vineri, 9 septembrie 2011

Media & Marketing: Dan Voiculescu cumpara Prima TV, Kiss TV, Kiss FM, Magic FM si Rock FM

Media & Marketing: Dan Voiculescu cumpara Prima TV, Kiss TV, Kiss FM, Magic FM si Rock FM: "Dan Voiculescu va prelua controlul trustului de presa detinut de compania germana ProSiebenSat.1 in Romania si constituit din posturile de televiziune Prima TV si Kiss TV, si posturile de radio Kiss FM, Magic FM si Rock FM.
Potrivit surselor Curentul, pretul tranzactiei este de aproximativ 40 milioane de euro, bani in schimbul carora Dan Voiculescu isi realizeaza un vis ce parea imposibil de atins pentru mogulul Grivco: trustul Intact sa depaseasca in audienta trustul Mediapro. Integral in Curentul. "

'via Blog this'

Bolile misterioase ale vedetelor. Poveşti de succes

Bolile misterioase ale vedetelor. Poveşti de succes: Ce au în comun Iuliana Tudor şi Andreea Marin? Ambele au fost "suspectate" de un diagnostic fatal, în ciuda dezminţirilor.

Video de milioane: doi roboţi se ceartă

Elevii vor fi evaluaţi la toate disciplinele după două săptămâni de şcoală. Rezultatele vor fi anunţate părinţilor

Elevii vor fi evaluaţi la toate disciplinele după două săptămâni de şcoală. Rezultatele vor fi anunţate părinţilor: Elevii vor fi evaluaţi la toate disciplinele după două săptămâni de recapitulare, iar rezultatele testelor vor fi transmise de către diriginţi fiecărui părinte şi trecute în "foaia de parcurs", potrivit unei note transmise de Ministerul Educaţiei unităţilor de învăţământ.





Dacii şi romanii, într-o reconstituire de mari proporţii. Vezi o galerie foto impresionantă

Dacii şi romanii, într-o reconstituire de mari proporţii. Vezi o galerie foto impresionantă: A doua ediţie a festivalului Dac Fest începe vineri seara la Deva. Până duminică, organizatorii speră să le ofere celor 3000 de spectatori momente memorabile. În acelaşi week-end, la Castelul Corvinilor se desfăşoară prima tabără...

Câţi utilizatori activi are Twitter

Câţi utilizatori activi are Twitter: Site-ul de microblogging Twitter a anunţat, joi, că are peste 100 de milioane de utilizatori activi, care se conectează pe site cel puţin o dată pe lună.





VIDEO Festivalul de la Veneţia/ Monica Bârlădeanu, elogiată pentru rolul din “Maternity ...

VIDEO Festivalul de la Veneţia/ Monica Bârlădeanu, elogiată pentru rolul din “Maternity ...:


Actriţa româncă Monica Bîrlădeanu a fost prezentă în cadrul Festivalului de film de la Veneţia, la premiera internaţională a filmului “Maternity Blues”, în care are rolul de co-protagonistă.



Singura româncă prezentă la Festival, Monica a interpretat rolul Eloisei, o fostă cântăreaţă acuzată de uciderea propriului fiu şi închisă într-un spital de psihiatrie.



Tema filmului, al cărui regizor este Fabrizio Cattani, este una extrem de actuală: depresia post natală, care împinge o mamă să comită infanticid.



Regizorul italian a fost cucerit de Monica Bîrlădeanu, după ce a văzut-o în “Francesca”- pelicula regizorului Bobby Păunescu şi a decis că e perfectă pentru a interpreta rolul unei “femei afurisite- Eloise”.



Iată cum şi-a descris personajul actriţa româncă, într-un interviu pentru “Evenimentul Zilei”: "Eloise este o femeie care a renunţat la scenă şi microfon pentru iubirea unui bărbat căsătorit cu care a avut un copil. Bărbat care i-a renegat pe amândoi la naşterea copilului, de aici dezastrul, apoi fast forward cu 10 ani: ea, la clinica de psihiatrie. Mă interesează foarte mult să caut în dulapul întunecos resorturi pentru acest tip de rol".



Interpretarea Monicăi i-a convins şi pe criticii de film prezenţi la lansarea lungmetrajului: Publicaţiile “Il Sole 24

Citeşte mai mult...

Monica Bârlădeanu, senzaţională în rolul de mamă ucigaşă, la Festivalul de la Veneţia

Monica Bârlădeanu, senzaţională în rolul de mamă ucigaşă, la Festivalul de la Veneţia:

Monica Bârlădeanu a fost prezentă, zilele acestea, la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia. Actriţa este una dintre protagonistele peliculei italiene “Maternity Blues/ Il bene dal male”, de Fabrizio Cattani.


