joi, 6 decembrie 2012

Au transformat nunta într-un musical de Broadway: Cum a fost surprinsă mireasa de un FLASH MOB din "Mizerabilii" - VIDEO

Au transformat nunta într-un musical de Broadway: Cum a fost surprinsă mireasa de un FLASH MOB din "Mizerabilii" - VIDEO: O mireasă a fost luată prin surprindere de un grup de invitaţi de la petrecerea de nuntă, care i-au oferit o reprezentaţie artistică atent pregătită a cunoscutului moment muzical "One Day More" din spectacolul "Mizerabilii", realizat după romanul cu acelaşi nume al scriitorului francez Victor Hugo.





Oamenii cavernelor desenau mai bine decât artiştii moderni

Oamenii cavernelor desenau mai bine decât artiştii moderni: Oamenii cavernelor reprezentau mult mai bine în desenele lor maniera de deplasare a animalelor decât o fac artiştii moderni, potrivit unor comparaţii efectuate de oamenii de ştiinţă, într-un studiu publicat miercuri într-o revistă ştiinţifică americană.





Interviu cu Ştefan Hruşcă: "Avem o parte de România în noi"

Interviu cu Ştefan Hruşcă: "Avem o parte de România în noi":

Când spui colinde, spui Ştefan Hruşcă. Cunoscutul interpret, stabilit în Canada, a lansat luna trecută, în România, un nou album de colinde, "La Mijlocu' Cerului", apoi a plecat să-i colinde şi pe românii din alte ţări. În Italia, a început de la Torino, pe 30 noiembrie, împreună cu doi instrumentisti: Radu Rotaru orgă şi Mario Florescu percuţie.

Publicull-a primit cu entuziasm, agitând steguleţe tricolore. Dragostea faţă de colindele româneşti şi faţă de cântecele îndrăgitului interpret s-a demonstrat prin ochii înlăcrimaţi de emoţie ale persoanelor din sală. La un moment dat, vocile celor din publicului erau atât de unite, încât Ştefan Hruşcă i-a lăsat să cânte, apoi a spus zâmbind "Vă mulţumim pentru cum ne colindaţi!"
Hruşcă a interpretat cântece din Cenaclul Flacăra şi colinde cunoscute, dar şi colinde noi de pe ultimul album "La Mijlocu' Cerului", care a putut fi achiziţionat la sfârşitul concertului, când Ştefan Hruşcă a făcut o baie de mulţime şi a semnat autografe.
Domnule Ştefan Hruşcă, în primul rând, la mulţi ani pentru ziua dumneavoastră de naştere, care va fi peste câteva zile!

«Mulţam»
Aţi lansat un nou album de colinde, "La Mijlocu' Cerului". Ce ne puteţi spune despre el?
«Acest album este dedicat

Citeşte mai mult...

Teribile! Cele mai reușite fotografii ale anului | GALERIE FOTO

Cele mai reușite fotografii ale anului | GALERIE FOTO: Agenția Reuters a adunat cele mai reușite fotografii ale anului. Vă prezentăm o primă parte a acestora.

Articol - Ați votat: Larkin Zahra merge la Oslo să aducă Premiul Nobel pentru Pace


 

Desenul câștigător al competiției „Pace, Europa, Viitor“, de Ana Fanlo Vicente, 12 ani, Spania
Larkin Zahra, un tânăr maltez, a obținut mai mult de 8.000 de „îmi place“ în competiția noastră de pe Facebook și va merge la Oslo pentru a participa la ceremonia de decernare a Premiului Nobel pentru Pace. Alături de alți trei câștigători ai competiției „Pace, Europa, Viitor“, care au fost aleși de un juriu - Ana din Spania, Elena din Italia și Ilona din Polonia - se va alătura delegației oficiale UE pe 10 decembrie, la Oslo și vq merge la concertul Premiului Nobel pentru Pace pe 11 decembrie.


