duminică, 19 iunie 2011

Un show dedicat oamenilor care nu aveau loc în showbiz

Un show dedicat oamenilor care nu aveau loc în showbiz: "Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, juriul-antrenor de la 'Vocea României', spun că doar glasul contează şi că ei au pârghile care-i ajută pe concurenţi să intre în lumea muzicii."

Culisele formatului "Sex, şoc, scandal, bălăcăreală" - Vedete > EVZ.ro

Culisele formatului "Sex, şoc, scandal, bălăcăreală" - Vedete > EVZ.ro: "Ai renunţa la un subiect pentru că e o mare lovitură?
Presa nu e o casă de caritate. Să fim oneşti! Ce înseamnă să faci presă, să-ţi urmezi visul în presă? Înseamnă să vânezi continuu marile subiecte! Dacă nu ai puterea să tragi cu puşca într-o 'căprioară' care te priveşte în ochi, atunci, fii convins, 'vânătoarea' nu e pentru tine. Să nu fiu greşit înţeles! Nu sunt de acord nici cu aşa-zişii 'asasinii plătiţi' din breaslă sau, dacă ar fi să rămânem în parabola de mai sus, nu sunt de acord cu 'braconierii' din presă."

Video: Viorel Ristea, sportivul care a decedat săptămâna trecută la Miami

Video: Viorel Ristea, sportivul care a decedat săptămâna trecută la Miami



Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fiul, naşi fiind Arpad Paskany şi iubita acestuia

Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fiul, naşi fiind Arpad Paskany şi iubita acestuia: "Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fiul, David Alexandru, duminică, la o biserică din Bucureşti, naşii bebeluşului fiind Arpad Paskany, patronul CFR Cluj, şi iubita acestuia, Anamaria Feher.





"

Jurnalist agresat de un interlop.

Jurnalist agresat de un interlop.: "Procurorii si politistii din Oravita au reusit sa destructureze mai multe retele de contrabandisti cu tigari si nu numai, din zona Oravita, si chiar din toata zona de frontiera cu Serbia. Dar acest lucru nu a ramas fara urmari. Pe contrabandistul Marius Dragan, zis Ciulan, interlopul care se gandea sa-l bata pe procurorul George Bucurica din Oravita, l-au lasat nervii chiar inainte de a fi prezentat din nou Judecatoriei Oravita cu propunere de arestare preventiva. El a agresat un jurnalist de ..."

Mircea Badea, in maiou la emisiune

Mircea Badea, in maiou la emisiune: "Prezentatorul Mircea Badea a ales o solutie extrema pentru a scapa de caldura, aceea de a se dezbraca si a ramane intr-un maiou alb pe toata durata emisiunii «In gura presei»."

“Seri Melancolice Eminescene” editia a II-a, 1-3 Iulie

“Seri Melancolice Eminescene” editia a II-a, 1-3 Iulie: "Asa cum am anuntat in luna Mai, in perioada 1-3 Iulie se va desfasura cea de-a doua editie a Festivalului National de muzica folk pentru copii si tineret „Seri melancolice la Ipotesti”. Evenimentul, pus la cale de Asociatia Judeteana a Organizatorilor de Evenimente Botosani, Memorialul Ipotesti – Centrul National de Studii Mihai Eminescu si Primaria [...]"

Articolul saptamanii: 12-18 Iunie 2011

Articolul saptamanii: 12-18 Iunie 2011: "Iata si care sunt propunerile noastre pentru “Articolul Saptamanii => 05-11 Mai/Iunie 2011″: ================================================================== [1]==>> Pe blogul “Asociatiei IHTIS” gasim o: “Prezentare YUUB Network Romania” “YUUB Romania (Your Ultimate Unlimited Bridge) este un concept olandez, creat pentru persoanele cu dizabilităţi, care însumează cei mai importanţi factori din viaţa unui om – relaţii interumane, integrare socială, [...]"

Ce s-a ales de finaliştii de la "Românii au talent"?

Ce s-a ales de finaliştii de la "Românii au talent"?: "Pe 25 aprilie, cei mai talentaţi români au sperat să pună mâna pe premiul cel mare de 120.000 de euro. Chiar dacă banii au intrat doar în buzunarul hip-hop-erului Adrian Ţuţu, concursul "Românii au talent", de la PRO TV, a schimbat viaţa..."

La revedere SCOALA, Bine ai venit VACANTA! GALERIE FOTO

La revedere SCOALA, Bine ai venit VACANTA! GALERIE FOTO: "Grupul Şcolar Darabani şi-a premiat vineri cei mai buni elevi din cadrul filierei teoretice ai instituţiei de învăţământ, care nu au avut până acum acest privilegiu. Foarte multe cadre didactice ..."

Video: Poezie Daniel Badale

Video: Daniel Badale alaturi de pensionari

Video: Discurs Ada Macovei

Video: Discurs Maria Tiprigan

SCRIE SCRIITORUL : Timp de două zile Botoşaniul a fost călcat de… poeţi

SCRIE SCRIITORUL : Timp de două zile Botoşaniul a fost călcat de… poeţi: "Timp de două zile Botosaniul a fost călcat de poeţi, ademeniţi de spiritul lui Eminescu. Agresorii au venit înarmaţi cu poezie de înaltă calitate. Locuitorii târgului au fost împărţiţi în..."

