duminică, 24 februarie 2013

OSCAR 2013: lista câștigătorilor

OSCAR 2013: "Argo", de Ben Affleck, câştigă premiul pentru cel mai bun film. LISTA CÂŞTIGĂTORILOR - GALERIE FOTO: Lungmetrajul "Argo", de Ben Affleck, a primit premiul OSCAR pentru cel mai bun film, la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor distincţii, care a avut loc la Los Angeles. Ceremonia, transmisă prin LIVE TEXT pe Mediafax.ro, a fost transmisă în direct de HBO România.


LISTA CÂŞTIGĂTORILOR
  • CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL SECUNDAR: Christoph Waltz ("Django Unchained")
  • CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ ÎN ROL SECUNDAR: Anne Hathaway ("Les Misérables")
  • CEL MAI BUN FILM STRĂIN: "Amour"
  • CEL MAI BUN CÂNTEC: "Skyfall", din "Skyfall" - muzica şi versurile de Adele Adkins şi Paul Epworth
  • Cel mai bun scenariu adaptat: "Argo" (Chris Terrio)
  • Cel mai bun scenariu original: "Django Unchained" (Quentin Tarantino)
  • Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune: "Curfew" de Shawn Christensen
  • Cele mai bune costume: "Anna Karenina" (Jacqueline Durran)
  • Cel mai bun machiaj: "Les Misérables"
  • Cea mai bună imagine: "Life of Pi" (Claudio Miranda)
  • Cele mai bune efecte vizuale: "Life of Pi"
  • Cel mai bun scurtmetraj documentar: "Inocente" de Sean Fine şi Andrea Nix Fine
  • Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune: "Curfew" de Shawn Christensen
  • Cel mai bun lungmetraj de animaţie: "Brave" de Mark Andrews şi Brenda Chapman
  • Cel mai bun scurtmetraj animat: "Paperman" de John Kahrs
  • Cel mai bun lungmetraj documentar: "Searching for Sugar Man"
  • Cel mai bun mixaj de sunet: "Les Misérables"
  • Cel mai bun montaj de sunet: "Zero Dark Thirty" şi "Skyfall"
  • Cel mai bun montaj: "Argo" (William Goldenberg)
  • Cea mai bună regie artistică: "Lincoln" (Rick Carter şi Jim Erickson)
  • Cea mai bună coloană sonoră: "Life of Pi" (Mychael Danna)





OSCAR 2013: Ce ţinute au purtat vedetele. Care este cea mai reuşită? - GALERIE FOTO

OSCAR 2013: Ce ţinute au purtat vedetele. Care este cea mai reuşită? - GALERIE FOTO: Cea de-a 85-a gală de decernare a premiilor Oscar, care are loc duminică la Dolby Theater, în Hollywood, a fost un nou prilej pentru ca vedetele să-şi etaleze ţinutele elegante.





Statul sunt eu - Editoriale > Capital.ro

Statul sunt eu - Editoriale > Capital.ro: " Statul este un prost! Nimic nu-i iese, cu excepția nenorocirii tuturor celor care-i sunt apropiați și-l susțin. Se apucă să facă autostrăzi și sfârșește cu buzunarele goale, dator la Bechtel și cu șoseaua neterminată. Se ceartă cu UE pe finanțare, dar nu e în stare decât să dea, de luat iau mereu alții. Bagă bani în găuri negre industriale precum Oltchim sau CFR, și-apoi le iartă de datorii ca să le privatizeze pe un dolar. Ne dă tuturor servicii medicale gratuite, dar ne abandonează în ghearele cancerului dacă suntem printre ghinioniștii atinși de cumplita boală. Avem soluții? Sigur că avem. E suficient să ne uităm la Antena 3, regina canalelor de știri (bun termenul de „canal“, vorba lui Andrei Pleșu!) și vom înțelege că suntem pe calea cea bună. "

'via Blog this'

OSCAR 2013: Lista câştigătorilor, actualizată LIVE TEXT în această noapte, de la ora 3.30

OSCAR 2013: Lista câştigătorilor, actualizată LIVE TEXT în această noapte, de la ora 3.30: Premiile OSCAR 2013, cel mai aşteptat eveniment al anului din industria cinematografică, se decernează în această noapte, începând cu 03.30, ora României, ceremonie transmisă prin LIVE TEXT pe Mediafax.ro, unde veţi putea afla care sunt câştigătorii. Lista cu filmele, regizorii, actorii, scenariştii şi echipele de producţie care vor fi primi statuetele Academiei va fi actualizată în timp real.





Daciana şi Victor Ponta vin luni la "Happy Hour"

Daciana şi Victor Ponta vin luni la "Happy Hour": Premierul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Ponta, sunt invitaţii lui Cătălin Măruţă în ediţia de luni a emisiunii "Happy Hour", difuzată la Pro TV de la 17.30, informează televiziunea.





Robert Turcescu a răspuns ELEGANT jignirilor lui Mircea Badea - Vedete > EVZ.ro

Robert Turcescu a răspuns ELEGANT jignirilor lui Mircea Badea - Vedete > EVZ.ro: "Turcescu a subliniat că nu trăieşte din muzică, ci o practică din pasiune.

"Nu trăiesc din muzică, este o pasiune. Noi trăim momentul, nu ne-am propus să câştigăm Eurovisionul. Noi trăim bucuria momentului", a subliniat jurnalistul."

