duminică, 3 iunie 2012

Tatăl lui Teo pedepsit de fiică

Tatăl lui Teo pedepsit de fiică: Ion Uţă, tatăl lui Teo Trandafir, a văzut la televizor cum fiica sa a fost dusă la altar de naşul de cununie, Romeo Dediu.

Imagini în exclusivitate de la nunta lui Teo Trandafir, la "Poveştiri adevărate"

Imagini în exclusivitate de la nunta lui Teo Trandafir, la "Poveştiri adevărate": Imagini în exclusivitate de la nunta lui Teo Trandafir cu Constantin Iosef, care a avut loc sâmbătă, vor fi difuzate luni, de la ora 16.30, în emisiunea "Poveştiri adevărate" de la postul Acasă, informează televiziunea.





Au apărut cifrele de audiență ale Click și Adevărul. Clasamentul complet

Au apărut cifrele de audiență ale Click și Adevărul. Clasamentul complet: La câteva zile după apariția datelor Studiului Național de Audiență ale ziarelor au apărut și cifrele cotidianelor Click și Adevărul. În prima fază, cele două

Ponta: Guvernul nu deblochează conturile TVR, televiziunea trebuie să prezinte o soluţie.

Ponta: Guvernul nu deblochează conturile TVR, televiziunea trebuie să prezinte o soluţie.: Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, duminica, in legatura cu situatia financiara a TVR, ca nu are in vedere deblocarea conturilor institutiei de catre Guvern, intrucat conducerea institutiei trebuie sa prezinte o solutie pentru datoriile de 120 de milioane de euro, relateaza Mediafax.
Ponta a fost intrebat daca Guvernul are in vedere, conform prevederilor Codului fiscal, deblocarea conturilor TVR, dupa ce acestea au fost blocate de catre ANAF, ca urmare a datoriilor televiziunii ...

Dinu C. Giurescu: Ceauşescu nu a fost numai un tiran.

Dinu C. Giurescu: Ceauşescu nu a fost numai un tiran.: Cartea 'Viata lui Ceausescu: Ucenicul partidului" de Lavinia Betea, Cristina Diac, Florin-Razvan Mihai si Ilarion Tiu, primul volum dintr-o trilogie in lucru, a fost lansata astazi, la standul Editurii Adevarul de la Targul de carte Bookfest.
Academicianul Dinu C. Giurescu a spus la lansarea cartii ca nimic nu e mai complicat decat sa reconstitui biografia unor lideri si mai ales a liderilor comunisti. "E nevoie de multa migala si de pricepere stiintifica", a punctat el.
"Ceea ce surprinde in ...

IMAGINEA din România care se află pe locul 3 în topul CELOR MAI IMPRESIONANTE fotografii din ultimii 100 de ani

IMAGINEA din România care se află pe locul 3 în topul CELOR MAI IMPRESIONANTE fotografii din ultimii 100 de ani: O fotografie din România ocupă locul 3 într-un top al celor mai impresionante imagini din lume, realizate în ultimii 100 de ani.





NUNTA lui Teo Trandafir are loc pe malul lacului din Buftea.

NUNTA lui Teo Trandafir are loc pe malul lacului din Buftea.: Vedeta de televiziune Teo Trandafir se casatoreste sambata - chiar in ziua in care implineste 44 de ani - cu iubitul sau, Constantin Iosef, in cadrul unei ceremonii intime, care va avea loc la Buftea. Vedeta serialului "Pariu cu viata" de la Pro TV spune ca acesta este probabil cel mai fericit moment pe care l-a trait pana acum, potrivit Mediafax.

Teo Trandafir a marturisit ca povestea de dragoste dintre ea si barbatul cu care se va casatori a inceput pe Facebook si si-a dorit de la bun ...

Moni are acum la fel de mulți bani ca Irinel Columbeanu

Moni are acum la fel de mulți bani ca Irinel Columbeanu: Fosta doamnă Columbeanu spune că nu va pleca în America și că este hotărâtă să obțină custodia fiicei ei. Acum, Monica Gabor a devenit femeie de afaceri și spune că nu are probleme cu banii.

Cele două românce despre care se spunea că au murit în atacurile din Siria TRĂIESC

Cele două românce despre care se spunea că au murit în atacurile din Siria TRĂIESC: Informaţia conform căreia două românce ar fi murit în timpul atacurilor care au avut loc în Hula, în data de 25 mai, este falsă, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu.

Teo Trandafir se căsătoreşte astăzi. Vedeta dorește o nuntă discretă

Teo Trandafir se căsătoreşte astăzi. Vedeta dorește o nuntă discretă: Teo Trandafir se căsătoreşte, astăzi, cu fostul sportiv Constantin Iosef, chiar în chiar în ziua în care vedeta de televiziune împlineşte 44 de ani.

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: "Acum sunt sigură că nu s-a sinucis!"

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: "Acum sunt sigură că nu s-a sinucis!": Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, a susţinut de la început faptul că moartea fiicei sale nu a fost o sinucidere, ci un accident. Iar raportul medicilor legişti, finalizat ieri, îi dă dreptate.

Listă 12 video: La Rezervația de tisă Tudora Botoșani