miercuri, 14 noiembrie 2012

ACUZAŢII: "Magda Catone îl vrea mort pe Şerban Ionescu". Cine spune asta

ACUZAŢII: "Magda Catone îl vrea mort pe Şerban Ionescu". Cine spune asta: Fosta menajeră a cuplului Şerban Ionescu-Magda Catone a vorbit la emisiunea Happy Hour despre relaţia celor doi actori.

Ion Cristoiu, previziuni APOCALIPTICE: O să plângem după alegeri!

Ion Cristoiu, previziuni APOCALIPTICE: O să plângem după alegeri!: Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat în cadrul emisiunii Ultimul Cuvânt de pe B1 TV opoziția reprezentanților FMI, CE și BM aflați la București față de unele măsuri bugetare vizate de Guvernul Ponta. El a anunțat și ce procent...

"Nu vrem nici gratis cursurile de limba română"

"Nu vrem nici gratis cursurile de limba română":
Părinţii români din Ladispoli, localitate lângă Roma, se revoltă contra cursurilor de limba română, pe care conducerea şcolii "Corrado Melone" unde învaţă 182 de copii români vrea să le impună obligatoriu acestor copii. Il Messaggero a scris despre subiect pe 31 octombrie, sub titlul mai mult decât sugestiv "Il corso di lingua romena anche gratis non lo vogliamo"
"Chiar dacă e gratis, nu vrem cursul de română pentru copiii noştri. Daţi-ni-l mai degrabă pe cel de engleză". Lecţiile de limba şi cultura română au declanşat o revoltă la institutul şcolar Corrado Melone din Ladispoli, una dintre şcolile mari, frecventată zilnic de 941 de elevi de la trei ani în sus: 225 de străini, dintre care 182 de naţionalitate română.
Un procent mai mare faţă de cel al oraşului: din 42.000 de locuitori, peste 5.000 sunt români. Dar de ce să te plângi de oportunitatea oferită de directorul Riccardo Agresti copiilor de la grădiniţă şi din şcoala elementară?
Faptul este că nu este facultativ cursul, ci este inserat în orarul didactic normal. Şi faptul că este gratuit nu face mai puţin amară confruntarea cu râvnitul curs de engleză care, în schimb, la grădiniţă se ţine cu plată în afara orarului.

Citeşte mai mult...

Razvan Corneteanu si doi fosti sefi de la Adevarul - parteneri la site-ul Reporter Virtual

Razvan Corneteanu si doi fosti sefi de la Adevarul - parteneri la site-ul Reporter Virtual: Site-ul Reporter Virtual anunta, miercuri, o asociere cu Razvan Corneteanu, fostul director general al Adevarul Holding, si cu doi fosti sefi de la Adevarul - Laurentiu Ciocazanu si fostul director editorial al  Adevarul, Adrian Halpert. Contactat de HotNews.ro, Tiberiu Lovin, care detinea site-ul mentionat, a precizat ca intrarea celor trei in echipa RV s-a facut printr-o firma in care sunt asociati toti patru si in care niciunul nu detine pachetul majoritar.