joi, 21 iunie 2012

Valentin Nicolau şi Sorin Burtea aleși reprezentanţi ai salariaţilor TVR

Valentin Nicolau şi Sorin Burtea aleși reprezentanţi ai salariaţilor TVR: Valentin Nicolau şi Sorin Burtea au fost aleşi reprezentanţi ai salariaţilor Televiziunii Române în viitorul Consiliu de Administraţie (CA), în urma scrutinului desfăşurat ieri, 21

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Fără nicio legătură cu bărbatul Adrian Năstase

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Fără nicio legătură cu bărbatul Adrian Năstase: În dimineaţa zilei de 8 februarie 1587, Mary Stuart, nefericita Regină a Scoţilor, e decapitată în sala mare de la Fotheringhay, la capătul unui proces ticluit de duşmanca sa, Elisabeta I, Regina Angliei.

Cum funcţionează “poliţia” reţelei Facebook

Cum funcţionează “poliţia” reţelei Facebook:
Cum reuşeşte Facebook să controleze postările celor aproape 900 de milioan de abonaţi? Reţeaua de socializare a prezentat, pe propriul site, un grafic cu sistemul elaborat pe care îl foloseşte pentru a ţine sub control semnalările primite de la utilizatori, scrie Reuters, citat de Gândul.
Reţeaua de socializare are sute de angajaţi, în birouri din întreaga lume, care verifică toate situaţiile în care utilizatorii se raportează unul pe altul, semnalând nereguli cum ar fi violenţa limbajului, conţinutul inadecvat sau spam-ul.

Fiecare dintre aceste cereri trece pe la diverşi angajaţi ai Facebook, care decid dacă utilizatorului acuzat îi vor fi limitate anumite drepturi (spre exemplu de a trimite mesaje sau cereri de prietenii), dacă acestuia îi va fi dezactivat contul sau dacă trebuie alertate autorităţile din ţara respectivă.
Reuters scrie că, datorită numărului foarte mare de utilizatori, Facebook are o întreagă „armată” de oameni care se asigură că site-ul are un conţinut decent. Angajaţii sunt împărţiţi în patru divizii: echipa pentru siguranţa utilizatorului, echipa care analizează presupusele hărţuiri, echipa care permite accesul pe reţeaua de socializare şi echipa care se verifică presupusul conţinut abuziv.
„Internetul este un loc periculos şi murdar, în timp ce Facebook se

Citeşte mai mult...

Cătălin Botezatu, la festivalul de modă masculină de la Florenţa

Cătălin Botezatu, la festivalul de modă masculină de la Florenţa:
Cătălin Botezatu petrece câteva zile la Florenţa, unde participă la renumitul festival de modă masculina Pitti Uomo.
Designerul român este invitat să asiste la celebrul festival de modă. Evenimentul, cu o tradiţie de 82 de ani, are loc în Palazzo Vecchio, Palazzo Pitti şi Galeriile Uffizi şi include prezentări de modă ale celor mai în vogă designeri de haine masculine. O astfel de prezentare a avut şi casa Stefano Ricci, care a sărbătorit astfel 40 de ani de existenţă.
A pus ochii pe o geantă de 15.000 de euro
La prezentările organizate în splendidul oraş, în palate şi galerii de artă, designerul a pus ochii pe o geantă din piele de crocodil cu aur şi diamante, pe care, cel mai probabil, o va achiziţiona în pofida preţului exorbitant. În afara costumelor din materiale foarte fine, precum mătasea-caşmir, designerul român a apreciat în mod special accesoriile. Unul dintre acestea este o geantă care costă în jurul a 15.000 de euro şi se incadrează în seria de accesorii exclusiviste pe care le deţine renumitul designer român.
Citeşte mai mult...

Directorul Scolii Ripiceni a demisionat

Directorul Scolii Ripiceni a demisionat: Directorul Scolii din Ripiceni, Gabriel Talef, si-a inaintat demisia Inspectoratului Scolar Judetean, ca urmare a faptului ca a fost ales in functia de primar al comunei Ripiceni, in urma alegerilor de pe 10 iunie.

Pana cand Consiliul de Administratie al ISJ va numi un nou...

Împușcătura lui Năstase a aruncat audiența în aer. Vârf de peste 1,3 milioane la Antena 3

Împușcătura lui Năstase a aruncat audiența în aer. Vârf de peste 1,3 milioane la Antena 3: Tentativa de suicid a fostului premier Adrian Năstase a săltat audiența posturilor de știri. La Antena 3, postul cel mai urmărit aseară pentru acest eveniment,

ATAC. Gâdea: Turcescu e colonel! Turcescu: Trăgeți-vă un glonț în cap!

ATAC. Gâdea: Turcescu e colonel! Turcescu: Trăgeți-vă un glonț în cap!: “COLONELUL” TURCESCU. O așa zisă “listă secretă” de ofițeri înaintați în grad “la secret” de fostul ministru al apărării Gabriel Oprea aprinde spiritele între jurnaliști.

POTRIVEALĂ. Năstase, plin de sânge, cu un cuțit în gât în Național

POTRIVEALĂ. Năstase, plin de sânge, cu un cuțit în gât în Național: COINCIDENȚĂ SAU PREMONIȚIE. Singurul ziar care îl are pe Năstase pe prima pagină, cu gâtul plin de sânge este Național. Nu este de la un