În acest an, Monica Bârlădeanu a revenit la Venetia cu un rol controversat, acela de mamă ucigaşă. Drama regizată de italianul Fabrizio Cattani o dramă ce spune povestea a patru femei care şi-au omorât copiii, selectată în secţiunea competiţională Controcampo italiano.


“Il bene dal male”, în regia lui Fabrizio Cattani


Filmul “Maternity Blues/ Il bene dal male” spune povestea a patru femei diferite, însă legate de o culpă comună: infanticidul. Ele sunt internate împreună şi trăiesc o “condamnare mai ales interioară”, legându-şi fiecare propria culpă de cea a alteia, se împrietenesc, îşi fac confidenţe şi se consolează, apărând într-o lumină de “vinovate inocente” Pelicula are la bază cartea Graziei Verasani – “From Medea”.


“Este o poveste emoţionantă. Sunt patru femei care au sentinţe finale şi definitive, sunt declarate instabile. Este motivul pentru care ele se află internate în secţia psihiatrică a unei închisori. Sunt acuzate din infanticid şi au fost declarate mai puţin în deplinătatea capacităţilor lor mintale”, a detaliat Monica Bârlădeanu povestea care stă la

Citeşte mai mult...

Pamela Anderson se va expune în casa "Big Brother" | VIDEO

Pamela Anderson se va expune în casa "Big Brother" | VIDEO: Vedeta Playboy a fost confirmată drept o "locatară" surpriză pentru noul sezon al emisiunii "Big Brother", varianta Marii Britanii. Ea nu va apărea într-un sezon cu vedete, "Celebrity Big Brother", ci într-un sezon cu 14 fericiți...

Huidu: Aş lucra şi gratis pentru oricine numai pentru Felix nu!

Huidu: Aş lucra şi gratis pentru oricine numai pentru Felix nu!: "Am citit zilele trecute că ne-a cumpărat trustul Intact! Mai să fie! Deja mă pregăteam să fac matinalul cu Badea şi Mişu să scrie pentru Bedeac! O intoxicare ieftină, specific securista cu care Felix a mai incercat o data apa! Din fericire Prima tv, Kissfm,...

Cum sa obtii cazare gratuita la Universitatea "Cuza"

Cum sa obtii cazare gratuita la Universitatea "Cuza": Pentru anul universitar 2011 - 2012, Universitatea "Al. I. Cuza" Iasi ofera cazare gratuita in caminele proprii cu exceptia celor de lux, Gaudeamus si Akademos, si a celor din Targusor Copou - C1, C2 si C3.
Astfel, este vorba...

Autoritatile din Buzau ii retrag lui Benone Sinulescu titlul de Cetatean de onoare!

Autoritatile din Buzau ii retrag lui Benone Sinulescu titlul de Cetatean de onoare!: Scandal intre autoritatile buzoiene si Benone Sinulescu! Artistul cere, prin intermediul Uniunii Compozitorilor, o taxa lunara pentru folosirea melodiei "Cat e Siriul de mare".
Melodia se aude in Buzau de fiecare data cand...

VIDEO: ATB, remix pentru Lady Gaga. Fanii sunt şocaţi, dezamăgiţi şi revoltaţi.

VIDEO: ATB, remix pentru Lady Gaga. Fanii sunt şocaţi, dezamăgiţi şi revoltaţi.: ATB a anuntat pe pagina personala de Facebook ca a facut un remix pentru noul single Lady Gaga. Fanii DJ-ului sunt socati, revoltati si aduc injurii la adresa artistei Lady Gaga in sute de comentarii.
ATB si-a socat fanii. Cei mai multi au scris mesaje ca sa o jigneasca pe Gaga. 'Poate ca ati auzit deja zvonuri. Vreau doar sa va spun ca am produs un remix oficial pentru noul single ‚You and I' al lui Lady Gaga. Sunt sigur ca veti gasi melodia pe Internet", le-a spus ATB ...

Cum arata şi cum se exprima Inna la primul interviu din viaţa ei - VIDEO

Cum arata şi cum se exprima Inna la primul interviu din viaţa ei - VIDEO: Este una dintre cele mai frumoase femei din România şi se bucură de un mare succes în străinătate. Showbizul a reuşit să o cizeleze şi în prezent este un model pentru multe tinere de la noi din ţarş. Însă Inna nu a fost întotdeauna un exemplu de urmat.