Ce înseamnă pacea în Europa pentru Larkin? „Bunicii mei ar fi spus un vis. Părinții mei ar fi spus un proces. Eu spun realitatea mea de zi cu zi!“ a scris Larkin în textul cu care a participat la concurs. „Am vrut să ilustrez realizările UE într-o frază simplă, dar atractivă. M-am pus în locul bunicilor și părinților mei și mi-am dat seama că realitatea noastră actuală este diferită de a lor din trecut“, a explicat el cum a ajuns la textul câștigător.

L-ați votat; va merge la Oslo și Strasbourg

Larkin este nerăbdător să „îi reprezinte pe toți maltezii și pe toți europenii în ceremonie“. „Faptul că sunt maltez - vin din cea mai mică țară UE - face ca această realizare să fie specială pentru mine“, a mai spus Larkin,care s-a întâlnit și cu președintele maltez George Abela, care l-a felicitat pentru succesul său.

Alături de ceilalți 9 participanți la competiția de pe Facebook, Larkin afost invitat la Parlamentul European la Strasbourg, la evenimentul special depe 12 decembrie, dedicat Premiului Nobel pentru Pace.

Expoziție INEDITĂ în pasaj la UNIVERSITATE - Educaţie > EVZ.ro

Expoziție INEDITĂ în pasaj la UNIVERSITATE - Educaţie > EVZ.ro: "Competiția de desene „Ziua Europei 2012” s-a desfăşurat în perioada 15 martie – 15 iunie 2012 şi a fost organizată de RCE în cadrul „Anului european al îmbătrânirii active și al solidarității între generații”. Temele sugerate pentru realizarea desenelor au fost: „Din amintirile bunicilor despre Europa”, „Călătorind cu bunicii prin Europa”, „Portret de bunic/bunică și nepot într-o Românie europeană”."


Premiile Grammy 2013: Lista artiştilor care au fost nominalizaţi pentru gala de anul viitor - VIDEO - Mediafax

Premiile Grammy 2013: Lista artiştilor care au fost nominalizaţi pentru gala de anul viitor - VIDEO - Mediafax: "Astfel, Kanye West, Jay-Z, Frank Ocean, Dan Auerbach din grupul The Black Keys, trupa Mumford & Sons şi grupul fun. sunt artiştii care au fost nominalizaţi în şase categorii, informează accesshollywood.com. "















Politicienii i-au umplut buzunarele. Andreea Bănică, plătită cu aproape 70.000 de euro

Politicienii i-au umplut buzunarele. Andreea Bănică, plătită cu aproape 70.000 de euro:
Pentru Anndreea Bănică a fost de bun augur campania electorală dinaintea alegerilor parlamentare.
În numai o lună, artista a cântat pentru 20 de politicieni şi a strâns 66.000 de euro. Bineînţeles, nu numai ea a avut de câştigat, ci mai toţi cântăreţii autohtoni.
A cântat pentru 20 de politicieni
Deşi de obicei onorariul pentru o cântare în cluburi este de 2.000 de euro, Andreea Banica le-a cerut politicienilor în această campanie electorală 3.300 de euro. Convinşi că având-o alături vor reuşi să impresioneze electoratul, preţul ridicat nu a fost un impediment. Luna aceasta, Andreea Bănică a semnat 20 de contracte care, printr-un simplu calcul matematic, i-au sporit conturile cu 66.000 de euro, contravaloarea unui apartament cochet în Bucureşti.

Pisoi viteaz vs rotweiler

7-8 decembrie: „GALA TINERILOR TALENTATI”

7-8 decembrie: „GALA TINERILOR TALENTATI”:

News Asociaţia PRO ASIS împreună cu Primăria Botoşani şi AJOE Botoşani va organiza în perioada 7-8 decembrie Festivalul-concurs “GALA TINERILOR TALENTAŢI”. Este un proiect socio-cultural ce are ca scop  dezvoltarea potentialului creativ si a spiritului competitival tinerilor, promovarea talentelor artistice diverse în spiritul demnității, solidarităţii şi  valorilor culturale din orice domeniu.