joi, 19 aprilie 2012

Pepe învingătorul. Pro TV şi Antena 1 s-au bătut pe nunta lui

Pepe învingătorul. Pro TV şi Antena 1 s-au bătut pe nunta lui: Naşul Măruţă a avut cea mai urmărită ediţie de când s-a lansat "Happy Hour", iar Capatos şi Simona Gherghe au dezbătut intens subiectul.

Editura românească Rediviva, înfiinţată la Milano

Editura românească Rediviva, înfiinţată la Milano:
Centrul Cultural Italo-Român din Milano, asociaţie născută în anul 2008 cu scopul de a promova cultura româna în Italia, dar şi de a crea o legătură culturală şi sufletească între cele două popoare, anunţă înfiinţarea Editurii Rediviva.
Editura se naşte ca o continuare firească a celor cinci ani de eforturi continue pentru aducerea în lumină a culturii româneşti în orice formă artistică. Echipa editorială îşi propune, printre altele, scopul nobil dar şi complex de a promova literatura română în Italia, în speranţa de a face cunoscut publicului italian autori români de valoare, o adevărată carte de vizită a României către Europa.
Concepută în mai multe ramuri, editura va conţine diferite colecţii, fiecare dedicată unui proiect specific: programe de traducere în limba italiană a unor autori români consacraţi, promovarea tinerilor scriitori români care trăiesc în Italia, dar şi a celor italieni care au legături culturale sau sufleteşti cu România.
Deşi născută sub egida unui centru cultural italo-român, Rediviva nu este nici pe departe o editură dedicată doar scriitorilor de origine română. Ediţiile noastre vor fi deschise scriitorilor de orice naţionalitate care au un mesaj importat de adus publicului şi care îşi pun stiloul în slujba păcii, a dialogului şi a

Citeşte mai mult...

VIDEO Concert extraordinar la Bucureşti. ...

VIDEO Concert extraordinar la Bucureşti. ...:
Formaţia rock Iris pregăteşte un concert de preoporţii în Capitală, pe Naţional Arena.
La data de 22 iunie, legendara trupă rock la avniversa 35 de ani de activitate, calculaţi de la primul concert pe care l-au avut la Sala Polivalentă. Biletele pentru concertul din vară au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 50 şi 150 de lei. Cele mai scumpe bilete sunt la tribuna oficială.
Trupa se aşteaptă ca acest spectacol să fie unul cu arena plină. “Vă mulţumesc foarte mult pentru suportul moral. Cea mai mare realizare a noastră este că am reuşit să facem acest concert aniversar”, a spus solistul Cristi Minculescu. “Mă bucur că visul formaţiei, visul meu s-a împlinit”, l-a completat Nelu Dumitrescu. Membrii formaţiei au mai dezvăluit şi că deja repetă intens pentru ca spectacolul aniversar să iasă cât mai bine.
Rockerii colaborează cu rapperul Puya şi soprana Felicia Filip
În deschiderea concertului, pe scenă vor urca invitaţi speciali. Cei doi artişti care vor cânta alături de Iris sunt Felicia Filip şi Puya. Alături de rapper, Iris va lansa în curând noul single, primul de pe acest album. Piese se numeşte "O lume doar a lor" şi

Citeşte mai mult...

Pe scurt: Publicitatea online din SUA - 31 miliarde de dolari in 2011. Contul Bancpost - la LowePartners. Brandient, premiata pentru logoul eMag. Cursuri TVR de videojurnalism

Pe scurt: Publicitatea online din SUA - 31 miliarde de dolari in 2011. Contul Bancpost - la LowePartners. Brandient, premiata pentru logoul eMag. Cursuri TVR de videojurnalism: Piata americana de publicitate in medii digitale a crescut in 2011 pana la nivelul record de 31 de miliarde de dolari. Contul de creatie Bancpost va fi administrat de Lowe&Partners. Agentia Brandient a fost premiata pentru logo-ul realizat pentru eMag. TVR si Circom Regional organizeaza un curs de specializare in videojurnalism. Iar Adrian Sarbu, seful grupului CME, s-a retras dintr-o pozitie de conducere detinuta in compania care opereaza cel mai important post al grupului in Cehia, TV Nova.

