joi, 15 decembrie 2011

Ungaria: Doi oficiali ai presei publice, destituiţi în urma criticilor.

Ungaria: Doi oficiali ai presei publice, destituiţi în urma criticilor.: Doi oficiali ai presei publice ungare, intre care redactorul sef Daniel Papp, fost purtator de cuvant al partidului de extrema-dreapta Jobbik, au fost demisi din functie, a anuntat joi MTVA, din care fac parte radioteleviziunea publica si agentia de presa MTI, relateaza AFP, potrivit Mediafax .
"Istvan Borocz, directorul general al Fundatiei publice pentru media (MTVA), l-a destituit joi din functie pe Daniel Papp, redactorul sef al stirilor presei publice", a anuntat pe site-ul sau MTVA, care ...

Emisiuni la Nașul TV: Casa Poporului, Sfârșitul lumii și Bloggerii în acțiune

Emisiuni la Nașul TV: Casa Poporului, Sfârșitul lumii și Bloggerii în acțiune: Casa Poporului (politică), Sfârșitul lumii (despre apocalipsă) și Bloggerii în acțiune sunt doar câteva din emisiunile pe care Radu Moraru spune că le va avea la viitorul post Naşul TV. În grilă mai sunt Dimineți senine, Presa are cuvântul, Exclusiv și Exploziv.  Și Nașul, evident. Postul ar urma să fie lansat la începutul anului viitor. Emisiunile anunțate... mai mult »

Cea mai populară emisiune TV pe Google. Care sunt cele mai populare căutări din România

Cea mai populară emisiune TV pe Google. Care sunt cele mai populare căutări din România: "Românii au talent" a fost cea mai populară emisiune TV pe Google, în România, în 2011, show-ul de la Pro TV conducând şi topul celor mai populare căutări din toate domeniile, în ultimele 12 luni.





Cine sunt nominalizaţii la Globurile de Aur pentru cea mai bună regie

Cine sunt nominalizaţii la Globurile de Aur pentru cea mai bună regie: Woody Allen, George Clooney, Martin Scorsese, Alexander Payne şi Michel Hazanavicius au fost nominalizaţi, joi, la Globul de Aur pentru cea mai bună regie, ediţia din 2012.





Care sunt nominalizările pentru cea mai bună dramă la Globul de Aur -VIDEO

Care sunt nominalizările pentru cea mai bună dramă la Globul de Aur -VIDEO: Filmele "The Descendants", "Hugo", "Moneyball", "Ides of March", "Warhorse" au fost nominalizate, joi, la premiul Globul de Aur pentru cea mai bună dramă, ediţia din 2012.





Care sunt filmele nominalizate la Globul de Aur pentru cea mai bună comedie - VIDEO

Care sunt filmele nominalizate la Globul de Aur pentru cea mai bună comedie - VIDEO: Filmele "The Artist", "Midnight in Paris", "50/50", "Bridesmaids", "My Week with Marilyn" au fost nominalizate, joi, la premiul Globul de Aur pentru cea mai bună comedie/ cel mai bun musical, ediţia din 2012.





Le recunoşti? Cum arătau vedetele în timpul liceului

Le recunoşti? Cum arătau vedetele în timpul liceului: Daca Antonia era absolut superbă şi în timpul liceului, Inna s-a transformat din raţuşca cea urată într-o femeie frumoasă şi dorită de milioane de bărbaţi.





Ce au cautat romanii pe Google in 2011 - De la rezultatele bacalaureatului si vacante ieftine, pana la Oana Zavoranu, Florin Salam si Daniela Crudu

Ce au cautat romanii pe Google in 2011 - De la rezultatele bacalaureatului si vacante ieftine, pana la Oana Zavoranu, Florin Salam si Daniela Crudu: Google a inclus pentru prima data si Romania in tradionalul sau Zeitgesit, bilantul de final de an in care anunta care au fost cele mai populare cautari pe internet. In Romania, divertismentul, social media si tehnologia au fost in topul listei cu cele mai rapide cresteri in 2011, Amy Winehouse si Oana Zavoranu au fost cautarile care au crescut cel mai mult la capitolul persoane, bacalaureatul a fost subiectul de stiri cel mai cautat, la emisiuni TV pe primul loc a fost "Romanii au talent", iar la filme conduce Limitless.

Revista Presei CNA, 15 Decembrie 2011

Revista Presei CNA, 15 Decembrie 2011: • HotNews.ro: Amenda record de 100.000 de lei pentru RCS-RDS pentru ca a scos postul regional West TV din grilele sale in vestul tarii • România liberă: Antena 1, Kanal D, Prima TV şi Pro TV, amendate pentru depăşirea spaţiului de publicitate

-
Audiovizualul în presă

EXCLUSIV. Pleșu, acum 20 de ani: “Masa importantă a jurnaliştilor trebuie să accepte că şi-a pierdut virginitatea”

EXCLUSIV. Pleșu, acum 20 de ani: “Masa importantă a jurnaliştilor trebuie să accepte că şi-a pierdut virginitatea”: “Masa importantă a jurnaliştilor trebuie să accepte că şi-a pierdut virginitatea“, spunea Andrei Pleșu. O făcea acum 20 de ani, într-un interviu dat postului SOTI și se referea la ziariștii care au prins și perioada comunistă. Paginademedia.ro vă prezintă în exclusivitate interviul, difuzat acum 20 de ani. Despre ce este presa și cum ar trebui... mai mult »

Lady Gaga, artista cu cele mai mari venituri obţinute în 2011. Cine se mai află în top

Lady Gaga, artista cu cele mai mari venituri obţinute în 2011. Cine se mai află în top: Lady Gaga ocupă prima poziţie în topul artistelor cu cele mai mari venituri obţinute în 2011, surclasându-şi concurentele, cântăreaţa americană încasând în acest an circa 90 de milioane de dolari, potrivit unei analize postate, miercuri, pe site-ul Forbes.com.





Record de preţ pe piaţa de artă românească: "În iatac" de Nicolae Tonitza - 290. ...

Record de preţ pe piaţa de artă românească: "În iatac" de Nicolae Tonitza - 290. ...: Tabloul "In iatac", de Nicolae Tonitza, a fost vandut pentru suma de 290.000 de euro, miercuri seara, la Licitatia de Iarna a casei Artmark, devenind astfel cea mai scumpa lucrare tranzactionata pe piata de arta romaneasca, relateaza Mediafax.
"In iatac" reprezinta, potrivit specialistilor, cel mai valoros nud realizat de Nicolae Tonitza si scos vreodata la vanzare. Tabloul - care fusese evaluat la 150.000 - 250.000 de euro - este clasat in categoria "Tezaur" a Patrimoniului National Cultural ...