vineri, 2 martie 2012

Două premiere: Las fierbinți și Burlacul, față în față. Cine a câștigat?

Două premiere: Las fierbinți și Burlacul, față în față. Cine a câștigat?: Prima zi din martie a pus față în față două premiere. Pro TV a difuzat serialul Las Fierbinți. Antena 1 a scos la atac prima emisiune Burlacul din acest sezon. În confruntarea premierelor, Las Fierbinți a avut o audiență dublă față de emisiunea de pe Antena 1. Cifrele, în continuare: Las Fierbinți a fost pe... mai mult »


New York Times despre Lucian Pintilie: O puternică atitudine de onestitate într-o cultură de ...

New York Times despre Lucian Pintilie: O puternică atitudine de onestitate într-o cultură de ...: Cunoscutul critic de film american A.O. Scott il elogiaza pe regizorul Lucian Pintilie intr-un amplu articol publicat in editia online a New York Times cu ocazia retrospectivei organizate la Muzeul de Arta Moderna (MoMA) din New York, potrivit Mediafax.
"Regizorul roman Lucian Pintilie a realizat primul sau film in 1965, anul in care Nicolae Ceausescu devenea secretar-general al Partidului Comunist Roman. Pe parcursul deceniilor care au urmat de dictatura ceausista, incheiata in 1989, Lucian ...

Cel mai puternic copil din lume, pe scena de la “Românii au talent”

Cel mai puternic copil din lume, pe scena de la “Românii au talent”: Super-show-ul de la Pro TV, minut cu minut. Şerpi, o încercare de Doctor Dolittle, mult dans dar şi amintirile neplăcute pentru Mihai Petre legate de un show cu limbă germană au făcut deliciul serii de vineri.

VIDEO/ Toto Cutugno a leşinat după concertul de la Bucureşi

VIDEO/ Toto Cutugno a leşinat după concertul de la Bucureşi:


Surmenat după un concert ce a ţinut aproape trei ore, fiind bisat o oră, solistul (69 de ani), vizibil epuizat, a trebuit să întâmpine zâmbind un grup de privilegiaţi, posesori de bilete VIP, pentru o strângere de mână şi un autograf.



Însă mulţimea l-a înconjurat şi l-a copleşit cu repeziciune, aflux ce i-a adus vedetei italiene un vizibil atac de panică, scrie Libertatea.



Anticipând starea de ameţeală a cântăreţului conform presei italiene, se pare că acesta suferă de o gravă afecţiune care brusc s-a albit la faţă şi gesticula frenetic, asistentul său împreună cu organizatorii l-au extras din învălmăşeală, grăbindu- se să-l izoleze pentru a fi văzut de medicul personal, care a venit odată cu artistul în România. Însă în drumul către cabina sa, Toto Cutugno a leşinat, fiind sprijinit de oamenii săi.





A făcut o pauză de 30 de minute



După o jumătate de oră de repaus, Toto Cutugno a ieşit din cabină pe picioare, însă livid, cerând să fie dus la hotelul său. Pe drum s-a răzgândit şi a dorit să ajungă totuşi la cocktailul privat organizat în cinstea sa la un cunoscut restaurant bucureştean, pentru a-şi felicita instrumentiştii. Mai mult chiar, artistul

Citeşte mai mult...

EXCLUSIV. Mircea Radu se întoarce la pupitrul știrilor

EXCLUSIV. Mircea Radu se întoarce la pupitrul știrilor: Mutare importantă în grila TVR. Mircea Radu, fostul prezentator al emisiunii ÎnTrecerea Anilor, se întoarce din 15 martie la pupitrul știrilor. El va prezenta principalul jurnal al TVR 1, care va fi mutat la o altă oră. Contactat de pagiandemedia.ro, Dan Radu, director de programe și producții editoriale al TVR, a confirmat mutarea jurnalului de... mai mult »

Pagina de media – Petrişor Obae » Restructurări la redacțiile locale Adevărul

Pagina de media – Petrişor Obae » Restructurări la redacțiile locale Adevărul: "Câți oameni au rămas?

“Au rămas în jur de 50 de oameni cu contracte de muncă și 30 de colaboratori”, spune Sabin Orcan.
Până la restructurare, organigrama număra aproximativ 110 oameni la redacțiile locale.

Pe ce criterii s-a făcut restructurarea?

Sabin Orcan: “Reorganizarea a fos"

'via Blog this'

Adrian Sîna şi-a cumpărat fani virtuali pe datorie

Adrian Sîna şi-a cumpărat fani virtuali pe datorie: Cântăreţul este acuzat de un tânăr că l-ar fi ajutat să mărească numărul admiratorilor de pe Facebook, care susţine că nu a fost plătit pentru munca sa, potrivit CanCan.

Vezi motivele pentru care CNA a sancţionat Antena 3

Vezi motivele pentru care CNA a sancţionat Antena 3: Bou, tâmpit şi cuvinte ce nu pot fi reproduse au adus televiziunea de ştiri în topul celor mai sancţionate posturi în 2011. CNA a aplicat televiziunii controlate de familia Voiculescu un număr de 17 amenzi, în cuantum de 212.000...

