marți, 4 decembrie 2012

TOP 10 cele mai IMPORTANTE DESCOPERIRI din 2012 | FOTO GALERIE

TOP 10 cele mai IMPORTANTE DESCOPERIRI din 2012 | FOTO GALERIE: Revista National Geographic a publicat un top 10 al celor mai citite știri din ediția sa online de anul acesta. Crocodilul gigantic, zahărul din spațiu și o nouă specie de maimuțe sunt câteva dintre cele mai accesate subiecte...

Marca Jurnalul Naţional, salvată de la vânzare printr-o "eroare" de tastare

Marca Jurnalul Naţional, salvată de la vânzare printr-o "eroare" de tastare: Debitoarea Editura Intact şi-a înscris la tribunal dosarul de faliment sub numele Epitura Imtact.

"Cinci eroi de legendă", în fruntea box office-ului românesc de weekend. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

"Cinci eroi de legendă", în fruntea box office-ului românesc de weekend. Ce filme mai sunt în top - VIDEO: Filmul de animaţie "Cinci eroi de legendă / Rise of the Guardians" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 469.768 de lei şi 24.998 de spectatori, potrivit datelor furnizate de Asociaţia Film România.





TÂRGURILE DE CRĂCIUN din Europa, în IMAGINI | FOTO GALERIE

TÂRGURILE DE CRĂCIUN din Europa, în IMAGINI | FOTO GALERIE: Vin fiert, arome de scorțișoară sau turtă dulce, îngerași, globuri în culorile curcubeului, Moși Crăciuni și zâne din povești. Pe scurt, atmosfera magică a târgurilor de Crăciun ce și-au deschis porțile de-a lungul și de-a latul...

FOTO. Cu cine va semăna copilul prinţului William şi ducesei Kate? Vezi portretele făcute ...

FOTO. Cu cine va semăna copilul prinţului William şi ducesei Kate? Vezi portretele făcute ...: Dupa ce vestea ca ducesa Kate Middelton este insarcinata a luat cu asalt internetul, multi se intreaba cum va arata copilul cuplului princiar britanic si, mai ales, cu cine va semana. Pe situl ‘'Morph Thing'' au aparut deja doua imagini, a unui baiat si a unei fetite, in incercarea de a raspunde la aceasta intrebare, potrivit Yahoo News UK.
Imaginile au fost realizate de Charanjeet Kondal din Birmangham, prin utilizarea unui program de calculator ce a combinat trasaturile celor doi ...

Facebook le cere utilizatorilor sa voteze noi conditii de utilizare care, culmea, sa nu le mai dea dreptul de vot pe viitor

Facebook le cere utilizatorilor sa voteze noi conditii de utilizare care, culmea, sa nu le mai dea dreptul de vot pe viitor: Facebook a demarat luni seara un amplu proces de votare prin care invita utilizatorii retelei sa spuna DA unui nou set de conditii de folosire a platformei care cuprinde si anularea posibilitatii ca pe viitor userii sa mai poata vota asupra schimbarilor pe care Facebook le face regulilor sale. Multe voci au criticat noile reguli care se refera si la modul in care informatiile celor care detin conturi sunt partajate cu companii recent cumparate de Facebook, precum Instagram. Votul este posibil pana pe 10 decembrie seara si poate fi validat doar daca participa 300 de milioane de useri.

Asociaţia Cabliştilor a sesizat Comisia Europeană privind OUG de modificare a Legii audiovizualului

Asociaţia Cabliştilor a sesizat Comisia Europeană privind OUG de modificare a Legii audiovizualului: Radu Petric, preşedintele Asociaţiei de Comunicaţii prin Cablu (ACC), a declarat, marţi, că operatorii de cablu au început să trimită "misive" la Comisia Europeană, cu privire la abaterile "foarte grave" de la legislaţie ale Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului de modificare a Legii audiovizualului.





Dreptate si Minciuna

Dreptate si Minciuna: Alianta Dreptate si Adevar si Traian Basescu castigau alegerile din 2004 impotriva partidului-stat intruchipat atunci de PSD si Adrian Nastase, promitand in esenta chiar asta: dreptate, adica trimiterea coruptilor la inchisoare, si adevar, altfel spus clarificarea trecutului securisto-comunist. Acestea sunt marile teme care au rasturnat, in urma cu opt ani, un regim aparent invincibil. Ironia sortii, liderii USL defileaza astazi in campanie cu sloganul "Dreptate pana la capat". Cu Nastase la inchisoare, cu armate de lideri acuzati de coruptie si cu Dan Voiculescu demascat oficial colaborator al Securitatii sunt pe cale sa castige alegerile tot in numele unor principii. O miniciuna sinistra care, pe stomacul gol, a prins.

Scurtmetrajul românesc ce a impresionat juriul Academiei Europene de film: “Superman, ...

Scurtmetrajul românesc ce a impresionat juriul Academiei Europene de film: “Superman, ...:
Filmul românesc "Superman, Spiderman sau Batman",  regizat de Tudor Giurgiu,  a primit premiul pentru “Cel mai bun scurtmetraj european” la cea de-a 25-a ediție a Premiilor Academiei Europene de Film, desfăşurată pe 1 decembrie la Malta.
Este povestea lui Aron, un băieţel de cinci ani, care, împreună cu tatăl său, porneşte într-o dimineaţă pe un drum la capătul căruia doreşte, asemenea eroilor din benzile desenate, să-şi salveze mama bolnavă de inimă. În timpul drumului, băieţelul are în mână o pungă pe care nu vrea să o lase din mână. “Este un secret, nu spun ce e”- repetă copilul, când este întrebat ce este înăuntrul pungii.
VIDEO integral AICI



Scurtmetrajul a fost filmat în întregime în Cluj Napoca, cu o echipă locală, din care îi amintim pe actorii Bogdan Zsolt, Cornel Răileanu, Elena Ivanca, Ovidiu Crişan, Maria Seleş, Adriana Băilescu şi, eroul filmului, copilul Aaron Şerban.

Citeşte mai mult...

Kate însărcinată


Prima poză cu noua IUBITĂ a lui Prigoană. INDICIU: e muuult mai tânără!

Prima poză cu noua IUBITĂ a lui Prigoană. INDICIU: e muuult mai tânără!: Deși divorțul de Adriana Bahmuțeanu nu s-a sfârșit, milionarul se plimbă la Milano cu noua sa cucerire, conform feminis.ro.