vineri, 5 aprilie 2013

De ce Băsescu şi Ponta nu sunt singuri | Romania Libera

De ce Băsescu şi Ponta nu sunt singuri | Romania Libera: "Tot ceea ce se petrece zilele astea, în contextul desemnărilor pentru şefia parchetelor, este o consecinţă practică a unui episod deosebit de pragmatic: semnarea acordului de coabitare Băsescu-Ponta.

Nici SUA, nici Marea Britanie, nici Comisia Europeană, nici Victor Ponta şi nici Traian Băsescu nu mor de dragul lui, dar şi-au dat din timp seama că nu au cum să nu se trezească, toţi, în aceeaşi barcă. Acum dau la vâsle.

Evident, fiecare vine cu doza lui de efort şi primeşte raţia sa de pauză."

'via Blog this'

Au stat DEPARTE de ochii publicului.Bărbaţii NEŞTIUŢI din viaţa lui Sharon STONE - Panorama > EVZ.ro

Au stat DEPARTE de ochii publicului.Bărbaţii NEŞTIUŢI din viaţa lui Sharon STONE - Panorama > EVZ.ro: "Şi Agentul Mulder!
În 1991 s-a întâlnit câteva luni cu Joe Ezsterhas, iar în 1992 cu Paul Verhoeven, Dwight Yoakam şi prinţul Albert de  Monaco! Printre aventurile sale s-au numarat şi cea cu "Agentul Mulder”- David Duchovny, dar şi cea cu solistul Eric Clapton. A urmat Dweezil Zappa, iar din 1998 pana în 2004 a fost căsătorită cu Phil Bronstein. După divorţ a avut o relaţie de doi ani cu Craig Ferguson, în 2006 a fost implicată în alta cu Christian Slater, apoi cu Rick Fox, alături de care a stat până în 2007. În acelaşi an a început o relaţie cu Larry Austin, iar în 2012 a apărut la braţul lui Martin Mica."

'via Blog this'

Românii au talent: La cererea ceteraşului, Andra, cu arcuşul între sâni, iar Andi cu el în pantaloni

Românii au talent: La cererea ceteraşului, Andra, cu arcuşul între sâni, iar Andi cu el în pantaloni: Vasile Godja, ceteraşul din cel de-al doilea sezon al show-ului, a făcut spectacol la Românii au talent. El a cântat în diverse poziţii şi a cerut ajutorul juraţilor să-şi ducă melodia până la capăt.

ROMÂNII AU TALENT: A început prima semifinală LIVE a show-ului de la Pro TV

ROMÂNII AU TALENT: A început prima semifinală LIVE a show-ului de la Pro TV: Pro TV a dat startul primei semifinale live de la "ROMÂNII AU TALENT". Dintre cei 12 concurenţi prezenţi doar trei vor ajunge în marea finală de pe 11 mai. Cei care vor decide sunt atât publicul cât şi juriul.





Manechinele mănâncă şerveţele de hârtie pentru a se menţine suple - Modă > EVZ.ro

Manechinele mănâncă şerveţele de hârtie pentru a se menţine suple - Modă > EVZ.ro: "O fostă editoare a revistei Vogue Australia, Kirstie Clements, care a condus această publicaţie timp de 13 ani, a scris o carte în care afirmă că fotomodelele recurg la diete extreme pentru a pierde în greutate şi a se menţine suple, ajungând chiar să mănânce şerveţele de hârtie pentru a nu avea senzaţia de foame"

'via Blog this'

"Las Fierbinţi" - liderul absolut al serilor de joi

"Las Fierbinţi" - liderul absolut al serilor de joi: Serialul de comedie "Las Fierbinţi" a fost lider detaşat de audienţă, joi seară, iar telespectatorii s-au delectat cu cele mai năstruşnice întâmplări din Fierbinţi.





"Las Fierbinţi" - liderul absolut al serilor de joi

"Las Fierbinţi" - liderul absolut al serilor de joi: Serialul de comedie "Las Fierbinţi" a fost lider detaşat de audienţă, joi seară, iar telespectatorii s-au delectat cu cele mai năstruşnice întâmplări din Fierbinţi.





Comicul TV Mircea Badea delirează pe blog: "EVZ instiga la uciderea mea". Răspunsul nostru: CNA nu te omoară, te sancționează! - Media > EVZ.ro

Comicul TV Mircea Badea delirează pe blog: "EVZ instiga la uciderea mea". Răspunsul nostru: CNA nu te omoară, te sancționează! - Media > EVZ.ro: "Comicul TV Mircea Badea face circ. Sabin Orcan: ”Nu poți polemiza cu maimuța de la zoo!”. ALO! CNA, ne trezim din somn!?"

'via Blog this'

Solistul Nane îşi alege piesele pentru concerte în funcție de numărul vizualizărilor de pe YouTube

Solistul Nane îşi alege piesele pentru concerte în funcție de numărul vizualizărilor de pe YouTube: nane-cupa-scolilor-street-dance-Botosani

Social Buttons by Linksku Nane, prezent la Botoșani cu ocazia evenimentului dedicat street-danceului, respectiv Cupa Școlilor la StreetDance, i-a declarat reporterului Ziarului Buzz, Magdalena Cazaciuc că își alege piesele pentru concert în funcție de numărul vizualizărilor de pe youtube. Astfel, piesele care adună cele mai multe vizualizări înseamnă pentru el...
Read more »