Andreea Marin: N-am nici cancer, nici lupus. Pe o scară de la 1 la 10, sănătatea mea o cotez la 8,5 - VIDEO

Andreea Marin: N-am nici cancer, nici lupus. Pe o scară de la 1 la 10, sănătatea mea o cotez la 8,5 - VIDEO: Andreea Marin a fost invitată joi seară în emisiunea "Happy Hour" unde a infirmat zvonurile că ar avea probleme de sănătate. Aceasta a susţinut că nu suferă de nicio boală fatală şi că se simte foarte bine
.

Clipul zilei: Cand reclamele te induc in eroare

Clipul zilei: Cand reclamele te induc in eroare: ...o eroare dureroasa!:)

Arsă de vie de prietenul italian

Arsă de vie de prietenul italian:


O poveste de dragoste cu un sfârşit dramatic: pe 5 septembrie, Salvatore Biscottello, un italian de 47 de ani, a încercat să-şi ucidă iubita, Gina Felicia Ciubotaru, o româncă de 24 de ani, dându-i foc. Cei doi locuiau împreună la Moncalieri, lângă Torino, în acelaşi bloc. Bărbatul avea deja o prietenă, dar s-a îndrăgostit de Gina, care putea să-i fie fiică. Românca trăia la ultimul etaj, împreună cu mama ei.





Gina şi Salvatore (Foto: La Stampa)



Luni seară, în jurul orei 10, bărbatul, după ce s-ar fi certat cu Gina, orbit de gelozie, ar fi turnat asupra tinerei o sticlă de spirt, apoi a aprins focul cu o brichetă. După ce a realizat ce a făcut, ar încercat să stingă focul, smulgând hainele de pe iubita sa, dar el insuşi a fost cuprins de flăcări.



Totul s-a întâmplat sub ochii mamei tinerei, care a încercat iniţial să spună poliţiştilor că a fost un accident.



Gina a suferit arsuri profunde pe tot corpul şi se află în condiţii disperate la spitalul CTO din Torino. Agresorul se află internat în acelaşi spital, cu arsuri pe 20% din suprafaţa pielii.



Medicii o menţin pe româncă în comă cu ajutorul medicamentelor, dar condiţiile ei sunt considerate

Citeşte mai mult...

Video: Becali jigneşte la Realitatea TV

Becali şi-a pierdut controlul în direct. Motivul: ciobănaş cu 300 de oi VIDEO | REALITATEA .NET

Becali şi-a pierdut controlul în direct. Motivul: ciobănaş cu 300 de oi VIDEO | REALITATEA .NET: "Jurnalistul Ioan M. Ioniţă a intervenit şi l-a întrebat pe patronul Stelei: "Nu propuneţi dumneavoastră, de pildă, ca imn naţional, că tot v-aţi deşteptat, "Ciobănaş cu 300 de oi"?

"Ştii ce propun? Tu eşti prea dobitoc ca să mai apari la televiziune. Prostule, tâmpitule, dobitocule... Să nu mai apari la televiziune că eşti prea prost. Nu îl mai invita pe dobitocul ăla. Nu mai invitaţi proştii", a spus Becali.

"Maseuza am fredonat-o. Pentru că îmi place foarte tare", a mai spus Becali, în cadrul emisiunii Ultima oră, referindu-se la imnul Franţei, La Marseillaise."

'via Blog this'

Copilă însărcinată bătută de prieten

Copilă însărcinată bătută de prieten:

O elevă de 13 ani din Dorohoi, gravidă în luna a opta, a ajuns la spital, după ce a încasat prima bătaie de la cel cu care credea că-şi va împărţi restul vieţii. Viaţa minorei s-a schimbat brusc la începutul acestui an când, potrivit declaraţiilor ei, a plecat în vizită la o familie din Hudeşti, unde a cunoscut un băiat de 20 de ani şi au început o relaţie. În martie a aflat că este însărcinată. Tânărul a acceptat ideea că va avea un copil şi chiar i-a plătit controalele medicale. Au început să-şi facă planuri împreună, iar fata s-a mutat în Baranca. Pentru că aveau nevoie de bani, tânărul a plecat la muncă în străinătate. Luni acesta a revenit în ţară, însă revederea nu a fost cea visată de copilă. Acesta a luat-o la bătaie pe motiv că micuţul nu ar fi al lui.


Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei Dorohoi. Cel mai probabil viitorul tată va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor însă ar putea scăpa nepedepsit dacă se împacă cu fata şi va decide să-şi crească împreună copilul.


sursa: monitorul BT