Mihaela Borcea de la Premier primeşte 5 milioane de euro de la fostul soţ

Mihaela Borcea de la Premier primeşte 5 milioane de euro de la fostul soţ: "Deşi sunt protagoniştii unuia dintre cele mai mediatizate divorţuri din acest an, Mihaela şi Cristi Borcea, cei care în primăvara anului trecut au inaugurat Hotelul Premier de la Botoşani, au decis..."

VIDEO Actorul Daniel Badale a recitat o poezie pentru pensionarii din educaţie

VIDEO Actorul Daniel Badale a recitat o poezie pentru pensionarii din educaţie: "

Actorul Daniel Badale a recitat o poezie pentru cadrele didactice botoşănene care se pensionează în toamna acestui an. Acesta a fost prezent, astăzi dimineaţă, la festivitatea de premiere a angajaţilor din învăţământ organizată de Sindicatul Învăţământului Preuniversitar.
"

SIP a premiat dascălii pensionari VIDEO & GALERIE FOTO

SIP a premiat dascălii pensionari VIDEO & GALERIE FOTO: "
Zeci de cadre didactice au participat, în această dimineaţă, la festivitatea de premiere a angajaţilor din educaţia botoşăneană care se pensionează începând cu 1 septembrie 2011 organizată de Sindicatul Învăţământului Preuniversitar. 80 de sindicalişti au fost recompensaţi pentru întreaga activitate depusă la catedră cu câte un premiu în valoare de 150 de lei, un buchet de flori şi o diplomă oferită de Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani.
"

SHOWBIZ | Beatbox-erul Agache castiga 250 de euro pe concert.| Cosmin in febra admiterii la liceu

SHOWBIZ | Beatbox-erul Agache castiga 250 de euro pe concert.| Cosmin in febra admiterii la liceu: "

Beatbox-erul Cosmin, concert după concert


Potrivit Libertatea, beatbox-erul, Cosmin Agache (15 ani) face faţă cu greu invitaţiilor la evenimente. Botoşăneanul a cântat de Ziua Copilului la Bucureşti, câştigând 250 de euro. Tot la începutul lunii acesta a concertat alături de CRBL. Cosmin e acum în febra admiterii la liceu.


“Nu s-a schimbat deloc, dar îi place statutul de vedetă şi e fericit”, a spus Maria Agache, mama lui.


.


.




"

Video: Nunta Alin Bordeanu si Gabriela Erdic - sport.botosani.ro

VIDEO + FOTO | Vezi imagini de la casatoria lui Alin Bordeanu cu ziarista Gabriela Erdic.| FOTO

VIDEO + FOTO | Vezi imagini de la casatoria lui Alin Bordeanu cu ziarista Gabriela Erdic.| FOTO: "

Imagini de la biserica


La nunta portarului botosanean Alin Bordeanu cu ziarista Gabriela Erdic (Botosaneanul.ro) au participat astazi, printre altii fotbalistii:


Ciprian Orasanu (FCM Dorohoi),

Andrei Ciornea (Luceafarul),

Andrei Patache (FC Botosani),

Alexandru Ghiviziu (Rapid CFR Suceava),

Valeriu Bordeanu (ex-Dinamo),

Cristi Ungureanu (ex- FC Botosani) – nasul cuplului de indragostiti.


.


GALERIE FOTO - APASA – 30 buc | Sport.Botosani.ro



Sursa: Sport.Botosani.ro


"

Monica Tatoiu, inselata de sot cu o tinerica

Monica Tatoiu, inselata de sot cu o tinerica: "Femeia de afaceri Monica Tatoiu a avut parte de o surpriza neplacuta, recent, in propria casa. Aceasta a dat nas in nas cu amanta sotului sau, Victor Tatoiu. Cum a reactionat afacerista cand a vazut o tinerica goala, pe canapeaua sa?"

Avalansa de dosare pentru titularizare!

Avalansa de dosare pentru titularizare!: "Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean, pana acum au fost depuse peste 120 de dosare, cadrele didactice care doresc sa participe la concursul national de titularizare avand posibilitatea sa se inscrie pana pe data de 24 iunie,..."

Cerere mare pentru locurile in gradinitele cu program prelungit!

Cerere mare pentru locurile in gradinitele cu program prelungit!: "Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean, pentru anul scolar 2011-2012, la nivelul municipiului Botosani sunt disponibile 700 de locuri.
In urma centralizarii cererilor de inscriere a reiesit ca 23 de locuri au ramas..."

A pozat goala, sa le arate vedetelor cum e frumusetea naturala

A pozat goala, sa le arate vedetelor cum e frumusetea naturala: "Adina Scurtu, jurnalista care o acuza pe sotia lui Mihai Albu de plagiat, a realizat o sedinta foto in care pe de o parte parodiaza «vedeta din Romania zilelor noastre» si pe de alta parte dezvaluie realitatea din spatele vedetelor in general."

Sophia Loren arata bestial la 77 de ani (FOTO)

Sophia Loren arata bestial la 77 de ani (FOTO): "Sophia Loren nu inceteaza sa-si uimeasca fanii cu fiecare aparitie la evenimente mondene."