duminică, 26 iunie 2011

O femeie a murit la propria inmormantare

O femeie a murit la propria inmormantare: "O femeie in varsta de 49 de ani din Rusia a facut infarct si a murit, dupa ce a constatat ca se afla intr-un cosciug, la propria inmormantare."

Cum îşi arată ipocrizia televiziunile centrale în cazul Ota

Cum îşi arată ipocrizia televiziunile centrale în cazul Ota: "
Televiziunile centrale nu pot provoca decât greaţă, iar Antena 3 nu se desprinde din tipar. Astăzi, al 14.25 a fost publicată, din nou, o ştire despre botoşăneanul Bogdan Ota în care s-a anunţat şi că acesta va fi invitatul special din această seară a lui Mihai Gâdea într-un show tv . Ştirea a fost prezentată în tiparele deja cunoscute, un tânăr român talentat fugărit din România de faptul că nu i-a recunoscut nimeni talentul. Total adevărat! Ipocrizia celor de la Antena 3 vine tocmai din prezentarea acestei ştiri.
"

Articolul saptamanii: 19-25 Iunie 2011

Articolul saptamanii: 19-25 Iunie 2011: "Iata si care sunt propunerile noastre pentru “Articolul Saptamanii => 19-25 Iunie 2011″: ================================================================== [1]==>> Pe blogul “Paşi pe sticla” gasim o: “Maine sigur nu-i la fel….” “Si iata ca a venit si ziua sau mai bine zis duminica in care nu trebuie sa-mi mai fac griji ca maine e luni,o alta zi,o alta saptamana [...]"