miercuri, 6 februarie 2013

Elevi botoșăneni premiați la Concursul Național "Măști populare tradiționale"

Elevi botoșăneni premiați la Concursul Național "Măști populare tradiționale": Elevii școlii din Corni au fost premiați la concurs național de creație! În luna decembrie 2012 a fost organizat de către Palatul Copiilor Vaslui, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui și Casa Corpului Didactic Vaslui, Concursul Național...

O nouă MONEDĂ ar putea înlocui valutele FORTE - Macroeconomie si Statistica > Capital.ro

O nouă MONEDĂ ar putea înlocui valutele FORTE - Macroeconomie si Statistica > Capital.ro: "Deocamdată, nimeni nu ştie cu exactitate dacă bitcoini sunt bani, un instrument financiar sau altceva. „Nu există un cont bancar. Nu este implicată niciun fel de bancă. Nu există decât noul tip de  tranzacţie pe baza de IP (Internet Protocol) pe care tâmpiţii o numesc bani“, spune Bryan Micon, purtătorul de cuvânt al SealsWithClubs.eu, un site de poker bazat pe Bitcoin. Micon mai spune că ar putea fi dificil să legiferezi un cod sursă care nu este o monedă reală.
"

'via Blog this'

Video avertisment: ce poate face Facebookul

Robert Turcescu & Casa Presei - Un refren ( Eurovision 2013 )

Kevin Costner, cu familia în Franţa. Cum ARATĂ soţia actorului - GALERIE FOTO

Kevin Costner, cu familia în Franţa. Cum ARATĂ soţia actorului - GALERIE FOTO: Kevin Costner, recompensat recent cu Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o miniserie de televiziune, lucrează la un nou film în Franţa şi în urmă cu câteva zile şi-a adus şi familia la Paris, pentru a se bucura de frumuseţile oraşului.





ANA BLANDIANA: „Am avut noroc să mă îndrăgostesc de soțul meu din prima clipă””

ANA BLANDIANA: „Am avut noroc să mă îndrăgostesc de soțul meu din prima clipă””: După 53 de ani de căsnicie cu scriitorul Romulus Rușan, poeta a dezvăluit secretul unei relații fericite în cuplu.

Cântăreaţa Minodora învaţă să scrie abia acum, la vârsta de 35 de ani

Cântăreaţa Minodora învaţă să scrie abia acum, la vârsta de 35 de ani:
În luna martie, Minodora împlineşte vârsta de 35 de ani. Cu toate acestea, abia acum învaţă să scrie.
Pentru că toţi artiştii au un cont pe reţeaua de socializare Facebook, Minodora a trebuit să se conformeze, numai că a avut ceva probleme. Postând din ce în ce mai des mesaje şi comentarii unele persoane au criticat-o pentru felul în care se exprimă. Ea le-a răspuns tuturor celor care au jignit-o, recunoscând că abia acum învaţă să scrie.
Redăm ad litteram mesajul artistei postat pe Facebook
"Dragii mei prieteni inca o data scuze pt lipsa de semne gramaticale gen puncte si virgule eu abia am invatat sa scriu asta pt cei care ma critica pt ca eu as vrea sa fiu prietena si cu ei nu sa ai deranjez atat de tare astept sa aflu si despre voi va rog sa fi ti puternici intot ceea ce faceti fruntea sus si tot inainte ca nu ne lasam noi asa cu una cu doua cum e vorba aia din popor vorbim data viitoare va pup cu drag va iubesc si va respect asa cum o faceti si voi cu mine... puuuuuup vb...".
Citeşte mai mult...

O sculptură de Brâncuşi, vândută cu 828.477 de euro la o licitaţie în Londra

O sculptură de Brâncuşi, vândută cu 828.477 de euro la o licitaţie în Londra: Sculptura "L'enfant endormi", de Constantin Brâncuşi, a fost vândută pentru suma de 828.477 de euro (668.450 de lire sterline), la o licitaţie organizată miercuri, la Londra, de casa Sotheby's.





Apple pierde marca iPhone în Brazilia, în faţa unei companii care a înregistrat brandul în anul 2000

Apple pierde marca iPhone în Brazilia, în faţa unei companii care a înregistrat brandul în anul 2000: Apple va pierde marca iPhone în Brazilia, după ce dreptul grupului american asupra brandului a fost contestat de o companie locală care a înregistrat denumirea încă din 2000, iar în luna decembrie a anului trecut a lansat o gamă de telefoane Android sub numele "iphone".





Începe Carnavalul de la Rio: Sărbătoarea în care totul este permis - Mediafax

Începe Carnavalul de la Rio: Sărbătoarea în care totul este permis - Mediafax: "Autorităţile din Rio estimează că peste 900.000 de vizitatori (o creştere cu 5,8% faţă de 2012) vor cheltui circa 665 de milioane de dolari pentru această sărbătoare considerată a fi cea mai mare din lume organizată în aer liber.

Carnavalul de la Rio este renumit pe plan mondial pentru defilările exuberante organizate pe Sambadrom - o veritabilă "pasarelă a muzicii samba" - încadrat de două tribune cu 72.500 de spectatori privilegiaţi, conceput de celebrul arhitect Oscar Niemeyer, decedat în decembrie 2012, cu puţin timp înainte de a împlini vârsta de 105 ani."

'via Blog this'

O femeie din China este cea mai bătrână persoană în viaţă. S-a născut în 1885.

O femeie din China este cea mai bătrână persoană în viaţă. S-a născut în 1885.: O femeie din China, care se numeste Luo Meizhen, pretinde ca ar avea varsta de 127 de ani si, automat, ca este cea mai batrana persoana in viata. Anul ei de nastere, conform cartii de identitate este 1885, insa femeia nu are un certificat de nastere pentru a dovedi acest lucru.
Femeia locuieste in Bama, provincia Guangxi, unde locuitorii sunt cunoscuti pentru longevitatea lor. Ea locuieste impreuna cu fiul ei, pe care spune ca l-a nascut la varsta de 61 de ani, scrie ziarulring.ro, citat de ...

Robin Sachs, unul dintre cei mai cunoscuţi actori pentru rolul din serialul "Buffy, spaima vampirilor" a murit - Mediafax

Robin Sachs, unul dintre cei mai cunoscuţi actori pentru rolul din serialul "Buffy, spaima vampirilor" a murit - Mediafax: "Personajul pe care l-a interpretat în acest serial, vrăjitorul Ethan Rayne, era inamicul principal al personajului Giles, interpretat de Anthoy Head.

Robin Sachs, născut la Londra, a interpretat un alt personaj negativ, generalul Sarris, în comedia SF "Bătălia galactică/ Galaxy Quest", în care i-a avut colegi de distribuţie pe Sigourney Weaver şi Alan Rickman, informează bbc.co.uk."

'via Blog this'

Suntem la 1900

Suntem la 1900: Un amic pe Facebook semnaleaza un text de o rara actualitate comentand sec: Suntem la 1900. Este vorba de un fragment dintr-un studiu publicat in revista „Philologica Jassyensia”, publicatie dedicata filologilor, semnat de Luiza Marinescu. Studiul se ocupa, intre altele, de modul cum arata presa acum o suta de ani, vazuta de I.L.Caragiale. Totul ramane valabil astazi: decalajul intre media romaneasca si Occident, incapacitatea marelui public autohton de a citi corect o stire, prostia, educatia precara a jurnalistilor, tendinta de a rastalmaci si explica realitatea sau faptele diverse in cheie politica, etc, etc.