Un băieţel de opt ani a aflat de pe Google că va muri

Un băieţel de opt ani a aflat de pe Google că va muri: Părinţii acestuia l-au minţit pentru a nu-l face să sufere. Elevul a descoperit adevărul, pe internet, că distrofia musculară Duchenne duce la moartea pacienţilor

"Las Fierbinţi" - cel mai bun debut al unui serial românesc din ultimii zece ani

"Las Fierbinţi" - cel mai bun debut al unui serial românesc din ultimii zece ani: Aproape trei milioane de români au urmărit la Pro TV episodul pilot al serialului "Las Fierbinţi", acesta reprezentând cel mai bun debut al unui serial românesc din ultimii zece ani, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.





Trei foști “cațavenci” fac echipă la Nașul TV

Trei foști “cațavenci” fac echipă la Nașul TV: Trei foști redactori care au lucrat la Academia Cațavencu, vor forma un “birou de investigații” la Nașul TV, viitorul post al lui Radu Moraru. Postul Nașului emite deocamdată online. Cine sunt redactorii, în continuare: Alexandru Cristorian a lucrat în ultima perioadă la Cațavencii, săptămânal acum în portofoliul Adevărul Holding. Anterior, a lucrat la Academia Cațavencu... mai mult »

Expoziţie: Vocea libertăţii – Radio Europa Liberă în era Războiului Rece.

Expoziţie: Vocea libertăţii – Radio Europa Liberă în era Războiului Rece.: Expozitie curatoriata de catre Zuzana Jürgens (Centrul Ceh München) si Prokop Tomek (Institutul Istoriei Militare, Praga), prezinta, prin fotografii, text si video, istoria Radioului Europa Libera, de la infiintare, in 1951, pana in prezent.
Expozitia se concentreaza asupra tarilor care fac parte astazi din Grupul Visegrad (pe atunci Cehoslovacia, Ungaria si Polonia), cat si asupra serviciilor Radio Europa Libera in Bulgaria si Romania, prezentand personalitatile si evenimentele ...

Fostul ministru al Sănătății, Eugen Nicolăescu, a fost externat. Ce boala i-au descoperit medicii

Fostul ministru al Sănătății, Eugen Nicolăescu, a fost externat. Ce boala i-au descoperit medicii: Liberalul Eugen Nicolăescu a fost externat azi-dimineață. Politicianul a ajuns miercuri seară la Urgențe, după ce a suferit o lipotimie gravă. Medicii i-au descoperit însă o afecțiune cerebrală.

VIDEO. Cei trei purceluși, varianta multimedia într-o reclamă The Guardian

VIDEO. Cei trei purceluși, varianta multimedia într-o reclamă The Guardian: The Guardian a ales să-și promoveze acoperirea multimedia a evenimentelor într-un mod inedit. În ultima reclama pentru cunoscutul ziar britanic, povestea clasică a celor trei purceluși este refăcută într-o variantă specitaculoasă de secol 21, cu mascați, judecători, rețele sociale, criminaliști și ziariști insistenți. Reclama a fost lansată în urmă cu câteva zile. În reclamă,... mai mult »

Atenţie ce postaţi pe Twitter! Compania vinde datele utilizatorilor pentru a fi folosite în strategii de marketing

Atenţie ce postaţi pe Twitter! Compania vinde datele utilizatorilor pentru a fi folosite în strategii de marketing: Două companii de cercetare vor putea furniza date despre utilizatorii serviciului online de socializare şi microblogging Twitter clienţilor dispuşi să plătească pentru folosirea datelor în strategii de marketing.





18 ianuarie 1955 - Atacul securiştilor la Bâtca Corbului.

18 ianuarie 1955 - Atacul securiştilor la Bâtca Corbului.: Extras din interviul realizat in urma cu cativa ani de catre istoricul Alexandru Matei cu Gavril Vatamaniuc, unul din liderii rezistentei anticomuniste din munti. In fragmentul prezentat de RL, Vatamaniuc povesteste pe larg momentul in care a fost incercuit de securisti in padure si modul extraordinar in care a scapat din menghina acestora. "Eroul" din Bucovina a murit joi (povestea sa aici).
Gavril Vatamaniuc: Asa ca in 1955, in ziua de 18 ianuarie 1955, am fost atacati de Securitate la ...

AUDIENȚE: Posturile de știri, în scădere în februarie

AUDIENȚE: Posturile de știri, în scădere în februarie: Dacă în luna ianuarie, pe fondul protestelor de stradă, audiența posturilor de știri exploda (cu vârfuri care au pus Antena 3 peste Pro TV, câteva zile la rând), interesul pentru canalale informative a scăzut în februarie. Toate posturile de știri au în februarie audiențe mai mici decât în prima lună a anului. Concluzii din analiza... mai mult »