ROMÂNII AU TALENT: Cristian Gog - gata să se joace cu minţile juriului în cea de-a treia semifinală

ROMÂNII AU TALENT: Cristian Gog - gata să se joace cu minţile juriului în cea de-a treia semifinală: Cristian Gog, cel care a reuşit să se joace cu minţile celor trei juraţi ai emisiunii "Românii au talent", dar şi ale publicului în preselecţiile de la Cluj, va urca pe scena emisiunii, vineri, de la ora 20:30, la Pro TV, informează televiziunea.





Cât a făcut MRU la Turcescu. B1, la mustață cu Antena 3 pe o oră

Cât a făcut MRU la Turcescu. B1, la mustață cu Antena 3 pe o oră: Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a fost, miercuri seara, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV, Sub semnul întrebării. Pe cele două ore de emisie, B1 TV a fost pe locul opt ca audiență, în mediul urban. În cea de-a doua oră de emisie, postul a fost la mustață cu Antena 3: B1 a... mai mult »

Vrei INTIMITATE? Vezi care este cel mai nou trend în materie de reţele sociale.

Vrei INTIMITATE? Vezi care este cel mai nou trend în materie de reţele sociale.: Este usor sa-ti impartasesti gandurile prin intermediul retelei sociale Facebook - poate prea usor. In listele de pe reteaua sociala, de cele mai multe ori, utilizatorii nu au numai prieteni, ci si rude, cunostinte si cunostinte de-ale cunostintelor. Din aceasta cauza, postarea unui mesaj poate deveni o adevarata problema, potrivit publicatiei New York Times.
Acest inconvenient a dus la crearea unui adevarat fenomen in ceea ce priveste retelele sociale. Astfel au aparut site-uri precum ...

CRONICA MONDENĂ: Pepe, pegra şi Pastramă

CRONICA MONDENĂ: Pepe, pegra şi Pastramă: Întotdeauna mi-a plăcut Pepe. Cântă frumos, emană optimism şi tinereţe. Alături de milioane de români nu pot decât să apreciez "cântarile live, muzica flamenco, Gipsy Kings, petrecerile spontane, sălile pline, Vama Veche si...

CNA va analiza emisiunea în care Botezatu ar fi spus că a întreţinut relaţii sexuale cu o ...

CNA va analiza emisiunea în care Botezatu ar fi spus că a întreţinut relaţii sexuale cu o ...: CNA va analiza saptamana viitoare sesizarea Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) referitoare la faptul ca designerul Catalin Botezatu ar fi afirmat, in emisiunea "Te pui cu blondele" de la Antena 1, ca a intretinut relatii sexuale cu o minora, potrivit Mediafax.
"Sesizarea Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil va fi analizata saptamana viitoare", a declarat pentru MEDIAFAX Rasvan Popescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului ...

Trei milioane de români s-au uitat la nunta lui Pepe

Trei milioane de români s-au uitat la nunta lui Pepe: „Happy Hour” a transmis în direct căsătoria cântărețului cu iubita sa Raluca Pastramă și a fost lider absolut de audiență.

Cătălin Botezatu, reclamat după ce a declarat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră

Cătălin Botezatu, reclamat după ce a declarat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră: Cătălin Botezatu a fost reclamat de Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil pentru că a declarat, într-o emisiune de televiziune, că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, federaţia solicitând Ministerului Public, Direcţiei de Protecţie a Copilului şi CNA să ia măsuri.





19 aprilie: Pro-ul ripostează Antenelor. Primul anunț în care CME spune că a devansat audiența Intact

19 aprilie: Pro-ul ripostează Antenelor. Primul anunț în care CME spune că a devansat audiența Intact: Deși audiența înregistrată de televiziunile “Pro-ului” o depășește, cu câteva excepții, pe cea a “Antenelor” de ani de zile, Central European Media Enterprises (CME) a făcut marți primul anunț prin care răspunde, indirect, grupului Intact, care își anunță creșterea pentru fiecare segment orar, scrie DailyBusiness.ro. Este prima reacție a reprezentanților CME, după ce, de la... mai mult »

Time numește cele mai puternice 100 de personalități ale lumii. Șase sunt din media

Time numește cele mai puternice 100 de personalități ale lumii. Șase sunt din media: Revista americană Time a publicat ieri topul celor mai puternice 100 de personalități ale lumii. Pe lângă președintele Obama, cântăreața Adele, actrița Claire Danes și hackerii de la Anonymous se numără și șase personalități din industria media. Mai puțin cunoscuți în peisajul autohton, printre cei șase din media  se numără o femei care deține un... mai mult »