miercuri, 2 ianuarie 2013

Google aduce imbunatatiri ochelarilor computerizati care iti dau informatii despre obiectele din jur - IT - HotNews.ro

Google aduce imbunatatiri ochelarilor computerizati care iti dau informatii despre obiectele din jur - IT - HotNews.ro: "Un numar de dezvoltatori de soft din SUA vor putea cumpara acesti ochelari cu 1.500 de dolari de la inceput de 2013, iar produsul finit va fi la vanzare pentru publicul larg in 2014, la un pret mult mai mic."

'via Blog this'

2013: cel mai spectaculor foc de artificii din lume la Dubai

Elena Udrea îşi apără brand-ul de ţară.

Elena Udrea îşi apără brand-ul de ţară.: Elena Udrea apara brandul de tara, pe care l-a ales cand era ministrul Turismului, printr-o postare pe Facebook, potrivit digi24.ro.
Reactia sa vine dupa ce actualul ministru al MDTR, Maria Grapini, a declarat ca va decide, in urma unei analize, daca va schimba sau nu brand-ul de tara.'Aflu acum ca, in 2013, culoarea anului este verde. Unele dintre argumentele acestei alegeri se refera si la trendul actual al destinatiilor de vacanta. Inca o data, alegerea brandului turistic al Romaniei se ...

Naomi Watts în pericol de moarte la filmările pentru "Paradisul spulberat/ The Impossible" | Romania Libera

Naomi Watts în pericol de moarte la filmările pentru "Paradisul spulberat/ The Impossible" | Romania Libera: ""Ceva s-a întâmplat cu scaunul de care m-au legat când a trebuit să filmez sub apă. A început să se rotească cu mine, în timp ce eram sub apă iar oamenii din echipă nu îl puteau opri. Eu nu puteam ieşi de acolo şi de-abia respiram", a mărturisit vedeta pentru ziarul Metro.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, pentru rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu."

'via Blog this'

AFACERI DE FAMILIE: Arme rare

AFACERI DE FAMILIE: Arme rare: Serialul în nouă părți va fi difuzat în premieră pe National Geographic Channel în data de 14 ianuarie, de la ora 22:00.

ANCHETELE ANULUI 2012. EVZ a închis Bingo Metropolis de la Antena 1

ANCHETELE ANULUI 2012. EVZ a închis Bingo Metropolis de la Antena 1: La jumătatea lunii februarie 2012, în urma unei anchete publicate în Evenimentul Zilei, reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au decis să revoce licența de joc a firmei SC Phoenix Games SRL, cea care organiza Super Bingo...

Pro TV a fost lider absolut de audienţă şi în 2012

Pro TV a fost lider absolut de audienţă şi în 2012: Telespectatorii au ales şi în 2012 să urmărească Pro TV - fie că a fost vorba despre ştiri, filme, seriale de top sau emisiuni de divertisment - astfel că postul s-a poziţionat şi în anul care s-a încheiat în poziţia de lider incontestabil de audienţă, informează un comunicat remis MEDIAFAX.





VESTE ŞOC: Psy a anunţat că nu va mai cânta Gangnam Style | Romania Libera

VESTE ŞOC: Psy a anunţat că nu va mai cânta Gangnam Style | Romania Libera: "Psy a făcut acest anunţ imediat după concertul de Anul Nou din Times Square, New York. "A fi în Times Square de Anul Nou este deja special, este cea mai mare scenă din univers, în plus, este ziua mea de naştere, aşa că, cu toate astea, ar putea fi sfârşitul Gangnam Style. Cum să se încheie mai bine de atât? Este cea mai frumoasă şi cea mai importantă zi de naştere", a spus Psy, care a împlinit, luni, 35 de ani.

După 6 luni de fredonat piesa pe marile scene din întreaga lume, cântăreţul sud-coreean s-a decis să se concentreze şi pe alte piese ale sale. "Mai avem de făcut promovări", a mai spus Psy, adăugând că lucrează foarte mult la următoarea piesă."

'via Blog this'

Artiştii au intrat în 2013 cu mii de euro în buzunare, pentru concertele de Anul Nou.

Artiştii au intrat în 2013 cu mii de euro în buzunare, pentru concertele de Anul Nou.: Artistii au muncit din greu de Revelion ca sa faca spectacol pe gustul audientei. Nu au lipsit insa beneficiile, pentru ca dupa show cei mai multi au plecat acasa cu buzunarele pline, potrivit b1.ro
Lui Horia Brenciu, de exemplu, noaptea dintre ani i-a adus 60.000 de euro, dupa ce a incasat cate 20.000 de euro pentru fiecare din cele 3 reprezentatii pe care le-a sustinut.
Cu performante similare se numara si alti artisti. Cei mai castigati cantareti din Romania sunt de departe cei din trupa ...

Sergiu Nicolaescu rămâne la Terapie Intensivă. Regizorul este conștient și vorbește!

Sergiu Nicolaescu rămâne la Terapie Intensivă. Regizorul este conștient și vorbește!: Starea lui Sergiu Nicolaescu a evoluat în bine: după câteva zile de la operația de peritonită, regizorul este conștient și vorbește. Medicii anunță însă că pericolul încă nu a trecut, iar Nicolaescu va mai rămâne internat la...

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret? Nunta ar fi avut loc într-o staţiune de LUX din Caraibe - FOTO

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret? Nunta ar fi avut loc într-o staţiune de LUX din Caraibe - FOTO: .