'via Blog this'

"Filme stupide şi actori mediocri au câştigat Oscaruri" - Critică DURĂ la adresa ACADEMIEI

"Filme stupide şi actori mediocri au câştigat Oscaruri" - Critică DURĂ la adresa ACADEMIEI: Un cunscut actor american, nominalizat la ediţiile anterioare ale premiilor OSCAR, a criticat conceptul Academiei Americane şi metodele de desemnare a reputatelor premii într-un interviu.

Remarca lui Hawke este foarte similară declaraţiei făcute de un alt actor, Joaquin Phoenix, anul trecut.
"Cred că este o aiureală", a spus Phoenix, nominalizat anul acesta la Oscaruri la categoria "Cel mai bun actor" pentru rolul principal din "The Master". "Cred că este o adevărată şi totală aiureală şi nu vreau să fac parte din aşa ceva. (...) E total subiectiv. Să pui oamenii unul contra celuilalt... E cel mai stupid lucru din toată lumea."






Kim Kardashian şi Kanye West vor avea o fetiţă - FOTO

Kim Kardashian şi Kanye West vor avea o fetiţă - FOTO: Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West vor avea o fetiţă, starleta americană urmând să nască în iulie.





Câştigătorii Independent Spirit Awards 2013: Care este cel mai bun film dintre producţiile din afara Hollywoodului - VIDEO

Câştigătorii Independent Spirit Awards 2013: Care este cel mai bun film dintre producţiile din afara Hollywoodului - VIDEO: Gala Independent Spirit Awards şi-a desemnat câştigătorii în cadrul celei de-a 28-a ediţie, acordându-le distincţii realizatorilor de filme independente, care nu lucrează cu marile studiouri de la Hollywood.





România, ironizată la Premiile Cesar 2013 din cauza scandalului cărnii de cal.

România, ironizată la Premiile Cesar 2013 din cauza scandalului cărnii de cal.: Romania a fost luata in deradere chiar si la Premiile Cesar din cauza scandalului carnii de cal. Gluma a venit atunci cand a fost premiat Kevin Costner, care mereu a vorbit cu drag despre tara noastra.

"Da, Kevin, da, e o vaca! Vine din Romania si circula sub numele "Gasiti-ne", in traducere engleza "Find us"", a spus gazda evenimentului.
Ironia facea referire si la compania suedeza Findus, care i-a acuzat pe francezii de la Spanghero ca au livrat carne de cal din Romania drept carne de ...

Zmeura de Aur 2013: Filmul "recompensat" cu şapte premii şi LISTA celor mai proaste filme ale anului - Mediafax

Zmeura de Aur 2013: Filmul "recompensat" cu şapte premii şi LISTA celor mai proaste filme ale anului - Mediafax: "Nominalizat la 11 categorii de premii, "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II" a primit Zmeura de Aur pentru cel mai prost film al anului, cea mai proastă actriţă în rol principal (Kristen Stewart, premiată în această categorie şi pentru rolul din "Snow White and the Huntsman"), cel mai prost actor în rol secundar (Taylor Lautner), cea mai proastă distribuţie, cea mai proastă regie (Bill Condon), cel mai prost remake/ cea mai proastă continuare şi cel mai prost cuplu pe marele ecran (Mackenzie Foy şi Taylor Lautner).

În ciuda celor şapte premii Zmeura de Aur obţinute, "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II" a avut încasări impresionante, de 829 de milioane de dolari la nivel mondial."

'via Blog this'

Stela Popescu dezvăluie SECRETUL care o ţine foarte energică la 77 de ani - Vedete > EVZ.ro

Stela Popescu dezvăluie SECRETUL care o ţine foarte energică la 77 de ani - Vedete > EVZ.ro: " Cred că vitalitatea asta se moşteneşte. Şi mama era aşa. M-a ţinut din vârful biciului, cum se spune, nu m-a lăsat să mă irosesc. Ea era învăţătoare, avea o anumită educaţie, nu m-a lăsat să lenevesc, nu a vrut să mă lase să mă prostesc. Eram singure, refugiate, nu era uşor pentru o mamă pe vremea aceea să îşi crească singură copilul. Eu eram o băieţoaică, mama îmi făcea păpuşi din cârpe, iar eu mergeam pe maidan să joc fotbal cu ele. Nu mă interesau pe mine păpuşile ei. Până pe la 16 ani am fost o băieţoaică", a declarat actrița pentru Libertatea."

'via Blog this'

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Un PS despre europarlamentara Elena Băsescu - Opinii EVZ > EVZ.ro

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Un PS despre europarlamentara Elena Băsescu - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Un jurist  mi-a zis că salariul la o companie privată ţine, prin contract, de confidenţialitate.
De ce nu dau în judecată Trustul Intact, pentru încălcarea clauzei de confidențialitate?
I-am răspuns:
1) Am prea multe procese la ora actuală, ca să-mi mai îngădui cheltuieli de judecată cu unul nou.
2) Habar n-am ce scrie în contractele mele cu Trustul Intact, mai precis, cu Sorin Oancea şi Marius Tucă, managerii Antenei 3 şi ai Jurnalului naţional, cei cu care le-am încheiat.
De obicei le semnez fără să le citesc, plecînd de la premisa că am de a face cu oameni de bună credință."

'via Blog this'