joi, 16 februarie 2012

Imprimantele de la Adevărul Holding, ridicate de proprietari pentru neplata chiriei

Imprimantele de la Adevărul Holding, ridicate de proprietari pentru neplata chiriei: Adevărul Holding a rămas, astăzi, și fără o bună parte din imprimante. Imprimantele au fost ridicate de la sediul companiei, pentru neplata chiriei, de firma care le închiriase către Adevărul Holding. Ziariștii de la Adevărul s-au văzut în situația de a corecta materialele și de a da bunul de tipar direct pe ecranele calaculatoarelor.

Bianca Drăguşanu o corectează pe Oana Roman

Bianca Drăguşanu o corectează pe Oana Roman: După ce Oana Roman a numit-o pe Bianca "vedetă de carton", care "şi-a pierdut minţile", fosta asistentă tv i-a răspuns designerului vestimentar pe Facebook.

CNA: OTV, amendat cu 200.000 de lei, din cauză că a preluat înregistrarea cu Emil Boc nud.

CNA: OTV, amendat cu 200.000 de lei, din cauză că a preluat înregistrarea cu Emil Boc nud.: CNA a decis, joi, sa amendeze OTV cu 200.000 de lei - amenda maxima posibila -, din cauza emisiunii "Dan Diaconescu Direct" unde a fost difuzata o inregistrare in care Emil Boc apare nud, imaginile fiind preluate de la Antena 1, informeaza Mediafax.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sa aplice in cazul OTV o sanctiune mai putin severa decat in cazul Antena 1 - care va trebui sa-si intrerupa emisia pentru 10 minute, in intervalul 19.00 - 19.10 -, intrucat Antena 1 a fost ...

Decizie CNA in cazul imaginilor cu Emil Boc dezbracat: Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta

Decizie CNA in cazul imaginilor cu Emil Boc dezbracat: Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta: CNA a sanctionat, joi, postul Antena 1 cu intreruperea emisiei timp de zece minute, la ora de maxima audienta, pentru imaginile cu fostul premier Emil Boc dezbracat, prezentate luni seara in emisiunea "Un Show Pacatos", realizata de Dan Capatos. Prezenti la CNA, Dan Capatos si reprezentantii Antenei au spus ca postul functioneaza dupa reguli comerciale si si-au asumat doar doua greseli - acela ca imaginile au fost difuzate in bucla si nu au fost blurate. Membrii CNA au respins, insa, toate argumentele postului, aratand ca in cazul lui Emil Boc, de dragul audientei, au fost incalcate grav, cu buna stiinta, libertatile si drepturile la viata privata si propria imagine si demnitate umana. Rasvan Popescu, presedinte CNA: "E probabil cazul cel mai grav cu care ne-am infruntat, e o incalcare foarte clara a legislatiei audiovizuale".

Revista Presei CNA, 16 Februarie 2012

Revista Presei CNA, 16 Februarie 2012: • Realitatea.net: Numar RECORD de reclamaţii la CNA pe tema filmuleţului cu Boc dezbrăcat • Mediafax.ro: Raluca Turcan a sesizat CNA şi va cere o şedinţă a Comisiilor de cultură pe tema imaginilor cu Boc

-
Audiovizualul în presă

Grupul de bloggeri discuta online vineri de la ora 15 cu Bogdan Naumovici

Grupul de bloggeri discuta online vineri de la ora 15 cu Bogdan Naumovici: Grupul de bloggeri- Bogdan Glavan, Florin Citu, Cristian Paun, Dan Selaru si Dan Popa - se va intalni intr-o dezbatere online vineri de la ora 15 avandu-l ca invitat pe Bogdan Naumovici. Temele discutiei sunt legate de piata de advertising din Romania, noua constructie politica pe care acesta o incearca precum si un posibil raspuns la intrebarea: ce a castigat si ce a pierdut Naumovici din asocierea cu "Rosia Montana"? Cum vede unul dintre cei mai cotati advertiseri romani actuala criza. Cei care doresc raspunsuri la intrebari punctuale, pot utiliza formularul de la finalul articolului sau pe pagina de Facebook.

Barack Obama a stat miercuri seară la hotelul unde a murit Whitney Houston

Barack Obama a stat miercuri seară la hotelul unde a murit Whitney Houston: Barack Obama, aflat într-un turneu în vestul Statelor Unite, a stat miercuri seara la hotelul din Beverly Hills (California) unde a murit, sâmbăta trecută, cântăreaţa Whitney Houston, potrivit jurnaliştilor care îl însoţesc pe preşedintele american.

Adele, îmbrăcată în ie românească, într-un pictorial pentru revista Vogue.

Adele, îmbrăcată în ie românească, într-un pictorial pentru revista Vogue.: Cantareata britanica Adele poarta, intr-un pictorial realizat pentru editia americana a revistei Vogue, o bluza inspirata de o ie romaneasca, din colectia de primavara-vara 2012 a lui Tom Ford, potrivit Mediafax.
Dupa ce a fost marea castigatoare a editiei din acest an a premiilor Grammy, unde a obtinut sase trofee, Adele a acordat un interviu pentru numarul din luna martie al revistei Vogue SUA.
In pictorialul care insoteste interviul, Adele poarta mai multe tinute, printre care si bluza ...

Fundul lui Boc, la CNA. Capatos la “judecată”

Fundul lui Boc, la CNA. Capatos la “judecată”: Dan Capatos este în aceste momente alături de Adrian Negulescu, director general Antena Group, în fața CNA. Cosiliul dezbate înregistrările difuzate luni la Un show păcătos, în care Emil Boc a apărut în ipostaze nud. Transmitem live ce se întâmplă în sala de consiliu. Știre în curs de actualizare În prima parte a ședinței,... mai mult »

16 Februarie. Imaginile cu Emil Boc, criticate de jurnaliști

16 Februarie. Imaginile cu Emil Boc, criticate de jurnaliști: Difuzarea imaginilor nud cu fostul premier Emil Boc, despre care paginademedia.ro a scris aici, a fost și ieri subiectul principal pentru unele dintre publicații. Raluca Turcan, deputat din partea PDL, a declarat pentru Mediafax că va cere o şedinţă a Comisiilor de cultură pe tema imaginilor cu Boc. Adevărul trece în revistă reacțiile jurnaliștilor pe... mai mult »