂ JURNALISTICĂ: Realitatea TV, interviu cu fondatorul Wikileaks: "

Realitatea TV a ajuns la fondatorul Wikileaks Julian Assange. Jurnalistul Cornel Nistorescu și o echipă Realitatea TV au fost la Londra, pentru a realiza un interviu cu fondatorul celebrului site.

Interviul cu Julian Assange, realizat de echipa Realitatea TV, va fi difuzat de posturi de știri în cursul săptămânii viitoare.

Întâlnirea a fost aranjată de jurnalistul Cornel Nistorescu, spune Roxana Niculescu, director programe Realitatea TV.

Roxana Niculescu:

“Meritul aranjării acestui interviu îi îparține lui Cornel Nistorescu. El a fost acolo cu echipa Realitatea TV”.

Interviul are aproximativ 30-40 de minute și va fi programat săptămâna viitoare.

Întâlnirea cu Julian Assange este redată de Cornel Nistorescu, într-un articol publicat pe site-ul Cotidianul.ro. A avut loc, povestește Nistorescu, la locuința unui fost ofițer de armată, care îl găzduiește pe Julian Assange.

Cornel Nistorescu:

“Un drum până la Julian Assange pare un risc greu de imaginat. Servicii secrete, armate, pericole insurmontabile, sateliţi, înregistrări, ameninţări, riscuri, accidente!”, scrie Cornel Nistorescu.

Din articol:

Ellingham Hall aparţine la rândul său unui personaj fabulos. Este ofiţerul de armată engleză Vaughan Smith, fost combatant de armată şi cameraman de război. El a fost printre puţinii care au avut curajul să-i asigure lui Julian Assange spaţiul pentru domiciliu obligatoriu (ca să nu zic forţat) până se termină procesul de extrădare,intentat de Suedia.”

“Sper ca zilele următoare să am răgazul de a povesti în detaliu atmosfera, aerul şi decorarea acestui conac cu miros de vechi, de scorţişoară şi de lavandă, în care Julian Assange era oaspete de seamă şi a intrat frumos, cuminte, respectuos, ca un absolvent de universitate, în livingul decorat cu tablouri şi obiecte de sute de ani.

Foto: Cotidianul.ro

"

Informazione, le sfide del dialogo

Informazione, le sfide del dialogo: "Esperti e giornalisti, informazione e' chiave sviluppo e pace"

Eric Schmidt, seful Google: Retelele sociale sunt sisteme inchise de informatii ce fac internet-ul mai putin accesibil

Eric Schmidt, seful Google: Retelele sociale sunt sisteme inchise de informatii ce fac internet-ul mai putin accesibil: "Retelele sociale sunt gradini inconjurate de ziduri, un fel de sisteme inchise de informatii care pun in pericol deschiderea si accesibilitatea internet-ului, a spus intr-un interviu pentru BBC, Eric Schmidt, CEO al Google. El a mai spus ca Facebook nu este o amenintare si a admis ca luarea deciziilor este un proces greoi in companie. Schmidt va ramane unul dintre cei mai importanti trei oameni de la Google, insa functia cea mai mare va fi preluata in aprilie de Larry Page, unul dintre fondatori."

B1 TV pregătește o emisiune de tip tabloid

B1 TV pregătește o emisiune de tip tabloid: "
Odată cu relansarea B1 TV se întețește lupta și pe segmentul emisiunilor tabloide.
Din informațiile paginademedia.ro, în noua grilă B1 TV va figura și un astfel de program, pentru care este în discuții cu ziarul Cancan.
Cine este în cărți pentru prezentarea programului, dar și câteva detalii despre grilă, în continuare:
Emisiunea tabloid va fi difuzată după-amiaza, între orele 16.00 și 18.00.Segmentul emisiunilor tabloid de după amiază este disputat acum de Happy Hour (Pro TV), Acces Direct (Antena 1) și Drept la țintă (Kanal D).
Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Adriana Bahmuțeanu este în discuții B1 pentru a fi unul dintre prezentatorii programului.Contactată de paginademedia.ro, Adriana Bahmuțeanu a declarat că “am primit mai multe oferte”.
Bahmuțeanu, pentru paginademedia.ro:“Nu vreau să comentez nimic în acest moment. Am primit mai multe oferte, pe care le studiez.”

Grila B1, apropiată de un canal de știri

Programul B1 TV, în formula concepută de Sorin Oancea (directorul postului) este dominată de știri. De altfel, în ultimele săptămâni, mai mulți prezentatori au dat teste pentru formulele de prezentare a jurnalelor, care nu sunt încă definitivate. Printre aceștia: Octavia Negre, Delia Vrînceanu, Ioana Mola, Mădălina Pușcalău, Radu Herjeu, Adrian Bucur, Sanda Nicola, Nicoleta Cone.

Deocamdată, a fost alesă prezentatoarea principalului jurnal, cel de la 20.00: Sanda Nicola, dar partenerul ei nu este încă stabilit.
Potrivit proiectului de grilă, matinalul postului va fi unul de tip infotainment, centrat pe știri (între 7.00 și 10.00). La ora 12.00 va fi difuzat un alt program informativ, de o oră, iar la 15.00 un nou jurnal. La ora 13.00, în proiectul de grilă figurează o emisiune prezentată de Andrei Bădin și Carla Giaca.
După emisiunea tabloid, la ora 18.00, un alt program de știri (de 30 de minute) precede principalul jurnal de la ora 20.00. După jurnal va intra talk-show-ul lui Robert Turcescu și Ion Cristoiu.

Proiect de afilieri în țară

Relansarea B1 va presupune și dezvoltarea unei rețele de stații locale afiliate. Posturile locale vor difuza programul B1 TV, iar trei ore pe zi va fi dedicat programelor proprii.
Stațiile afiliate vor emite cu programe proprii între orele 16.00-18.00 și dimineața, între 7.00 și 8.00.
Deocamdată, B1 TV va avea 4-5 stații afiliate, printre care la Brașov și la Iași.
Citește și:
"

Video: nomilalizări Oscar 2011

Paris haute couture : Dior şi Chanel