vineri, 22 iunie 2012

Seful interimar al TVR: La site-ul tvrinfo.ro am constatat o tentatie de enclavizare si o autonomie editoriala stranie. Site-ul a publicat in exclusivitate documentele ce stau la baza acuzatiilor de plagiat contra premierului Ponta

Seful interimar al TVR: La site-ul tvrinfo.ro am constatat o tentatie de enclavizare si o autonomie editoriala stranie. Site-ul a publicat in exclusivitate documentele ce stau la baza acuzatiilor de plagiat contra premierului Ponta: TVR a transmis vineri presei o precizare potrivit careia postul de stiri TVR Info si site-ul tvrinfo.ro sunt doua entitati care functioneaza separat. Precizarea este insotita de o declaratie a directorului intermar Radu Calin Cristea, care vorbeste despre o "tentatie de enclavizare la site-ul tvrinfo.ro". Contactat de HotNews.ro, seful TVR s-a limitat sa reia afirmatiile din declaratia de presa si sa spuna ca departamentul interactiv functioneaza intr-o "autonomie editoriala stranie", fara sa explice care sunt, anume, problemele si solutiile la care se refera. Interventia vine la cateva zile dupa ce site-ul TVRinfo.ro a publicat documente comparative pe care, potrivit sursei, s-a bazat materialul "Nature" referitor la acuzatiile de plagiat contra premierului Ponta. Sefa TVR Interactiv spune ca nu stie "cum defineste dl. Cristea "enclavizarea" tvrinfo.ro."

IRIS feat. Puya - O lume doar a lor (Official Video)



Noua piesă este extrasă de pe albumul "Iris - O lume doar a lor - 35 de ani", care va fi lansat oficial  vineri, cu ocazia concertului aniversar.

Lega Nord contra Tim: "Nu publicităţii în limbi străine"

Lega Nord contra Tim: "Nu publicităţii în limbi străine":
jari-colla-timUltima campanie privind tarifele internaţionale îl înfurie pe consilierul lombard Colla: "Ruşinos să nu foloseşti italiana, contrar integrării. Şi de ce costă mai puţin să suni în străinătate decât la Cinisello Balsamo?"
Pentru ei italiana poate fi ceva facultativ (ei vorbesc limba "padană" "foera di ball?"), când însă alţii folosesc o limbă străină, leghiştilor le sare imediat muştarul.
Jari Colla (foto), consilier regional al Lega Nord în Lombardia, plimbându-se pe străzile din Milano a observat ultima campanie Tim dedicată tarifelor pentru apelurile în străinătate. În campanie apar membrii orchestrei multietnice din piazza Vittorio, care repetă în limbile lor de origine sloganul: "La musica più bella è la voce degli amici" (Muzica cea mai bună este vocea amicilor).
Campania se adresează imigranţilor, puţini aşadar s-au mirat că în campanie se vorbeşte româna, araba, spaniola şi aşa mai departe. Printre acei puţini este însă Colla, care chiar a dictat biroului său de presă o declaraţie furioasă împotriva a ceea ce consideră o "ruşine", contrară integrării, temă care descoperim că este deosebit de dragă partidului său.
"Nu o fi scăpat multora comentează consilierul regional că prin Milano au apărut mii de afişe şi panouri publicitare scrise exclusiv

Citeşte mai mult...

Radio România Junior a câştigat premiul pentru Cel mai bun radio online din lume

Radio România Junior a câştigat premiul pentru Cel mai bun radio online din lume: Echipa Radio România Junior a participat la New York Festivals International Radio Programs and Promotions Awards unde a primit prestigioasa distincţie "Cel mai bun radio online".

Extra!Jurnalul TVR al premierului Adrian Năstase. Știrile TVR în vremea lui Valentin Nicolau.

Jurnalul TVR al premierului Adrian Năstase. Știrile TVR în vremea lui Valentin Nicolau.: SĂ NE ADUCEM AMINTE. Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, o analiză calitativă a știrilor TVR în perioada în care Valentin Nicolau era președintele TVR, iar

Miting de susţinere a lui Adrian Năstase, neaprobat de Primărie.

Miting de susţinere a lui Adrian Năstase, neaprobat de Primărie.: Avocatul lui Adrian Nastase, Ion Cazacu, a solicitat vineri autoritatilor aprobarea unui miting de 500 de persoane in fata spitalului Floreasca. Reporterii RL au contactat Primaria Generala si au aflat ca mitingul pentru sustinerea fostului premier Adrian Nastase nu a fost aprobat pentru ca documentatia a fost depusa tarziu.
"Am luat la cunostiinta aceasta cerere, dar au venit cu documentatia prea tarziu. Totusi noi am informat fortele de ordine pentru a fi pregatite in orice situatie", au ...

Decizia nr. 548 din 20.06.2012

Decizia nr. 548 din 20.06.2012: privind amendarea cu 30.000 lei a S.C. DEŞTEPTAREA S.A. - pentru postul de televiziune TV BACĂU - pentru încălcarea art. 71 din Legea nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, întrucât a difuzat emisiuni cu caracter electoral, în zilele de 8 şi 9 iunie 2012, deşi campania electorală în audiovizual se încheiase în data de 7 iunie 2012, la ora 24.00.

-
Decizii de sancţionare

/
,

M.Ap.N confirmă: Robert Turcescu e locotenent-colonel în rezervă. Turcescu: E o eroare regretabilă

M.Ap.N confirmă: Robert Turcescu e locotenent-colonel în rezervă. Turcescu: E o eroare regretabilă: Ministerul Apărării Naţionale (M.Ap.N.) a confirmat, la solicitatea postului Antena3, gradul de locotenent colonel al jurnalistului de la B1 TV Robert Turcescu. De cealaltă parte,